Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Na etapie kafli ani nie myslalam ze moze byc inne rozwiazanie, jesli nie byloby z kafli to bym chyba do dzis dumala z czego maja byc. Tzn jaki kolor drewna czy moze biale

eee coś ty to szybko się wybiera. a jakbyś miała wielki problem to zawsze można pomalowac w kolorze ściany :wink:

ale masz pewnie wielka garderobe tuz obok wiatrolapu :)

u mnie niestety szafa malutka a do tego z obudowa pionu wentylacyjnego wiec na buty miejsca juz nie ma :(

wymyslilam wiec takie cos do siedzenia z szufladami na buty jakies czy kapcie , pasty do butow itd, choc ostatecznie szafka trafila tam gdzie mialo byc lustro ale ponoc lustro naprzeciw drzwi to wbrew feng shui :wink: :lol: :lol:

Martuś - niezła lista :D

jak tak już od pół roku myślę o zrobieniu takiej listy i jakoś mi to nie wychodzi :oops:

Jeszcze w sprawie ekspresu. Jak kupowałam to zastanawiałam się nad dwoma firmami: nad Jurą i Boschem. Saeco - odpadł w przedbiegach właśnie ze względu na wadliwości, z tych samych pczyczyn odpadł Krups. Jako, że kupowałam ekspres w sieci to nie miałam możliwości jego sprawdzenia. Tam gdzie go kupowałam był dostępny tylko Bosch i taki kupiłam. I jestem z niego bardzo zadowolona. Ma już 1,5 roku i nic mu się nie dzieje :D

Markotko,

Ja mam nadzieje, ze ten rok prob i pechowcow to dla Ciebie sie juz konczy...

:lol: :lol:

Jezeli chodzi o ekspres do kawy...mam taki slubny z Moulinex'u...czy jak to tam sie pisze...kurcze by sie juz rozwalil w koncu... :roll: :roll: :roll: skubaniec nie chce...a ja bym chciala juz taki piekny...nowy...aluminiowo-czrny...no ale ta cholerka ciagle dziala i szkoda troche wyrzucic....14 lat juz ma...

:roll: :roll:

Maja

Bo kiedys to robili sprzety na lata a teraz .... nawet przed zrobieniem jednej kawy sie psuja :lol: :lol:

A czy instrukcja obslugi nie mowila, zeby tylko podziwiac i odkurzac, ale bron Boze, nie uzywac?

Moze to dekoracja miala tylko byc w kuchni? A moze Ci atrape sprzedali?

:lol: :lol: :lol:

Wiem, wiem...nabijam sie tutaj, a Tobie nie do smiechu...

:wink: