Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wiecie co mam przemyslenia na temat deszczownicy :lol: :lol:

Mam zwykla najzwyklejsza super tania i jest ekstra, mam tez prysznic raindance i musze powiedziec ze wole strumien wody z deszczownicy, jest taki fajny porzadny fajne masuje kark, ta woda napowietrzna z raindanca jakas taka dziwna, w zyciu nie kupilabym deszczownicy za 2tys tylko po to zeby mi leciala woda jak kropelki szampana :lol: :lol: wole zwykly najzwyklejszy deszczyk :lol: :lol:

drzwi mam z DRE model Scala w okleinie orzech ciemny ryfla

Bardzo ładne...! 8) :wink:

ja będe chyba miała najzwyklejsze drzwi na forum :o :lol: :lol: :lol: :

Już to widzę..! :lol: 8)

I dobrze, że tata tego nie czyta... :wink:

Markotko to super, że jesteś zadowolona. :D

Ja nie mam deszczownicy tylko właśnie raindance i też jestem zadowolona - może dlatego, że nie mam porównania... :roll:

a ja w ogóle nie mam porównania ale znajomy stwierdził że ma najtańszą i ma tą wadę że źle propaguje wode - jak jest mniejsze ciśnienie to cieknie tylko środkiem.

swoją drogą deszczownica mnie nie dotyczy więc co się w ogole stresuję? :wink: :wink:

lepiej markotko podaj dokładnie jaką kupilaś - dla potomnych. pewnie jedna zwykła drugiej zwykłej nierówna

a ja w ogóle nie mam porównania ale znajomy stwierdził że ma najtańszą i ma tą wadę że źle propaguje wode - jak jest mniejsze ciśnienie to cieknie tylko środkiem.

swoją drogą deszczownica mnie nie dotyczy więc co się w ogole stresuję? :wink: :wink:

lepiej markotko podaj dokładnie jaką kupilaś - dla potomnych. pewnie jedna zwykła drugiej zwykłej nierówna

ja mam jedną deszczownicę paffoni - na dole - i tu jest super, bo ciśnienie lepsze

na górze kupiłam Hansgrohe - miała być często używana, więc lkupilam lepsza - no i na górze z powodu słąbego ciśnienia wogóle nie używam...ciurka jak krew z nosa

kupilam z ferro :)

wg mnie do deszczownicy trzeba miec dobre cisnienie i jak ma slabe to nie ma co zwalac na deszczownice, moja tam propaguje dobrze :) ale tez nie mam fi 50 :)

Masz rację. U mnie ciśnienie ledwo 2,5 bara :roll: Za mało. Poszłam po prośbie do wodociągów, ale mi oznajmili, że i owszem oni mogą ino, że rury stare i mogą nie wytrzymac :x