skaba 02.11.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 o kurcze.. nieciekawie.. ale ci się dziadostwo przyplątało.. źle to się szybko zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.11.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Bylam 2 raz na rehabilitacji u pana co Glinke rehabilitowal i kilku pilkarzy bale ja nie obeznana w pilce to nie znam. Dostalam takie cwiczenia, ze wyje z bolu przy rozmasowywaniu przykurczy Pamiętasz jak rehabilitowało się dzieci(np. mój syn był tak rehabilitowany), żeby mogły pełzać, raczkować, siadać, wstawać, chodzić ... różnymi metodami i różnymi ćwiczeniami....Jak te maleństwa się darły... A ja zaciskałam zęby, i woziłam 40-50km prawie codziennie do Zabrza. Dzisiaj mój syn,biega, skacze, jeździ na nartach, żegluje... Została jeszcze do zrehabilitowania pamięć i koncentracja.... , ale jest to bardzo trudne... ale i tak damy radę Ty też dasz rade... Na pewno zaciśniesz zęby i dasz rade... Jak co służę chusteczką i lizaczkiem na pocieszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.11.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Martusia jeszcze z miesiąc i bedzie lepiej wiem że to marna pociecha a wręcz na żart wychodzi ale wiem jak to z rehabilitacją jest najpierw ciężko i boli jak cholera ale potem stopniowo jest lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 02.11.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 I nic się nie da zrobić z tą na górze...?! dopoki nie wyremontują naszej przepompowni to niestety nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 02.11.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 kupilam z ferro wg mnie do deszczownicy trzeba miec dobre cisnienie i jak ma slabe to nie ma co zwalac na deszczownice, moja tam propaguje dobrze ale tez nie mam fi 50 Masz rację. U mnie ciśnienie ledwo 2,5 bara Za mało. Poszłam po prośbie do wodociągów, ale mi oznajmili, że i owszem oni mogą ino, że rury stare i mogą nie wytrzymac jakbym miała 2,5 to bym skakała pod sufit z radości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 02.11.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Bylam 2 raz na rehabilitacji u pana co Glinke rehabilitowal i kilku pilkarzy bale ja nie obeznana w pilce to nie znam. Dostalam takie cwiczenia, ze wyje z bolu przy rozmasowywaniu przykurczy strzel se lufke, moze ból zmniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.11.2009 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Chyba bede sie musiala znieczulic przed kazdymi cwiczeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 02.11.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Markotko łączę się w bólu i pomyśl, że to wszystko dla Twojego zdrówka...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.11.2009 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Markoto żebyś potem na odwyku nie wylądowała Jak to mówi moja babcia: musi boleć bo wtedy czuć że cos sie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.11.2009 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Chyba bede sie musiala znieczulic przed kazdymi cwiczeniami Znieczul się znieczul.. :lol: A Mayland też ma racje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.11.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 A ja chciałam dzień dobry powiedzieć i miłego dnia życzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.11.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 markotka ale potem jak się przyzwyczaisz to zaczniesz tak wymiatac że miss fitness twoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 03.11.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 no i pomyśl o nadchodzącym sezonie narciarskim. chyba nie zamierzasz siedzieć na ławce? pozdr i wspólczuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.11.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 dzień dobry Martusia to seteczka i na zabieg a potem druga seteczka coby kości rozruszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.11.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Zaraz tam na ławce Załozy kombinezon, toczek z lisa na głowę, okulary przeciwsłoneczne na nos i grzaniec w dłoń i bedzie jeździła wyciągiem w góę i dół dla rozrywki uzupełniając na górze zawartość kubka w dłoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.11.2009 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 O wlasnie wlasnie dzis sie czuje jakby walec po mnie przejechal Mam takie cwiczenie ze np siedze na podlodze , podpieram sie rekami , podnosze pupe i caly ciezar ciala oparty jest na lydkach ktore leza na walku z drewna i ktorym musze turlac do przodu i do tylu masakra, to samo mam na udach od spodu i w lezeniu na brzuchu tez uda, kuracja antycellulitusowa rewelka, ale ledwo chodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.11.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 O wlasnie wlasnie dzis sie czuje jakby walec po mnie przejechal Mam takie cwiczenie ze np siedze na podlodze , podpieram sie rekami , podnosze pupe i caly ciezar ciala oparty jest na lydkach ktore leza na walku z drewna i ktorym musze turlac do przodu i do tylu masakra, to samo mam na udach od spodu i w lezeniu na brzuchu tez uda, kuracja antycellulitusowa rewelka, ale ledwo chodze A Ty ćwiczysz nogi czy ręce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.11.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 a widzisz - mówiłam że plusy się uwidocznią w trymiga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.11.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 A Ty ćwiczysz nogi czy ręce? przecie pisała - ani nóg ani rąk tylko jakieś przykurcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.11.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Martusia ale jak Twój mąż doceni potem Twoje umiejętności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts