Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bylam 2 raz na rehabilitacji u pana co Glinke rehabilitowal i kilku pilkarzy bale ja nie obeznana w pilce to nie znam.

Dostalam takie cwiczenia, ze wyje z bolu przy rozmasowywaniu przykurczy :roll:

Pamiętasz jak rehabilitowało się dzieci(np. mój syn był tak rehabilitowany), żeby mogły pełzać, raczkować, siadać, wstawać, chodzić ... różnymi metodami i różnymi ćwiczeniami....Jak te maleństwa się darły...

A ja zaciskałam zęby, i woziłam 40-50km prawie codziennie do Zabrza.

Dzisiaj mój syn,biega, skacze, jeździ na nartach, żegluje... Została jeszcze do zrehabilitowania pamięć i koncentracja.... , ale jest to bardzo trudne... ale i tak damy radę :wink:

Ty też dasz rade... Na pewno zaciśniesz zęby i dasz rade...

Jak co służę chusteczką i lizaczkiem na pocieszenie :wink: :p

kupilam z ferro :)

wg mnie do deszczownicy trzeba miec dobre cisnienie i jak ma slabe to nie ma co zwalac na deszczownice, moja tam propaguje dobrze :) ale tez nie mam fi 50 :)

Masz rację. U mnie ciśnienie ledwo 2,5 bara :roll: Za mało. Poszłam po prośbie do wodociągów, ale mi oznajmili, że i owszem oni mogą ino, że rury stare i mogą nie wytrzymac :x

jakbym miała 2,5 to bym skakała pod sufit z radości... :evil:

O wlasnie wlasnie :lol: :lol:

dzis sie czuje jakby walec po mnie przejechal :)

Mam takie cwiczenie ze np siedze na podlodze , podpieram sie rekami , podnosze pupe i caly ciezar ciala oparty jest na lydkach ktore leza na walku z drewna i ktorym musze turlac do przodu i do tylu masakra, to samo mam na udach od spodu i w lezeniu na brzuchu tez uda, kuracja antycellulitusowa rewelka, ale ledwo chodze :lol: :lol:

O wlasnie wlasnie :lol: :lol:

dzis sie czuje jakby walec po mnie przejechal :)

Mam takie cwiczenie ze np siedze na podlodze , podpieram sie rekami , podnosze pupe i caly ciezar ciala oparty jest na lydkach ktore leza na walku z drewna i ktorym musze turlac do przodu i do tylu masakra, to samo mam na udach od spodu i w lezeniu na brzuchu tez uda, kuracja antycellulitusowa rewelka, ale ledwo chodze :lol: :lol:

A Ty ćwiczysz nogi czy ręce?