anjamen 30.10.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 ja az sie boje taka lise robic. cokoly mam z kafli wykonczone gipsem na gorze i zamalowane na kolor sciany. pieknie to wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.10.2009 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Tez mam tak wykonczone, ze od gory sa zagipsowane. Efi ty jeszcze jestes na wykonczeniowce to zdziwilabym sie jakbys miala liste krosza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.10.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Na etapie kafli ani nie myslalam ze moze byc inne rozwiazanie, jesli nie byloby z kafli to bym chyba do dzis dumala z czego maja byc. Tzn jaki kolor drewna czy moze biale eee coś ty to szybko się wybiera. a jakbyś miała wielki problem to zawsze można pomalowac w kolorze ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.10.2009 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 No nie wiem czy szybko sie wybiera, wiem ile zajal i wybor listew w pokojach z panelami uzupelnilam liste o kolejne 4 punkty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.10.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 szafka do wiatrołapu..... u nas jak bym postawiła szafkę to bym nie wyszła z domu oj będziemy jeszcze cierpieć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.10.2009 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 ale masz pewnie wielka garderobe tuz obok wiatrolapu u mnie niestety szafa malutka a do tego z obudowa pionu wentylacyjnego wiec na buty miejsca juz nie ma wymyslilam wiec takie cos do siedzenia z szufladami na buty jakies czy kapcie , pasty do butow itd, choc ostatecznie szafka trafila tam gdzie mialo byc lustro ale ponoc lustro naprzeciw drzwi to wbrew feng shui Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.10.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 no ale nie będę do garderoby szła usiąść założyć but. ja jak ja ale moi goście, np. rodzice... bez siedzonka będzie im ciężko.... musimy pomyśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 30.10.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Martuś - niezła lista jak tak już od pół roku myślę o zrobieniu takiej listy i jakoś mi to nie wychodzi Jeszcze w sprawie ekspresu. Jak kupowałam to zastanawiałam się nad dwoma firmami: nad Jurą i Boschem. Saeco - odpadł w przedbiegach właśnie ze względu na wadliwości, z tych samych pczyczyn odpadł Krups. Jako, że kupowałam ekspres w sieci to nie miałam możliwości jego sprawdzenia. Tam gdzie go kupowałam był dostępny tylko Bosch i taki kupiłam. I jestem z niego bardzo zadowolona. Ma już 1,5 roku i nic mu się nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.10.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 cześc Maluszku jak na wylizanie resztek to mówisz całkiem składnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.10.2009 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Maluszku widac do wszystkiego trzeba miec szczescie. jak jak kupuje jakies sprzety to sie dziwie jesli wszytsko dziala tak jak nalezy Efi widac nieduzo tych resztek zostalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 30.10.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Markotko, Ja mam nadzieje, ze ten rok prob i pechowcow to dla Ciebie sie juz konczy... Jezeli chodzi o ekspres do kawy...mam taki slubny z Moulinex'u...czy jak to tam sie pisze...kurcze by sie juz rozwalil w koncu... skubaniec nie chce...a ja bym chciala juz taki piekny...nowy...aluminiowo-czrny...no ale ta cholerka ciagle dziala i szkoda troche wyrzucic....14 lat juz ma... Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.10.2009 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Maja ja tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.10.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 znam to skądś... on nawet się nie chce spalić jak się go bez wody zostawi niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 30.10.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 znam to skądś... on nawet się nie chce spalić jak się go bez wody zostawi niestety albo szklanym naczyniem tluke po zlewie w nadziei, ze w koncu peknie....i nic...ciagle cale.... .....a taki piekny kieliszek do wina z Villeroy&Boch tylko lekko dotknal zlewu i rozsypal sie w mak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.10.2009 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Bo kiedys to robili sprzety na lata a teraz .... nawet przed zrobieniem jednej kawy sie psuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 30.10.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Bo kiedys to robili sprzety na lata a teraz .... nawet przed zrobieniem jednej kawy sie psuja A czy instrukcja obslugi nie mowila, zeby tylko podziwiac i odkurzac, ale bron Boze, nie uzywac? Moze to dekoracja miala tylko byc w kuchni? A moze Ci atrape sprzedali? Wiem, wiem...nabijam sie tutaj, a Tobie nie do smiechu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.10.2009 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 dzis juz mi troche lepiej wiec luzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.10.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 masz racje markotko trzeba do takich rzeczy podejść lekko bo człowiek mógłby się załamać. w końcu to żadna tragedia a jedynie pewna niedogodność - minie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.10.2009 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Wnerwilam sie bo nastawilam sie na kawke a tu kicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.10.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 nie dziwota. w maku jest dobra - zawsze można podskoczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts