skaba 13.11.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 markotko ja tez się ładnie uśmiecham o hasełko i link prosząc.. dostanę?? plizzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.11.2009 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 dobry wieczór Maryś ja bym dała przezroczystą szybkę bo tak mi się wydaje że pomimo że matowa czy mleczna będzie to może spod niej przebijać jednak aktualny kolor i wtedy i tak musiałabyś ją odkręcić chyba że od razu przed położeniem szkła machniesz biały pasek i dasz matowe szkiełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 13.11.2009 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 dzień dobry co do kuchni i fotek powyżej -to ja jestem za wersją bez fotki, lub z szarymi kamieniami -nautralnie i uniwersalnie -fiolet może się szybko "opatrzeć" Kachna bardzo dziękuję za opinię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 13.11.2009 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 dobry wieczór Maryś ja bym dała przezroczystą szybkę bo tak mi się wydaje że pomimo że matowa czy mleczna będzie to może spod niej przebijać jednak aktualny kolor i wtedy i tak musiałabyś ją odkręcić chyba że od razu przed położeniem szkła machniesz biały pasek i dasz matowe szkiełko I tak też zrobię Kochana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.11.2009 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 a czemu ja nie mam hasla do Markotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.11.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 roz zgodnie z zyczeniem corki, a co niech ma, pozniej sie przemaluje no to tak jak u nas, ale co tam, niech ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 14.11.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 mój małżonek właśnie róż do pokoju córki zakupił synio też sprecyzowała swoje oczekiwania - Spiderman ma być a mnie nikt juz o zdanie nie pyta.. co to bedzie dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.11.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Iza widzialam na allegro niedrogi fajny dywan ze spidermanem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.11.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 a jak sie nie da namowic na sam dywanik to pozostaje Ci http://www.allegro.pl/item807171469_malowanie_artystyczne_scian_pokoj_dziecka.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.11.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 a jak sie nie da namowic na sam dywanik to pozostaje Ci http://www.allegro.pl/item807171469_malowanie_artystyczne_scian_pokoj_dziecka.html Konkurencja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.11.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 a jak sie nie da namowic na sam dywanik to pozostaje Ci http://www.allegro.pl/item807171469_malowanie_artystyczne_scian_pokoj_dziecka.html Konkurencja. nie pomyslalam a moze to jest wlasnie ta nisza rynkowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.11.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 a jak sie nie da namowic na sam dywanik to pozostaje Ci http://www.allegro.pl/item807171469_malowanie_artystyczne_scian_pokoj_dziecka.html Konkurencja. nie pomyslalam a moze to jest wlasnie ta nisza rynkowa? Na rynku sie nie znam, ale ci tu robia klasyczne, realistyczne murale, a my tez to mozemy robic, ale glownie robimy imitacje materialow... Taka realistyczna rzecz mozna latwo kazdemu cwokowi wytlumaczyc, a po co imitowac drewno czy marmur to juz niekoniecznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 14.11.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 muszę się do tego Spidermanowego tematu przyłożyć.. miałam jeszcze nadzieję, że synio zmieni zdanie, ale trwa przy swoim, więc muszę chyba kupić sznurek i zacząć splatać sieć pajęczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.11.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 muszę się do tego Spidermanowego tematu przyłożyć.. miałam jeszcze nadzieję, że synio zmieni zdanie, ale trwa przy swoim, więc muszę chyba kupić sznurek i zacząć splatać sieć pajęczą Skaba, aguleczka ma jakiegos kuzyna czy siostrzenca, ktory u jej syna w pokoju walnal niezlego spidermana i pewnie za grosze by to zrobil, bo to amator jest, ale bardzo zdolny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 14.11.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 małgoś dzięki za namiary! wywiem się co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.11.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Nie ma sprawy, a teraz prosze mi sie na liste imprezowa wpisywac. Markotka tez i wszystkie, co maja do zaliczenia karniaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.11.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 dobry wieczór Małgoś a Twój tałantliwy chop by takiego pająka na ścianie nie walnął najlepiej za grosze choć nie amator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 14.11.2009 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Hej Marta! Wróciłaś z Ikei czy zostałaś tam do jutra...?! Pisz tu zaraz jak się udały zakupki..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.11.2009 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Wrocilam ale o 21 i padlam trupem Zahaczylam jeszcze o casto Kupilam szafe do pokoju goscinnego i 2 komody malma do Amelki i popierdolki oczywiscie W casto ogladalm lampki nawet kilka moglabym zakupic, podobaly mi sie te biale eye moze to nie to co oryginal ale wygladaja calkiem fajnie Znalazlam tez producenta tkaniny obiciowej dumam nad pomarancza http://fargotex.pl/oferta/102/274_d.jpg albo szarym http://fargotex.pl/oferta/102/268_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 15.11.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 a na co ta tkanina? bo ja jak zwykle niezorientowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts