markoto 29.08.2008 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 a ten kwadraciak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 29.08.2008 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 hej i jak zdecydowałaś się już na łązienkę? mi najbardziej odpowiada ta wersja http://images30.fotosik.pl/261/ea011d5bd45653d4med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 29.08.2008 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Ja w sprawie tematu "kibelkowego" Co sądzicie o tych?: 1. roca happening http://images23.fotosik.pl/269/1d44ac5c36d7afdd.jpg 2. koło quattro - my kupiliśmy ostatecznie ten bo tańszy http://images26.fotosik.pl/270/ce63ca25c40c310a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 29.08.2008 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 kwadraciak a nie kwadracik tak - chodzi o kibelek taki też mi się podoba (ja tak mieszam stylami bo mam trzy łazienki, a przecież nie moga być wszędzie takie same ) http://img106.imageshack.us/img106/2430/heidelbergkopianb3.jpg A ja już taki kupiłam!!! Właśnie do umywalki Roca Hall (bo ten kibelek Roca hall -sorry -ale jest okropny !) Mogę polecić tego heildenberga (kupowałam na Allegro za 800zl z deską wolnoopadającą). Super wygląda -przynajmniej na razie -jeszcze przed montażem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.08.2008 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Editta zdecydowalam sie na razie zrobic tylko slupek i zabudowe nad geberitem a jesi bedzie mi brakowac szafek bede robic reszte szafek, stwierdzilam z pomoca forumowiczek, ze ciezko bedzie sie dostac do tych gornych szafek i beda malo uzyteczne. Ale ktow ie moze zmienie zdanie Jestes druga osoba glosujaca na taki uklad kachna28 ja ci dam okropny Fakt ze na zdjeciach nie wyglada najlepiej ale zawieszony nie razi ola&tomektez mi sie podobal happening ale a drogi byl, to kolo nei wiem nawet w jakiej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.08.2008 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Kachna Ja nie do konca jestem przekonana do takich kwadratowych kibli, czytalam ze nie sa zbyt wygodne aczkolwiek nie probowalam Niestety nikt nie mogl powiedziec jak sie sprawowac bedzie ta ceramika linea blue po latach wiec sie nie zdecydowalam na nich mimo ze maja fajne ceny i design Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 29.08.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Kachna Ja nie do konca jestem przekonana do takich kwadratowych kibli, czytalam ze nie sa zbyt wygodne aczkolwiek nie probowalam Niestety nikt nie mogl powiedziec jak sie sprawowac bedzie ta ceramika linea blue po latach wiec sie nie zdecydowalam na nich mimo ze maja fajne ceny i design Nie wiem czy jest wygodny -bo jeszcze nie wisi a będzie w "gościnnym" wc -więc nie musi być strasznie wygodny bo nie "gościmy" się zbyt często W dużej łazience -przy sypialniach mamy -a raczej będzie - zestaw (sedes+bidet) Hatria daytime -"wygląda" wygodniej: http://www.plusk.pl/photo/m_1031.jpg http://www.plusk.pl/photo/m_1607.jpg http://twojalazienka.abc24.pl/zdjecie_mini.asp?id=177284 Co do opinii o firmach czy trwalości - to już przestałam ich słuchać -bo pewnie musiałabym połowę kupionych już rzeczy wyrzucić (na forum naczytałam się m.in. że "marne i nietrwałe" są: stelaże Grohe, baterie Paffoni, deska barlinecka itd....). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.08.2008 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Ta hatrie tez bralam pod uwage Szczerze kibelek tzn hall wybralam bo wychodzil duzo taniej w komplecie ze stelazem A opinie o desce barlineckiej potwierdzam niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.08.2008 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 ano nowość a to na tej inspiracji taki kwadraciak to co to? Wypytalam i kwadraciak to catalano verso http://www.plusk.pl/go/_category/index.php?idc=3_16_59 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 29.08.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 A opinie o desce barlineckiej potwierdzam niestety Ja słyszałam też co nieco -dlatego kupiłam deskę pozaklasową (po 69zl/m -150zł za nią w życiu bym nie dała!) i to do mniej intensywnie użytkowanych pomieszczeń -czyli do trzech sypialni na gorze. W salonie będzie parkiet a w często chodzonych miejscach płytki. Sądzę, że i tak będzie się lepiej sprawowała niż jakieś panele, za które pewnie dałabym niewiele mniej (ok 50-60zl/m lepszej jakości), a w końcu drewno to drewno . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.08.2008 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Zycze ci zeby sie sprawowala lepiej Pewnie w mniej uczeszczanych pomieszczeniach powinna przetrwac troche czasu, my mamy w dziennym pokoju i nie ma juz na niej sladu lakieru w miejscach pielgrzymek i w okolicach kanapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.08.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Dzieki za dobre slowo na temat barlinka. Na szczescie ja mam tylko w sypialni i tez jakas bezklasowa za 89 zl za m2 kupilam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 31.08.2008 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Witam,dzisiaj pierwszy raz zajrzałam na Twój dziennik i do komentarzy.Mam nadzieję zaglądać częściej. Pozwoliłam sobie skopiować zdjęcie śmietnika i wkleić u siebie w dzienniku. Pozdrawiam,BetaGreta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.08.2008 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 kachna super że nie będę pionierką do czasu aż ja dojdę do tego etapu to już będziesz mieć wypróbowany P.S. Ja też go mam zamiar wypchnąć do gościnnego kibelka Ale wydaje mi się że ponieważ to jedyne takie urządzenie na paterze to jednak będziemy często z niego korzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.08.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 markotko dzięki za info Dziewczynki mam pytanko. Orientujecie się jakiej szerokości powinna być ścianka na której powinny się zmieścić dwa geberity - do kibelka i do bidetu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.08.2008 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Ja to tak mysle - szerokosc 2 geberitow + szerokosc co najmniej jednej nogi pomiedzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 31.08.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Ja to tak mysle - szerokosc 2 geberitow + szerokosc co najmniej jednej nogi pomiedzy... A po co Ci noga między geberitami? A tak poważnie -to chyba przyjmuje się min. 30cm od jednej "miski" do drugiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.08.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 To w takim razie to zalezy jeszcze od ksztaltu misek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 31.08.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 kachna super że nie będę pionierką do czasu aż ja dojdę do tego etapu to już będziesz mieć wypróbowany P.S. Ja też go mam zamiar wypchnąć do gościnnego kibelka Ale wydaje mi się że ponieważ to jedyne takie urządzenie na paterze to jednak będziemy często z niego korzystać No to identycznie jak u nas mam nadzieję, ze na gości kwadratowy kibelek nie zadziała "odstraszająco" Malgos -to chyba liczy się od najbardzej wysuniętej krawędzi "bocznej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.08.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 kachna super że nie będę pionierką do czasu aż ja dojdę do tego etapu to już będziesz mieć wypróbowany P.S. Ja też go mam zamiar wypchnąć do gościnnego kibelka Ale wydaje mi się że ponieważ to jedyne takie urządzenie na paterze to jednak będziemy często z niego korzystać No to identycznie jak u nas mam nadzieję, ze na gości kwadratowy kibelek nie zadziała "odstraszająco" Malgos -to chyba liczy się od najbardzej wysuniętej krawędzi "bocznej" Krawedzi bocznej miski czy geberita? Bo jak miski to chyba roznica w ksztalcie ma znaczenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts