mario31 13.11.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 dzień dobry maryś mi się podoba tak jak jest teraz, w ogóle to myślałam , że masz już szybkę taką przeźroczystą. ja bym nic nie zmieniała Justyś ja też się właśnie przyzwyczaiłam do takiego wyglądu i tak mi teraz najbardziej pasuje! Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 13.11.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 dzień dobry maryś mi się podoba tak jak jest teraz, w ogóle to myślałam , że masz już szybkę taką przeźroczystą. ja bym nic nie zmieniała Justyś ja też się właśnie przyzwyczaiłam do takiego wygladu i tak mi teraz najbardziej pasuje! Dzięki to nie zmieniaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 13.11.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 broń boże fiolet! jest bardzo ładnie mleczna a najlepiej przezroczysta szybka wystarczy jeśli wzorek to szare kamyki Dzięki Irmo! Bardziej skłaniam się ku mlecznej, bo jak przemaluję ściany w kuchni, to będę musiała za każdym razem odkręcać szybę żeby zmienić kolor również za nią... A matowa może być do każdego koloru ściany - co sądzisz?! Może źle rozumuję...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 13.11.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 jak dla mnie to nic- mleczna szyba tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.11.2009 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 dobrze dobrze ja bede miec tapete tez biala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 13.11.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 o rety ale fajna kuchnia a czemu ja jej nie widziałam hę? Nie widziałaś, bo nie pokazywałam w żadnym wątku...! Zaraz Ci podeślę co nie co! masz coś jeszcze fioletowego? bo mnie się te szare kasmyczki podobają... Nituś planowałam zrobić fioletowe hokerki - o takie bombki: http://pliki.sklep.meble.pl/gfx/damnet/sklep_oferta/232/m1898135003.jpg Ale jak dam mleczną szybkę to zrobię takie proste z czarną skórą: http://www.damnet.pl/images/products/2/main_normal.jpg Te kamyszki też by w sumie mogły być, bo na ścianie TV i kominku jest szary stiuk..!? Ale minus jest taki, że będę z nimi uwiązana na 'całe życie'... Piszę w cudzysłowiu, bo pewnie zmieniłabym je przy najbliższym remoncie... Kobieta zmienną jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 13.11.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 ok fotki nowe som dla zainteresowanych garderoba i lazienka w metalwood Zainteresowana jestem lazienka Tylko nie wiem gdzie ogladac w dzienniku nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.11.2009 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Maju wysylalam ci zdaje sie haslo do galerii , ale ide sprawdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 13.11.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Maju wysylalam ci zdaje sie haslo do galerii , ale ide sprawdzic Usmiecham sie szeroko i dygam pieknie lewa nozka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 13.11.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Dziekuje pieknie Teraz widze roznice pomiedzy kaflami i lazienkami Metalwood rulez!!! Pieknie wyglada ta mala lazienka. Prosta i piekna! Tez tak chce Ile tam masz powierzchni w m2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.11.2009 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 lazienka ma w sumie 3.3m2 1.69m x 2,10m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 13.11.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 lazienka ma w sumie 3.3m2 1.69m x 2,10m moja mala lazienka ma 3.65m2 Fajnie masz wszystko rozmieszczone w niej....nie musze sie powtarzac, ze bedzie u nas podobnie? Musze cos wykombinowac by chociaz troche sie roznily Bo mnie za copyrights bedziesz po sadach ciagnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.11.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Maju wysylalam ci zdaje sie haslo do galerii , ale ide sprawdzic Usmiecham sie szeroko i dygam pieknie lewa nozka a ja ładnie dygam prawą nóżką w tej samej sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.11.2009 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Maja mozesz kopiowac do woli Aniu poszlo na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.11.2009 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 wszystkie privy dostałam Mario dziekuje... ide oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 13.11.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 dzień dobry co do kuchni i fotek powyżej -to ja jestem za wersją bez fotki, lub z szarymi kamieniami -nautralnie i uniwersalnie -fiolet może się szybko "opatrzeć" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.11.2009 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Wrzucilam pare fotek pokoikow dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.11.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 rulez róż Widzę, ze ścianki kolankowej za wysokiej nie masz. To podobnie jak u mnie. U nas dach lezy na stropie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 13.11.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Wrzucilam pare fotek pokoikow dzieci on woła ode mnie jakieś hasło ten Twój album .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.11.2009 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 roz zgodnie z zyczeniem corki, a co niech ma, pozniej sie przemaluje no scianka niziutka mimo ze juz podnosilismy o pustak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts