Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To zadaszenie to pergotenda ale mozesz zapomniec o tym ceny sa zaporowe a w dodatku w Polsce nie maja przedstawiciela. Poszukam w domu bo mialam jakiegos linka do firmy z Warszawy ktora ma cos podobnego w ofercie ale nawet nie odpowiedzieli na maila z zapytaniem.

znaczy na tym całym multistopie to pisało że można go zakładać na już działający wpust ale co z grzybek to pojęcia nie mam :lol: :lol: :lol: a z tym nie zawsze to może być tak jak u mnie w starym bloku wprawdzie o żadnym multistopie mowy tam nie ma :lol: ale jak spuszczam wodę z wanny czyli spływa jej dużo i szybko to spływa całkowicie i nic nie stoi ale jak tylko bym chciała tak ciutkę prysznicem spłukac to widać przez sitko w wannie że ta woda tam stoi to może z tym multistopem jest tak samo że jak dużo wody idzie przy prysznicu to on to wszystko przepuszcza zamyka się i po kłopocie a jak tylko trochę pocieknie z deszczownicy to może ona ma za mało siły żeby przepchnąć się przez klapkę :-?

Jest tak, ze jak leci malutko wody to ten multistop sie otwiera a, ze nie jest w calosci zalany woda to przedostaja sie zapachy, wg mnie powinien byc tez ten grzybek na obrazkach to takie fioletowe cos. Dzis postaram sie sprawdzic czy to sie da razem zalozyc