Arnika 28.11.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Mój nienawidzi chodzić ze mną po sklepach..... Ostatnio jak byłam pooglądać kuchnie w Ikei to był cały wściekły, że tyle tego łażenia jest.... i nie można wcześniej wyjść, jak się wszystkich ścieżek nie przejdzie.... I tu się z nim zgodziłam, bo jak przeoczyłam to co chciałam kupić, a przypomniałam sobie przy kasie, to musiałam przejść aż do działu kuchni (cała Ikea) aby kupić jedną pierdołę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.11.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Cześc Markotko Miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.11.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 markoto no to mamy chyba podobne dolegliwości. U mnie stres objawia się cieżkim oddechem, serduchem, skurczami w łydkach... i siwymi włosami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.11.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 doberek. jak zdrowie dzis? Markoto wiesz ze ten wiatrolap to przez Ciebie, bo mnie zainspirowalas tymi szarosciami, ze chcialam tez miec cos zimnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.11.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 dobry wieczór Martusia jak tam dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 29.11.2009 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Marys czemu cie nie bylo u mnie wczoraj?? Martuś nie dojechałam do Ciebie, bo Izie nie pasowało się spotkać po południu i załatwiłam wszystko wcześniej... Musimy się jakoś umówić - napiszę do Ciebie jutro na PW, oki?! A jak tam zdrówko po weekendzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.11.2009 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Dzieki dziewczyny za troske jest jakby spokojniej z tym serduchem Mayland witaj w klubie u mnei tylko skurczy nie ma Anja i ciesze sie bardzo bo wyszlo rewelacyjnie Marys spokojnie damy rade jakos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 30.11.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Cieszę się, że lepiej się czujesz..! Ja najwcześniej będę w Twojej okolicy 12-go grudnia, więc jeśli nie planujesz wyjazdów zakupowych w moje strony, to po prostu zrobię Ci paczuszkę i wyślę, oki?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.11.2009 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Bylam w ikei ale ci nie chcialam glowy zawracac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.11.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 dzień dobry Martuś tak sobie jeszcze pomyślałam że może masz za mało jakiego minerałku np magnezu i potasu i daltego tak klekota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.11.2009 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Mialam badane sa ok ale lykam potas i magne b6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.11.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 a to dobrze ja osobiście potas uzupełniam sokiem pomidorowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.11.2009 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 mi lekarz zapisal to sobie lykam jak sobei przypomne no tez sie musze w soczek zaopatrzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 30.11.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Bylam w ikei ale ci nie chcialam glowy zawracac No wiesz co... - jakie zawracanie głowy..?! A kiedy byłaś i co kupiłaś...?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.11.2009 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Bylam w sobote, mialam kupon na 100zl wiec musialam wykorzystac Kupilismy glownie kieliszki i karafke dla szfagierki a dla mnie to wazonik kurcze chyba wycofali takie fajne oslonki na storczyki bo juz kolejny raz ich nie bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 30.11.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 W sobotę to miałam co prawda zajęcia, ale tylko do 16-tej, więc mogłaś zadzwonić..! A co to za kupon miałaś..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.11.2009 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Bo wydalismy ponad 2tys 2 tygodnie temu i dostalismy kupon a na jakie zajecia chodzisz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 30.11.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Marta a powyżej jakiej kwoty ten kupon się dostaje..? Mam jeszcze do kupienia kanapę, materac i szafkę na buty do wynajmowanego mieszkania i wypatrzyłam ostatnio w Krakowie w Ikei nawet fajną i niedrogą... Może też się załapię..?! Co do zajęć, to zapisałam się na podyplomówkę z architektury wnętrz. A pisałam Ci, że ma już białą, matową kuchnię z szarym blatem..!? Mało tego - baaardzo mi się podoba! Do tego stopnia zarażam się szarościami, że zaczynam się za szarym dywanem do salonu rozglądać...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.11.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Co do zajęć, to zapisałam się na podyplomówkę z architektury wnętrz.Ooooooooo, powiedz coś wiecej???? gdzie jak i za ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.11.2009 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Marys to bylo za 2 tys ale nie wiem czy mieli taki rzut czy to na stale, popytaj No no podziwiam Marys ale widze ze my tu do czynienia z fachowcem mamy Caly czas mowie ze szary jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts