skaba 02.11.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 drzwi mam z DRE model Scala w okleinie orzech ciemny ryfla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.11.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 dzień dobry ładne sobie zamówiła paskuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 02.11.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 widziałam ładniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.11.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 no ja też ale po co sobie oczy cenami psuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.11.2009 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 no no drzwi niczego sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.11.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 ja będe chyba miała najzwyklejsze drzwi na forum jak to sie mówi o tym szewcu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 02.11.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 ale za to cała reszta niezwykła. choć w tą zwyczajność drzwi nie wierzę, może klamki będą odlotowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.11.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 odlotowe klamki są za drogie. właśnie się łamię. a drzwi... ja po prostu lubię proste... pewnie właśnie dlatego że się naoglądam na co dzień pełno cudów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.11.2009 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Wiecie co mam przemyslenia na temat deszczownicy Mam zwykla najzwyklejsza super tania i jest ekstra, mam tez prysznic raindance i musze powiedziec ze wole strumien wody z deszczownicy, jest taki fajny porzadny fajne masuje kark, ta woda napowietrzna z raindanca jakas taka dziwna, w zyciu nie kupilabym deszczownicy za 2tys tylko po to zeby mi leciala woda jak kropelki szampana wole zwykly najzwyklejszy deszczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 02.11.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 drzwi mam z DRE model Scala w okleinie orzech ciemny ryfla Bardzo ładne...! ja będe chyba miała najzwyklejsze drzwi na forum : Już to widzę..! I dobrze, że tata tego nie czyta... Markotko to super, że jesteś zadowolona. Ja nie mam deszczownicy tylko właśnie raindance i też jestem zadowolona - może dlatego, że nie mam porównania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.11.2009 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Ja mam raindance w prysznicu jest ok ale nie na tyle zeby wywalac kupe pieniedzy na efekt szampana w deszczownicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 02.11.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Mnie (i męża na szczęście też) akurat deszczownice w ogóle nie kręcą i nie mam tego wynalazku w żadnej łazience... Bardzo nie lubię jak mi się woda na twarz leje... Chociaż jeden wydatek miałam z głowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.11.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 a ja w ogóle nie mam porównania ale znajomy stwierdził że ma najtańszą i ma tą wadę że źle propaguje wode - jak jest mniejsze ciśnienie to cieknie tylko środkiem. swoją drogą deszczownica mnie nie dotyczy więc co się w ogole stresuję? lepiej markotko podaj dokładnie jaką kupilaś - dla potomnych. pewnie jedna zwykła drugiej zwykłej nierówna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.11.2009 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 kupilam z ferro wg mnie do deszczownicy trzeba miec dobre cisnienie i jak ma slabe to nie ma co zwalac na deszczownice, moja tam propaguje dobrze ale tez nie mam fi 50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 02.11.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 a ja w ogóle nie mam porównania ale znajomy stwierdził że ma najtańszą i ma tą wadę że źle propaguje wode - jak jest mniejsze ciśnienie to cieknie tylko środkiem. swoją drogą deszczownica mnie nie dotyczy więc co się w ogole stresuję? lepiej markotko podaj dokładnie jaką kupilaś - dla potomnych. pewnie jedna zwykła drugiej zwykłej nierówna ja mam jedną deszczownicę paffoni - na dole - i tu jest super, bo ciśnienie lepsze na górze kupiłam Hansgrohe - miała być często używana, więc lkupilam lepsza - no i na górze z powodu słąbego ciśnienia wogóle nie używam...ciurka jak krew z nosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 02.11.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 I nic się nie da zrobić z tą na górze...?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 02.11.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 ja mam deszczownicę z paffoniego, ale jeszcze nie miałam okazji jej ocenić.. zobaczymy.. dostałam ją w promocji, więc wielkiej straty nie będzie w razie czego, a może jednak do czegoś się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.11.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 kupilam z ferro wg mnie do deszczownicy trzeba miec dobre cisnienie i jak ma slabe to nie ma co zwalac na deszczownice, moja tam propaguje dobrze ale tez nie mam fi 50 Masz rację. U mnie ciśnienie ledwo 2,5 bara Za mało. Poszłam po prośbie do wodociągów, ale mi oznajmili, że i owszem oni mogą ino, że rury stare i mogą nie wytrzymac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.11.2009 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Bylam 2 raz na rehabilitacji u pana co Glinke rehabilitowal i kilku pilkarzy bale ja nie obeznana w pilce to nie znam. Dostalam takie cwiczenia, ze wyje z bolu przy rozmasowywaniu przykurczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.11.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 To niedobrze z tymi cwiczeniami, ze tak boli. Efi, poczekaj na moje drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts