Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Szczerze to nie pamietam tego futuro jesli je porownywalam to przegraly z metalwoodem ktory mnie nieustannie zachwyca, to najladniejsze kafle w domu. ja mam na podlodze te ciemne prawie czarne, nie szoruje na kolanach bo bardzo dobrze sie je myje nie ma zadnych smug i polyskuja lekko to tez najtwardsze kafle w domu.

Wydaje mi sie ze to futuro mialo kiedys inne kolory bo jakos nie kojarze tych kafli, kojarze jakies szare ale one mialy odcien wpadajacy w braz dlatego nei wzielam ich.

Dzieki Marto,

Czyli jednak Metalwood :wink:

Ja mam Metalwood z drugiego kranca skali na podlodze - ten prawie bialy - i dlatego go przecieram husteczkiam dezynfekujacymi...pewnie ze sie myje dobrze...tylko codzinnie przy sikajacym 8latku i 12 latku, ktorzy maja problem z celowaniem do kibelka to bym musiala wiadro na stale do lazienki wstawic :wink:

A tak - tylko przetre wieczorem na okolo i juz jest czysto na podlodze :wink:

:lol: :lol:

Wierze w Twoje racjonalne wybory :wink:

Ja mam samo Platino.

Na Kaszuby zastanawialam sie tez nad Platino razem z Piombo.

Niestety cena na dzisiaj w tym sklepie internetowym jest 146 PLN za rozmiar 30x60

http://www.domzbajki.pl/casalgrande-m-43.html?page=2&filter_id=881&sort=2a

Twoja cena to na prawde byla suuuuper!!

Pan Maz troche sie buntuje, ze te same kafle wszedzie chce miec i jeszcze Mu sie pomerda gdzie jest i na wakacjach rano do pracy bedzie chcial wstawac...bedzie musial chlop to przezyc :wink:

Ja na pocztaku wybralam piombo i argento ale a mala byla roznica kolorystyczna a biale sie nie blyszcza to poszlam w czarne :)

No wiem ze sporo podrozaly po podwyzce euro, ja kupowalam na miejscu i dostalam znizke za duze zamowienie.

Bede teraz na weekend w sklepie zobacze po ile teraz maja

Widzialam - piekna :lol:

Ja chce zestawic Platino z Piombo dla lepszego kontrastu. Argento jest troszke jasniejsze od Piombo. Zostane tez przy Platino, bo nasza mala lazienka nie ma okna i lepiej by bylo w niej jasno :wink:

ALe tamta lazienka jest przecudna! Twoja zreszta tez jest piekna!!

To co masz w duzej lazience? Ja myslalam, ze to samo tylko dekory wzielas z innej firmy :lol: :lol:

I troche sie zastanawialam dlaczego pisalas, ze krzywe byly przy kladzeni i panowie kafelkarze marudzili, bo nasz Metalwood byl kladziony wlasnorecznie przez Pana Meza - laika, ktory dysponowal tylko sprzetem dla laikow z Tesco i szlo Mu jak burza...tez nie stekal, zo cos sie nie tnie czy krzywo idzie :wink:

No to sie naogladalam zdjec :lol: :lol: :lol:

Ja zostane przy Platino...lubie jasno i bialo :lol: