Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dobry wieczór

Maryś ja bym dała przezroczystą szybkę bo tak mi się wydaje że pomimo że matowa czy mleczna będzie to może spod niej przebijać jednak aktualny kolor i wtedy i tak musiałabyś ją odkręcić chyba że od razu przed położeniem szkła machniesz biały pasek i dasz matowe szkiełko :D

dobry wieczór

Maryś ja bym dała przezroczystą szybkę bo tak mi się wydaje że pomimo że matowa czy mleczna będzie to może spod niej przebijać jednak aktualny kolor i wtedy i tak musiałabyś ją odkręcić chyba że od razu przed położeniem szkła machniesz biały pasek i dasz matowe szkiełko :D

I tak też zrobię Kochana! :wink:

a jak sie nie da namowic na sam dywanik to pozostaje Ci

http://www.allegro.pl/item807171469_malowanie_artystyczne_scian_pokoj_dziecka.html

Konkurencja. :evil: :evil: :lol: :wink:

nie pomyslalam :oops: :oops: :oops:

a moze to jest wlasnie ta nisza rynkowa?

Na rynku sie nie znam, ale ci tu robia klasyczne, realistyczne murale, a my tez to mozemy robic, ale glownie robimy imitacje materialow... :roll: Taka realistyczna rzecz mozna latwo kazdemu cwokowi wytlumaczyc, a po co imitowac drewno czy marmur to juz niekoniecznie... :roll:

muszę się do tego Spidermanowego tematu przyłożyć.. miałam jeszcze nadzieję, że synio zmieni zdanie, ale trwa przy swoim, więc muszę chyba kupić sznurek i zacząć splatać sieć pajęczą :lol: :lol: :lol:

Skaba, aguleczka ma jakiegos kuzyna czy siostrzenca, ktory u jej syna w pokoju walnal niezlego spidermana i pewnie za grosze by to zrobil, bo to amator jest, ale bardzo zdolny. :wink:

Wrocilam ale o 21 i padlam trupem :) Zahaczylam jeszcze o casto :)

Kupilam szafe do pokoju goscinnego i 2 komody malma do Amelki i popierdolki oczywiscie :)

W casto ogladalm lampki nawet kilka moglabym zakupic, podobaly mi sie te biale eye moze to nie to co oryginal ale wygladaja calkiem fajnie :)

Znalazlam tez producenta tkaniny obiciowej :)

dumam nad pomarancza

http://fargotex.pl/oferta/102/274_d.jpg

albo szarym

http://fargotex.pl/oferta/102/268_d.jpg