Arnika 03.11.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 ..i cellulit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.11.2009 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 cellulit juz musial docenic albo sie przyzwyczaic te przykurcze to na nogach mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.11.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 pij wode to zniknie - tego akurat można się w banalny sposób pozbyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 03.11.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 mi zniknął dopiero jak odstawiłam pieczywo i cukier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.11.2009 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 jasne morze wody wypilam a ten dziad jak byl tak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.11.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 morze? pij półtora litra czystej niegazowanej wody codziennie przez miesiąc. mogę się założyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.11.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Półtora litra niegazowanej, odstawić pieczywo i cukier Hmmmmmmm, nie wiem czy to u mnie przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 03.11.2009 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 ja wody nie piję, bo nie lubię...a i tak w 90% poszedł precz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.11.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Półtora litra niegazowanej, odstawić pieczywo i cukier Hmmmmmmm, nie wiem czy to u mnie przejdzie kaśka a gdzie Ty przepraszam bardzo miałabyś mieć ten celulit? między palcami u stóp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.11.2009 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Półtora litra niegazowanej, odstawić pieczywo i cukier Hmmmmmmm, nie wiem czy to u mnie przejdzie kaśka a gdzie Ty przepraszam bardzo miałabyś mieć ten celulit? między palcami u stóp? Pokazę ci, jak mnie zaprosisz na gotowe salony do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.11.2009 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Ochrzcilam szybkowar, zyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 03.11.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Ochrzcilam szybkowar, zyje a co się w tym robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.11.2009 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Ja zrobialm cos ala gulasz z kurczaka w sosie pomidorowym z pieczarkami, marcheka, papryka. Pysznosci Mozna rozne dania ktore sie zwykle dlugo gotuje to przyspiesza gotowanie, samo gotowanie zajelo jakies 15-20 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 03.11.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Kurczę, ja nie lubię jakichś szybkowarów, parowarów, robotów, maszynek do mielenia, malakserów itp itd, bo więcej składania, rozkładania i mycia niż tego używania .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.11.2009 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 ten szybkowar to garnek i przykrywka wiec nic wiecej mycia nie ma Ja ci wspolczuje jak ty nie uzywasz robota tylko trzepaczke bo mniej mycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.11.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 ja sie z kachna zgadzam - też mnie wkurza to wyciąganie składanie i mycie. marta dawaj przepis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.11.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 dzień dobry ja też kcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.11.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Ja zrobialm cos ala gulasz z kurczaka w sosie pomidorowym z pieczarkami, marcheka, papryka. Pysznosci Mozna rozne dania ktore sie zwykle dlugo gotuje to przyspiesza gotowanie, samo gotowanie zajelo jakies 15-20 minut Jest przepis. Te proporcje to chyba według uznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.11.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 dla mnie to nie jest przepis bo nie wiem jakie mieso czy krojone czy podsmażane czy obtaczane w mące czy pieczarki podsmażała przed duszeniem itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.11.2009 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Masakra dzis 40 km do Gliwic jechalam 2 godziny, szklanka, smaochody w rowach wszedzie korki, mam dosc Przepis na oko Piers podwojna pokroilam w kostke opruszylam papryka slodka i podsmazylam na oliwie z maslem. Pieczarki podsmazylam z pieprzem i vegeta. Do garnka wrzucilam pokrojona paryke, ze 4 marchewki pokrojone w plasterki bo byly chudziutkie, do tego resztka sosu do pizzy ( pomidory w puszce zmiksowane z czosnkiem bazylia majerankiem) pol sloiczka koncentratu pomidorowego, majeranku, kurczaka pieczarki i zalalam woda zeby wszystko sie utopilo. ugotowalam do miekkosci w szybkowarze od zagotowania jakies 12 minut, potem doprawilam do smaku sosem sojowym pieprzem i troszke zredukowalam bo mialam dosc rzadkie, ale takie moze zostac, dodalam jeszcze smietane. Na dno miseczki dalam ser lzolty w kostke albo starty, na to zupa. Mozna zagryzac bagietka albo jak wyjdzie geste zjesc z ryzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts