Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

kwadraciak a nie kwadracik :lol:

tak - chodzi o kibelek

taki też mi się podoba (ja tak mieszam stylami bo mam trzy łazienki, a przecież nie moga być wszędzie takie same :D)

http://img106.imageshack.us/img106/2430/heidelbergkopianb3.jpg

A ja już taki kupiłam!!! Właśnie do umywalki Roca Hall (bo ten kibelek Roca hall -sorry -ale jest okropny :roll: !) Mogę polecić tego heildenberga (kupowałam na Allegro za 800zl z deską wolnoopadającą). Super wygląda -przynajmniej na razie -jeszcze przed montażem :wink:

Editta zdecydowalam sie na razie zrobic tylko slupek i zabudowe nad geberitem a jesi bedzie mi brakowac szafek bede robic reszte szafek, stwierdzilam z pomoca forumowiczek, ze ciezko bedzie sie dostac do tych gornych szafek i beda malo uzyteczne. Ale ktow ie moze zmienie zdanie :)

Jestes druga osoba glosujaca na taki uklad :)

kachna28 ja ci dam okropny :evil: Fakt ze na zdjeciach nie wyglada najlepiej ale zawieszony nie razi :)

ola&tomektez mi sie podobal happening ale a drogi byl, to kolo nei wiem nawet w jakiej cenie.

Kachna Ja nie do konca jestem przekonana do takich kwadratowych kibli, czytalam ze nie sa zbyt wygodne aczkolwiek nie probowalam :)

Niestety nikt nie mogl powiedziec jak sie sprawowac bedzie ta ceramika linea blue po latach wiec sie nie zdecydowalam na nich mimo ze maja fajne ceny i design

Kachna Ja nie do konca jestem przekonana do takich kwadratowych kibli, czytalam ze nie sa zbyt wygodne aczkolwiek nie probowalam :)

Niestety nikt nie mogl powiedziec jak sie sprawowac bedzie ta ceramika linea blue po latach wiec sie nie zdecydowalam na nich mimo ze maja fajne ceny i design

Nie wiem czy jest wygodny -bo jeszcze nie wisi :) a będzie w "gościnnym" wc -więc nie musi być strasznie wygodny bo nie "gościmy" się zbyt często :wink: W dużej łazience -przy sypialniach mamy -a raczej będzie - zestaw (sedes+bidet) Hatria daytime -"wygląda" wygodniej:

http://www.plusk.pl/photo/m_1031.jpg

http://www.plusk.pl/photo/m_1607.jpg

http://twojalazienka.abc24.pl/zdjecie_mini.asp?id=177284

Co do opinii o firmach czy trwalości - to już przestałam ich słuchać -bo pewnie musiałabym połowę kupionych już rzeczy wyrzucić :roll: (na forum naczytałam się m.in. że "marne i nietrwałe" są: stelaże Grohe, baterie Paffoni, deska barlinecka itd....).

A opinie o desce barlineckiej potwierdzam niestety :(

Ja słyszałam też co nieco -dlatego kupiłam deskę pozaklasową (po 69zl/m -150zł za nią w życiu bym nie dała!) i to do mniej intensywnie użytkowanych pomieszczeń -czyli do trzech sypialni na gorze. W salonie będzie parkiet a w często chodzonych miejscach płytki. Sądzę, że i tak będzie się lepiej sprawowała niż jakieś panele, za które pewnie dałabym niewiele mniej (ok 50-60zl/m lepszej jakości), a w końcu drewno to drewno :roll: .

kachna

super że nie będę pionierką :D

do czasu aż ja dojdę do tego etapu to już będziesz mieć wypróbowany :D

P.S. Ja też go mam zamiar wypchnąć do gościnnego kibelka :lol: Ale wydaje mi się że ponieważ to jedyne takie urządzenie na paterze to jednak będziemy często z niego korzystać

kachna

P.S. Ja też go mam zamiar wypchnąć do gościnnego kibelka :lol: Ale wydaje mi się że ponieważ to jedyne takie urządzenie na paterze to jednak będziemy często z niego korzystać

No to identycznie jak u nas :) mam nadzieję, ze na gości kwadratowy kibelek nie zadziała "odstraszająco" :)

Malgos -to chyba liczy się od najbardzej wysuniętej krawędzi "bocznej" :roll:

kachna

No to identycznie jak u nas :) mam nadzieję, ze na gości kwadratowy kibelek nie zadziała "odstraszająco" :)

Malgos -to chyba liczy się od najbardzej wysuniętej krawędzi "bocznej" :roll:

Krawedzi bocznej miski czy geberita? :roll: :roll: :roll: Bo jak miski to chyba roznica w ksztalcie ma znaczenie... :roll: :roll: :roll: