Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mialam robione ekg- jest ok, badalam elektrolity sa ok, tsh ok ft3 na dolnej granicy norme ft4 w normie :(

Nie wiem gdzie mam sie zglosic, lekarz ogolny nie wyslal do kardiologa, jeszcze chce isc na ukg.

Nie wiem co z anemia, nie badalam pod tym kontem :roll:

To zadaszenie to pergotenda ale mozesz zapomniec o tym ceny sa zaporowe a w dodatku w Polsce nie maja przedstawiciela. Poszukam w domu bo mialam jakiegos linka do firmy z Warszawy ktora ma cos podobnego w ofercie ale nawet nie odpowiedzieli na maila z zapytaniem.

Masz coś dla mnie;)

ja mam ... wieczorne pozdrowienia

Ale sie zle czuje od dwoch dni, od jakiegos czasu mam herzklekoty ale pojawialy sie i znikaly, teraz mam juz 2 dzien non stop, zle mi sie oddycha, do tego oczy mnie szczypia wygladam jak krolik, chyba zaczynam sie sypac :roll:

A nie masz alergii?

Ja po kilkukrotnym zapaleniu oskrzeli wylądowałam u pulmonologa..., zrobił badania, testy alergologiczne...i okazało się że mam bardzo dużą alergię na drzewa kwitnące, trawy, kurz, bylice (cała spuchłam po teście, aż się doktórka wystraszyła :o ) i... początek astmy :o .

Też czasem trudno mi oddychać...

Ale porób jeszcze kilka badań, bo nie ma żartów....

Mialam robione ekg- jest ok, badalam elektrolity sa ok, tsh ok ft3 na dolnej granicy norme ft4 w normie :(

Nie wiem gdzie mam sie zglosic, lekarz ogolny nie wyslal do kardiologa, jeszcze chce isc na ukg.

Nie wiem co z anemia, nie badalam pod tym kontem :roll:

A jakie masz to TSH i jaka jest norma wg laboratorium? Bo wiesz... mozna miec niedoczynnosc lub nadczynnosc a TSH rzekomo w normie. Najlepsze jest ok. 1, wszystko wyzej to niedoczynnosc subkliniczna, jesli masz tez inne objawy. Lekarze to olewaja zwykle niestety. :roll:

No wlasnie wydaje mi sie, ze nie jestem nerwus :) tzn szybko wyladowuje zlosc nie gromadze na zapas :lol: :lol: Jestem umowiona na piatek u kardiologa :)

Alergia raczej odpada problem z oddychaniem jest przy tych herzklekotach tylko.

Marys czemu cie nie bylo u mnie wczoraj??

Kasiu na pewno uda sie zorganizowac jakis przerzut :)

Malgosiu ja mam termin wizytu u endokrynologa na 1.06 dopiero, wtedy powtorze badania, na razie wyniki niewiele mowia, moze dopiero na usg tarczycy cos wyjdzie.

Martuś przy najbliższej okazji walnij w łeb tego ortopedę :evil: dyskopatia to nie jest takie nic zależy jak się to poukłada bo może być bardzo nieciekawie ja mam taki układ że jak strzeli cosik to mi dysk prosto w środek do rdzenia pójdzie a to raczej zdrowia mi nie wróży :wink: a jak się ładnie płucka i cała reszta blokuje jak kręgosłup pada to wiem doskonale i wnerwiają mnie tacy durnie co to mówią żaden problem :evil: