mario31 01.12.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 czyli 140 za 2m podwojny karnisz? tylko tych zabek to cos malo A dla mnie aż za dużo, bo zasłonki mam na przelotkach, a panele nasuwam od razu na rurkę! Kup takie same karnisze jak jak, to oddam Ci moje żabki..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 01.12.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 http://www.swiatfiran.pl/data/gfx/pictures/large/0/1/1110_6.jpg Widziałam je na żywo - bardzo ładne! I co ważne: mają rurki nakładane od góry na wspornik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.12.2009 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 u mnie sa na szelkach wiec na razie nie potrzebuje zabek Gdzie je widzialas?? Anja nie umiem znalezc tych twoich na tej stronce co kupowalas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.12.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 u mnie sa na szelkach wiec na razie nie potrzebuje zabek Gdzie je widzialas?? Anja nie umiem znalezc tych twoich na tej stronce co kupowalas ja kupowalam od tego sprzedawcy ale nie widze teraz ich, moze zapytaj http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3861357 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 01.12.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Marta na pewno widziałam w Agacie na parterze w sklepie z roletami i materiałami. Nie jestem pewna czy nie mają ich też w Eurofiranach w Agacie, ale powinnam tam dzisiaj być to Ci sprawdzę. Napisz mi jaki zestaw Cię interesuje to Ci od razu wycenię. Były też w LM i w chyba Casto.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.12.2009 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 http://www.swiatfiran.pl/product-pol-1111-Karnisz-nowoczesny-Fi-19-240-cm-stal-nierdzewna-.html z tuleja podwojny jeden na 200 i jeden na 320 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 01.12.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Oki, jak będą to sprawdzę ceny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.12.2009 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Markotko -co do przepisów -to zadna filozofia kupujesz surową szynkę próżniowo pakowaną z Krakusa lub Sokolowa, marynujesz przez noc w marynacie Staropolskiej z Kamisa i pieczesz 2 godziny w rękawie foliowym do tego sos pieczeniowy i pieczone cząstki ziemniaków (też z mrożonki ). Na przystawkę był filet z łososia z pastą łososiową i kawiorem. Kupiłam też polędwicę i roladę boczkową (też krakus próżniowo pakowana) i ukpiekłam -podałam na zimno do chleba. Do tego sałatki: grecka, z kukurydzą i z tuńczyka -ot i cała filozofia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.12.2009 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 nawet nie wiedzialam ze sa takie gotowe szynki i boczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.12.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 nawet nie wiedzialam ze sa takie gotowe szynki i boczki zajrzyj do lodówy w pierwszym z brzegu markecie ale staraj się kupować "firmowe" -Sokołów lub Krakus -nie jakiś "no-name" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.12.2009 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 dobrze wiedziec na pewno oblukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.12.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Markotko ja jednak kupowalam karnisze tutaj http://www.allegro.pl/item822324682_karnisze_dla_wymagajacych_karnisz_i_320_cm.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.12.2009 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Anju ogladalam je tylko te koncowki mi nie psuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.12.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 ja mam w sypialni fajne końcówki takie z cyrkoniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.12.2009 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Markotko -co do przepisów -to zadna filozofia kupujesz surową szynkę próżniowo pakowaną z Krakusa lub Sokolowa, marynujesz przez noc w marynacie Staropolskiej z Kamisa i pieczesz 2 godziny w rękawie foliowym do tego sos pieczeniowy i pieczone cząstki ziemniaków (też z mrożonki ). Na przystawkę był filet z łososia z pastą łososiową i kawiorem. Kupiłam też polędwicę i roladę boczkową (też krakus próżniowo pakowana) i ukpiekłam -podałam na zimno do chleba. Do tego sałatki: grecka, z kukurydzą i z tuńczyka -ot i cała filozofia A moja mama od paru lat piecze schab po podlasku - z jajkami na twardo i curry w srodku i podaje na zimno - zamiast wedlin, przynajmniej wiemy, co jemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 dzień dobry no dobra złamałam się zrobię sobie schabik ze śliwką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.12.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Małgoś zdobądź przepis prosze na ten schab Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.12.2009 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 ja robilam jeszcze piers indycza nadziewana morelami i boczkiem- oj dawno to bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.12.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Dzień Dobry Markotko. Jak tu kulinarnie się zrobiło..., aż jeść mi się zachciało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.12.2009 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Witaj Arniko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.