Arnika 02.12.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Witaj Wiesz a mieli mi dzisiaj tynki zacząć i nie przyjadą.... Będą jutro podobno Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/87532-komentarze-do-budowy-aps332g/page/398/#findComment-3742298 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.12.2009 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 No u mnie mieli zrobic niwelacje terenu w okolicach wrzesnia i jeszcze ich nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/87532-komentarze-do-budowy-aps332g/page/398/#findComment-3742305 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.12.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 a moi grzebole od bruku jakos powoli koncza zostal tylko taras polnocny, sciezka i docinki na podjezdzie dajcie przepis na jakies dobre miesko co do chleba mozna zrobic, nigdy w zyciu nie robilam a czuje ze moglabym zablysnac w swieta Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/87532-komentarze-do-budowy-aps332g/page/398/#findComment-3742314 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.12.2009 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Karczek jest dobry ale nie wiem czy sie na swieta nadaje Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/87532-komentarze-do-budowy-aps332g/page/398/#findComment-3742329 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.12.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Karczek jest dobry ale nie wiem czy sie na swieta nadaje nadaje się, dawaj przepisa jak masz jakis fajny Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/87532-komentarze-do-budowy-aps332g/page/398/#findComment-3742338 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 oczywiście że karczek się nadaje na święta jako mięsko i na ciepło i na zimno, schabik można albo ze śliweczką albo w bardziej ekskluzywnej wersji nadziewany polędwicą, szynkę też można surową kupić i upiec Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/87532-komentarze-do-budowy-aps332g/page/398/#findComment-3742348 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.12.2009 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Nie jest jakis super zaskakujacy Potrzeba duzo czosnku i przyprawy ja daje wegete, papryke slodka , troche ostrej, pieprz. Trzeba natrzec karczek tymi przyprawami i wycisnietym czosnkiem, mozna tez ten czosnek wcisnac w naciecia miesa. Obsmazyc, az bedzie brazowy i do naczynia zaroodpornego z przykryciem albo rekawa. Piec az w mieso bedzie latwo wchodzil widelec, potem mozna otworzyc naczynie albo rozciac rekaw i dopiec skorke, pycha na goraco jak i na zimno. Potem mozna odgrzac na tluszczu na patelnie wtedy plasterki sa chrupiace Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/87532-komentarze-do-budowy-aps332g/page/398/#findComment-3742356 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.12.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Mniam!! Ostatnio jadałm karczek z jabłkami!! PYSZOTA!!!! Kruchy, mięciutki, slinię się Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/87532-komentarze-do-budowy-aps332g/page/398/#findComment-3742373 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 ja jeszcze do tego co Marusia dodaję zioła trochę majeranku, bazylii mieszam to wszystko z trochą oleju żeby się taka ciapaja zrobiła smaruję tym mięsko zawijam w folijkę i na noc do lodówki żeby dobrze się naciągło a potem do pieca w tej folii soczyste takie zostaje jaaaaaaaami Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/87532-komentarze-do-budowy-aps332g/page/398/#findComment-3742374 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.12.2009 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 majeranek te daje, na ogol nie daje na noc bo nie mam czasu a daj Kasiu ten przepis z jablkami ponoc z jablkami tez super kaczka wychodzi ale nie jadlam Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/87532-komentarze-do-budowy-aps332g/page/398/#findComment-3742380 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 ja własnie staram się tak zanabyć mięsko żeby przyprawić wieczorkiem a rano hops do pieca ale wiecie co ja to bym sobie szyneczkę dobrą zamarynowała i uwędziła Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/87532-komentarze-do-budowy-aps332g/page/398/#findComment-3742389 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.12.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 ja własnie staram się tak zanabyć mięsko żeby przyprawić wieczorkiem a rano hops do pieca ale wiecie co ja to bym sobie szyneczkę dobrą zamarynowała i uwędziła my wedzimy za 2 tygodnie wpadniesz? Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/87532-komentarze-do-budowy-aps332g/page/398/#findComment-3742397 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.12.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Marta, no sęk w tym, ze nei mam i mieć nei będę. Gość jest chory, znaczy tak się zachowuje, 4 razy prosiłam o ten przepis i NIC. A nie jest to szef kuchni w Marriocie Będę drążyć jeszcze, ale nei wiem czy to coś da Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/87532-komentarze-do-budowy-aps332g/page/398/#findComment-3742403 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.12.2009 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 To olej to co sie bedziesz prosic, na pewno sie znajda jakies super przepisy Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/87532-komentarze-do-budowy-aps332g/page/398/#findComment-3742406 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Ania to było okrutne Kasia pewnie zaraz poszukamy i zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/87532-komentarze-do-budowy-aps332g/page/398/#findComment-3742408 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.12.2009 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 moze taki http://pychotka.pl/przepisy-kulinarne/wieprzowina/schab-lub-karczek-%B6wi%B1teczny.html Kaska dawaj wiecej szczegolow, on byl nadziewany czy te jablka obok byly , bylo cos jeszcze charakterystycznego? Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/87532-komentarze-do-budowy-aps332g/page/398/#findComment-3742417 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.12.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 http://quchnia.24polska.pl/przepisy_kulinarne/miesa/pieczen_wieprzowa_z_jablkami_1467.html takie coś znalazłam i to by mi nawet pasowało Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/87532-komentarze-do-budowy-aps332g/page/398/#findComment-3742421 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.12.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 marta, to twoje też mi pasuje, bo mięso było własnie nacięte Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/87532-komentarze-do-budowy-aps332g/page/398/#findComment-3742427 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 jak nacinany to taki też może być bo tak samo schab jak i karczek i to świnia i to http://kobieta.wp.pl/kat,26301,przepisId,530,przepis2.html?ticaid=19353 Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/87532-komentarze-do-budowy-aps332g/page/398/#findComment-3742434 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 02.12.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 to ja jeszcze dorzuce dwa grosze: do marynaty do miesa (łopatki, szynki, karczku schabu) dodaje sok z cytryny albo ocet balsamiczny i miód (albo dla złamania smaku albo więcej jak ktoś lubi słodkawy), do karczku tez kminek, obsmażam i dusze na patelni głębokiej po przykryciem, bo wg. mnie bardziej soczysty z patelni, odwracam mięso kilka razy, polewam sosem, do duszenia dodaje cebule i pod koniec jabłka w cząstkach. pózniej odlewam troche sosu i miksuje z ta cebulką i jabłkami - pyszny sosik. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/87532-komentarze-do-budowy-aps332g/page/398/#findComment-3742824 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.