markoto 30.10.2009 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 z rana, niedobudzona i mam jechac 10km do maka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.10.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 to walnij sobie przed droga red bulla widzimy się w next weekend? a może się skusisz na poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.10.2009 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 red bulom mowie zdecydowane nie, juz bez nich mam herzklekoty Oj w tygodniu nie ma szans, zanim z Gliwic dojade i dziecko sprzedam to wy sie juz bedziecie zegnac w przyszly weekend jestem jak najbardziej na tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 30.10.2009 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Cześć Markotko! Jak tam zdrófko..?! Efi a my u Ciebie to już w ten poniedziałek...!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 31.10.2009 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 to walnij sobie przed droga red bulla widzimy się w next weekend? a może się skusisz na poniedziałek też bym przyjechała w poniedziałek, ale pracuję do 17.00 cze markotko A bardzoooooooo dawno temu to się do Gliwic najeździłam na zawody sportowe z tenisa stołowego (tak apropos Gliwic) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.10.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 Ano tak. Czas szybko leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 31.10.2009 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 dzien dobry!! Aniu zdrowko ok dzieki Tez zaluje, ze nie moge w poniedzialek byc u Efilki, oj bardzo jestem ciekawa jak to wyglada na zywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.10.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 marta jeszcze będzie kupe okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 31.10.2009 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 Mam nadzieje Kolejna perelka z budowy, drzwi wejsciowe sie wypaczyly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.10.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 to akurat normalka montuje się je jak jeszcze od groma wilgoci technologicznej a jednak drewno jest tylko drewnem. zresztą komu ja to tłumacze czasem wystarcza delikatna korekta. co się stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.10.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 ostatnio pisałaś że ci się podobają niemal wszystkie rzeczy z fabryki form. zachęcam do odwiedzenia jeśli nie bylas ostatnio almi decor w silesii. na końcu tak gdzie przenieśli szkło i porcelane jest pełno tych pierdółek z ff. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 31.10.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 Ano tak. Czas szybko leci Oj, to nie dobrze... Nie zdążę się psychicznie przygotować.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.10.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 he? chyba na ten burdel na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 31.10.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 Jasne Skromnisiu...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 01.11.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 noo.. a miałam was pytać z czego robiłyście opaski w miejscu, gdzie są kafle dziekuję za odpowiedź też miałam ochotę na zrobienie takiej listy... ale stanowczo za dużo tego, żeby to spisać.. zrobię jak się wprowadzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.11.2009 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 W drzwiach jest ronzica 5 mm po przylozeniu listwy miedzy zamkiem a gora i dolem, raczej korekta tu nic nie da. Te rzeczy z ff podobaja mi sie szalenie ale zginelabym marna smiercia gdyby adas dowiedzial sie za ile to kupilam Musze na pewno chelbak wymienic na jakis fajny bialy bo ten stary drewniany do niczego mi nie pasuje [/u] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 01.11.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Markotko ja to nie będę pisać ile rzeczy muszę powymieniać i dokupić, ale powolutku... Z czasem...wszystko się zrobi... Ale naiwna jestem co..!? Skabuniu ja akurat wszędzie opaski zrobiłam z listw drewnianych, bo byłoby kilka problematycznych miejsc (łączenie parkietu z gresem) i wolałam sobie życia nie komplikować..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.11.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 dzień dobry Martusia a ja miałam nadzieję że już żadnych niewesołych niespodzianek nie będzie ale zaraz będzie sobota i najedziemy Kaśkę to nam się humorki poprawią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 01.11.2009 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 marysiu ja też chciałabym na całości drewniane, ale poczekam aż drzwi będą, żeby to wszystko jakoś zgrać kolorystycznie.. niestety zgapiliśmy się z zamówieniem drzwi i przy dobrych wiatrach jeszcze miesiąc na nie poczekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 02.11.2009 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 A jakie drzwi zamówiłaś Skabuniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts