Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Półtora litra niegazowanej, odstawić pieczywo i cukier :roll:

Hmmmmmmm, nie wiem czy to u mnie przejdzie :lol:

kaśka a gdzie Ty przepraszam bardzo miałabyś mieć ten celulit? między palcami u stóp? :o

Pokazę ci, jak mnie zaprosisz na gotowe salony do siebie :lol:

Ja zrobialm cos ala gulasz z kurczaka w sosie pomidorowym z pieczarkami, marcheka, papryka. Pysznosci :)

Mozna rozne dania ktore sie zwykle dlugo gotuje to przyspiesza gotowanie, samo gotowanie zajelo jakies 15-20 minut

Jest przepis. Te proporcje to chyba według uznania :roll:

Masakra dzis 40 km do Gliwic jechalam 2 godziny, szklanka, smaochody w rowach wszedzie korki, mam dosc :evil:

Przepis na oko :)

Piers podwojna pokroilam w kostke opruszylam papryka slodka i podsmazylam na oliwie z maslem.

Pieczarki podsmazylam z pieprzem i vegeta.

Do garnka wrzucilam pokrojona paryke, ze 4 marchewki pokrojone w plasterki bo byly chudziutkie, do tego resztka sosu do pizzy ( pomidory w puszce zmiksowane z czosnkiem bazylia majerankiem) pol sloiczka koncentratu pomidorowego, majeranku, kurczaka pieczarki i zalalam woda zeby wszystko sie utopilo. ugotowalam do miekkosci w szybkowarze od zagotowania jakies 12 minut, potem doprawilam do smaku sosem sojowym pieprzem i troszke zredukowalam bo mialam dosc rzadkie, ale takie moze zostac, dodalam jeszcze smietane.

Na dno miseczki dalam ser lzolty w kostke albo starty, na to zupa. Mozna zagryzac bagietka :) albo jak wyjdzie geste zjesc z ryzem