wu 10.11.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 dzień doby albo od Justysi Martusia magicy od napraw sie pojawili może?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.11.2009 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Niestety nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.11.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 oooooooo to zwierzątka na szyneczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.11.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Arnika kumplowi z roboty tynkowali dom w środku i był z nich bardzo zadowolony tym bardziej że rozbudowywał dom i do starej części z kamienia dodawał nową z pustaka ceramicznego wiec trochę różnic w ścianach było i mówił że sobie super z tym poradzili pożyjemy zobaczymy jak coś spitolą to na skróty przez pola mam do gościa maks 10 minut to zanim mi złość opadnie to dopadnę i obiję co nieco Arnika to gdzie Ty że Cię z trasy widać Wusia a jakie ceny? i gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.11.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Arniko gdzie to już napisałam a cenę podałam wydusiłam z gościa 11,50 za metr zaczęliśmy negocjacje od 13 ale tych 50 groszy już oddać nie chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.11.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 No tak racja Ale ja zakręcona jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.11.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 aaaaa skąd to natłok informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.11.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Trochę tego dużo do opanowania... A ja sama wszystko załatwiam... mąż czasami się włącza, a jak co to mi tylko krew psuje... Najgorsza ta instalka, ja zielonego pojęcia nie mam, a muszę to jeszcze facetowi tłumaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 10.11.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Ja znowu z pytaniem Mam w domu Casalgrande Padana Granitoker Metalwood, kolor Platino: http://www.casalgrandepadana.it/serie_colori.asp?id_serie=77&id_linea=17&serie=colori Mam na podlodze, scianie - wiem jak wyglada na zywo W weekend znowu grzebalam w necie i znalazlam to: http://www.polcolorit.pl/produkty.php?id=41 Polcolorit Futuro. Marto, widzialam na poczatku Twojego dziennika, ze tez sie nad nimi kiedys tam zastanawialas. Jak one wygladaja w rzeczywistosci? OK? A gdy sie je porowna do Casalgrande? Cenowo porownanie wyglada bomba - przynajmniej jak dla mnie 54 PLN za Polcolorit i 143 PLN za Casalgrande na tej stronie: http://www.domzbajki.pl/casalgrande-m-43.html?filter_id=881&sort=2a Pomocy! Jaki werdykt? Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.11.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Ja bym obejrzała na żywo i kupiła... te tańsze... Za parę miesięcy nie będziesz pamiętać wcale...Chyba, że kolor i jakość nie taka. Z tego co widać na obrazku to nie ma wielkiej różnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 10.11.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Ja bym obejrzała na żywo i.... ....i z tym mam problem dlatego tak pieknie nagabuje Tez mi sie wydaje, ze jak lazienka przezyje jedno lato z moimi synami to roznicy juz nie bedzie widac...nawet jezeli jakowa jest teraz Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.11.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Ja lubie płytki Polcoloritu. Maja ciekawe wzory i są dobrej jakosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 10.11.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 ja mam futuro na podłodze w łazience dzieci. Jestem bardzo niezadowolona. Szkliwo niesamowicie wciąga brud i nie wystarczy poxniej przejechać tego mopem, zeby domyć, trzeba szorować na kolanach. Nie trzymały też kalibracji...jak dla mnie porażka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 10.11.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Ja lubie płytki Polcoloritu. Maja ciekawe wzory i są dobrej jakosci. Wybralismy ich Ardesie do duzej lazienki i sie teraz zastanawiam nad dolna, bo po glebszym przemysleniu nie wiem czy szybki wybor ktory zrobilismy miesiac temu dalej mnie przekonuje http://www.polcolorit.pl/produkty.php?id=59 W realu Ardesia bardzo mi sie podobala: http://farm3.static.flickr.com/2471/4008213030_00152b68c3.jpg ale niestety Futuro na zywo nie widzialam Czyli mam juz dwa plusy dla Polcoloritu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.11.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Ja bym obejrzała na żywo i.... ....i z tym mam problem dlatego tak pieknie nagabuje Tez mi sie wydaje, ze jak lazienka przezyje jedno lato z moimi synami to roznicy juz nie bedzie widac...nawet jezeli jakowa jest teraz Maja To dałaś sobie odpowiedź Po co przepłacać dwa razy drożej? jak efekt podobny, chyba, że jakość zupełnie inna. Ale po ścianach nie chodzisz. A na podłogi trzeba dać dobre kafle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.11.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Cenowo porownanie wyglada bomba - przynajmniej jak dla mnie 54 PLN za Polcolorit i 143 PLN za Casalgrande Pomocy! Jaki werdykt? Maja To prawie trzy razy drożej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 10.11.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 ja mam futuro na podłodze w łazience dzieci. Jestem bardzo niezadowolona. Szkliwo niesamowicie wciąga brud i nie wystarczy poxniej przejechać tego mopem, zeby domyć, trzeba szorować na kolanach. Nie trzymały też kalibracji...jak dla mnie porażka hmmm...Casalgrande tez szoruje na kolanach, bo w te nierownosci wszystko wchodzi Tylko ze ja uzywam jednorazowek dezynfekcyjnych by to wszystko przetrzec...mam dwoch takich co sikaja, a nie zawsze trafiaja, no i na Platino zolte kropki zostaja Ale kafle byby proste - Pan Maz sam kladl i cial je malo profesjonalnie, a one wszystko wytrzymaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.11.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 U mnie najprostrzy był gres chiński Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 11.11.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 ja mam futuro na podłodze w łazience dzieci. Jestem bardzo niezadowolona. Szkliwo niesamowicie wciąga brud i nie wystarczy poxniej przejechać tego mopem, zeby domyć, trzeba szorować na kolanach. Nie trzymały też kalibracji...jak dla mnie porażka hmmm...Casalgrande tez szoruje na kolanach, bo w te nierownosci wszystko wchodzi Tylko ze ja uzywam jednorazowek dezynfekcyjnych by to wszystko przetrzec...mam dwoch takich co sikaja, a nie zawsze trafiaja, no i na Platino zolte kropki zostaja Ale kafle byby proste - Pan Maz sam kladl i cial je malo profesjonalnie, a one wszystko wytrzymaly no chyba by musieli mi lobotomię zrobić, zebym się na coś takiego zdecydowała.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 11.11.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 cial je malo profesjonalnie, a one wszystko wytrzymaly no chyba by musieli mi lobotomię zrobić, zebym się na coś takiego zdecydowała.... Kazdy ma swoje hobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts