wu 09.11.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 dzień dobry Maryś ja nie straszę nie dość że mnie szczęka boli to jeszcze widziałam dziwny błysk w oku małża jak zobaczył łazienkę trawniczka nie miałam odwagi pokazać z tujkami Arnika ja mam za cementowo-wapienne ręczne 11,50 zł za metr robocizna materiał muszę kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 09.11.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 potwierdzam, jak za ta ta cenę to całkiem niezłe te oprawy. sama zakupiłam prostokątne do WC (a miały byc cubiki z chorsa). cenowo super wyszło. zobaczymy jak zawisna i zaświecą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.11.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 wiesz co... dobrze że napisałaś. my mamy oprawy nad tv w sypialni. i miały być kubiki.... to może.... choć z drugiej strony bez sensu troche... w takim wnętrzu aluminium? coś mi się pokićkało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.11.2009 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 a co nie moze byc aluminium w sypialni?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 09.11.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 w Efi sypialni nie aluminium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 09.11.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 wiesz co... dobrze że napisałaś. my mamy oprawy nad tv w sypialni. i miały być kubiki.... to może.... choć z drugiej strony bez sensu troche... w takim wnętrzu aluminium? coś mi się pokićkało u Ciebie w sypialni to mi się szklane widzą w ciemnym kolorze albo gipsowe pomalowane na kolor ścian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.11.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 w Efi sypialni nie aluminium troche to zabrzmiało jak mistrz yoda ale generalnie o to chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.11.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 wiesz co... dobrze że napisałaś. my mamy oprawy nad tv w sypialni. i miały być kubiki.... to może.... choć z drugiej strony bez sensu troche... w takim wnętrzu aluminium? coś mi się pokićkało u Ciebie w sypialni to mi się szklane widzą w ciemnym kolorze albo gipsowe pomalowane na kolor ścian ja już właśnie sobie wymyśliłam gipsówkę, tylko mam zamiar ją trochę podrasować. ciekawe czy mi wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 09.11.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 wiesz co... dobrze że napisałaś. my mamy oprawy nad tv w sypialni. i miały być kubiki.... to może.... choć z drugiej strony bez sensu troche... w takim wnętrzu aluminium? coś mi się pokićkało u Ciebie w sypialni to mi się szklane widzą w ciemnym kolorze albo gipsowe pomalowane na kolor ścian ja już właśnie sobie wymyśliłam gipsówkę, tylko mam zamiar ją trochę podrasować. ciekawe czy mi wyjdzie. uda się!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.11.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 tego nie wiem ale zaryzykuję na szczęście gipsówke można malowac do woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 09.11.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 ja też będę eksperymentować z kolorami na gipsówkach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.11.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 to takie cos podobne do tego mojeg aquaform. też aluminiowe z tego co spojrzałam. http://img140.imageshack.us/img140/2467/oprawa.jpg świeci w dół jak calista tylko ma kanciasty kształt i jest zdecydowanie krótsze Efi, Ty to wszystko masz kupione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.11.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 nie. ale nie wiem czego nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 09.11.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Rasiu mówiła, że ma w zasadzie kupione oświetlenie do całego domu, więc pewnie to wszystko jej..!? Efi naprowadź mnie proszę gdzie jest Casto w Sosnowcu - przy Makro..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.11.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 dokładnie tak - skręcasz jak do makro tylko na rondku nie pierwszy ale drugi zjazd - taki prowadzący przy bodzio meble i jakimś ogrodnictwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.11.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Zrobiłam plan: Wusia, Skabusia, Kasia, Markocia, Efilka, Maryś, Nelka... Małgoś... Justyś... ... do Żywca nie mam szans dojechać... Ale zapowiada się od/b/jazdowo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 09.11.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Dzięki Efi - tak mi się właśnie coś kojarzyło...! Ale najpierw sprawdzę czy u mnie ich nie ma, bo to kawałek drogi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.11.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 w katowicach na pewno jest wiekszy wybór - w sumie przecież to najwieksza casto w rejonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.11.2009 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Zrobiłam plan: Wusia, Skabusia, Kasia, Markocia, Efilka, Nelka... Małgoś... Justyś... ... do Żywca nie mam szans dojechać... Ale zapowiada się od/b/jazdowo!!! No jak o Justys zahaczysz to na pewno Zywiec pojdzie w zapomnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 09.11.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Zrobiłam plan: Wusia, Skabusia, Kasia, Markocia, Efilka, Nelka... Małgoś... Justyś... ... do Żywca nie mam szans dojechać... Ale zapowiada się od/b/jazdowo!!! Rasiu zapomniałam wczoraj dodać, że między Efi a Nelką jeszcze moi...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts