Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Marys a ktora to bedzie bo ja z pracy to w srode pozno wracam

Raczej jak już ciemno będzie :wink: , chociaż to zależy od Izy, bo nie wiem czy w ogóle damy radę się spotkać...?! :roll:

Ale właśnie wpadłam teraz na pomysł: jak się okaże, że będę do południa i nie uda nam się zobaczyć to zostawię to Izie - z tego co czytam, to wybieracie się razem do Krakowa, więc może Ci przekazać paczuszkę..!? :wink:

To taka opcja rezerwowa...

Oj no to rewelacja!!! :D :wink:

My też się w tym roku wybieramy, ale nie wiem jak to będzie, bo przez obie ciąże to chyba miałam z 2-3 lata przerwy.... :(

Ale odbiję sobie w tym roku, a co! 8)

Co do wyjazdów z instruktorem, to mamy fajne namiary:

- http://www.teamspirit.pl/ - na dole stronki masz telefon. Nie wiem tylko czy będą jeszcze mieli wolne terminy... :roll:

Nasi znajomi z Warszawy byli z nimi już kilka razy i byli zachwyceni.

- http://www.gsteam.pl/

Podeślę Ci jeszcze coś na PW

Ale sie zle czuje od dwoch dni, od jakiegos czasu mam herzklekoty ale pojawialy sie i znikaly, teraz mam juz 2 dzien non stop, zle mi sie oddycha, do tego oczy mnie szczypia wygladam jak krolik, chyba zaczynam sie sypac :roll:

Markotko z opisu to wyglada jak arytmia, moze byc na tle nerwowym, idz Ty do lekarza, ale dobrego, zeby z Ciebie za bardzo chorej nie zrobili... A nie masz Ty anemii moze? :roll: