Arnika 11.11.2009 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Lobotomii się już nie wykonuje, chyba, że chcesz być ,,idiotą" na własne życzenie. Cytat z Wlkipedii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.11.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 dobry wieczór ja tam za sprzątaniem nie przepadam noooo gdybym miała alergika w domu to wiadomo wyjścia bym nie miała ale odpukać nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.11.2009 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Szczerze to nie pamietam tego futuro jesli je porownywalam to przegraly z metalwoodem ktory mnie nieustannie zachwyca, to najladniejsze kafle w domu. ja mam na podlodze te ciemne prawie czarne, nie szoruje na kolanach bo bardzo dobrze sie je myje nie ma zadnych smug i polyskuja lekko to tez najtwardsze kafle w domu.Wydaje mi sie ze to futuro mialo kiedys inne kolory bo jakos nie kojarze tych kafli, kojarze jakies szare ale one mialy odcien wpadajacy w braz dlatego nei wzielam ich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 12.11.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Dzieki Marto, Czyli jednak Metalwood Ja mam Metalwood z drugiego kranca skali na podlodze - ten prawie bialy - i dlatego go przecieram husteczkiam dezynfekujacymi...pewnie ze sie myje dobrze...tylko codzinnie przy sikajacym 8latku i 12 latku, ktorzy maja problem z celowaniem do kibelka to bym musiala wiadro na stale do lazienki wstawic A tak - tylko przetre wieczorem na okolo i juz jest czysto na podlodze Wierze w Twoje racjonalne wybory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.11.2009 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Te kafle jak kupowalam byly ponizej 100 wiec roznica nie byla az taka ogromna ja mam te silicio na podlodze i argento na scianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 12.11.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Ja mam samo Platino. Na Kaszuby zastanawialam sie tez nad Platino razem z Piombo. Niestety cena na dzisiaj w tym sklepie internetowym jest 146 PLN za rozmiar 30x60 http://www.domzbajki.pl/casalgrande-m-43.html?page=2&filter_id=881&sort=2a Twoja cena to na prawde byla suuuuper!! Pan Maz troche sie buntuje, ze te same kafle wszedzie chce miec i jeszcze Mu sie pomerda gdzie jest i na wakacjach rano do pracy bedzie chcial wstawac...bedzie musial chlop to przezyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.11.2009 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Ja na pocztaku wybralam piombo i argento ale a mala byla roznica kolorystyczna a biale sie nie blyszcza to poszlam w czarne No wiem ze sporo podrozaly po podwyzce euro, ja kupowalam na miejscu i dostalam znizke za duze zamowienie. Bede teraz na weekend w sklepie zobacze po ile teraz maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.11.2009 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 tu super lazienka w tych kaflach http://forum.muratordom.pl/post3780846.htm#3780846 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 12.11.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Super!! Wielkie dzieki!! Zapewne cena Euro do PLN ma na to wplyw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.11.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Co Wy tu za okropienstwa o tych plytkach opowiadacie? Plytki chlona brud? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 12.11.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 tu super lazienka w tych kaflach http://forum.muratordom.pl/post3780846.htm#3780846 Widzialam - piekna Ja chce zestawic Platino z Piombo dla lepszego kontrastu. Argento jest troszke jasniejsze od Piombo. Zostane tez przy Platino, bo nasza mala lazienka nie ma okna i lepiej by bylo w niej jasno ALe tamta lazienka jest przecudna! Twoja zreszta tez jest piekna!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.11.2009 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Musze ja wreszcie dokonczyc moje dzieci w tej kabinie bawia sie ze to winda ja tez nie mam okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 12.11.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 To co masz w duzej lazience? Ja myslalam, ze to samo tylko dekory wzielas z innej firmy I troche sie zastanawialam dlaczego pisalas, ze krzywe byly przy kladzeni i panowie kafelkarze marudzili, bo nasz Metalwood byl kladziony wlasnorecznie przez Pana Meza - laika, ktory dysponowal tylko sprzetem dla laikow z Tesco i szlo Mu jak burza...tez nie stekal, zo cos sie nie tnie czy krzywo idzie No to sie naogladalam zdjec Ja zostane przy Platino...lubie jasno i bialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.11.2009 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 te metalwood mam w tej malej lazience w tej duzej z wanna mam imola sakura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 12.11.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 te metalwood mam w tej malej lazience w tej duzej z wanna mam imola sakura Ide zamowic wizyte u okulisty!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.11.2009 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 heloł czytałam u Wioli, że masz robioną garderobe "tymi rencami" .... można prosić o hasło do galerii, z chęcią bym ją obejrzała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.11.2009 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Kupilam sobie dzis popierdolki i sciereczki i reczniczki ale nie kazcie robic zdjec bo wisza wyprane ale nie oczekujcie jakich superowosci bo to jysk i lidl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.11.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 a co to sa popierdolki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.11.2009 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 popierdółki znaczy takie cosie co nie maja duzego znaczenia dla ludzkosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.11.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 popierdółki znaczy takie cosie co nie maja duzego znaczenia dla ludzkosci no jak nie jak tak!! Wyobrażasz sobie życie bez tych popierdółek, bo ja nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts