Arnika 02.12.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Witaj Wiesz a mieli mi dzisiaj tynki zacząć i nie przyjadą.... Będą jutro podobno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.12.2009 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 No u mnie mieli zrobic niwelacje terenu w okolicach wrzesnia i jeszcze ich nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.12.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 a moi grzebole od bruku jakos powoli koncza zostal tylko taras polnocny, sciezka i docinki na podjezdzie dajcie przepis na jakies dobre miesko co do chleba mozna zrobic, nigdy w zyciu nie robilam a czuje ze moglabym zablysnac w swieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.12.2009 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Karczek jest dobry ale nie wiem czy sie na swieta nadaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.12.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Karczek jest dobry ale nie wiem czy sie na swieta nadaje nadaje się, dawaj przepisa jak masz jakis fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 oczywiście że karczek się nadaje na święta jako mięsko i na ciepło i na zimno, schabik można albo ze śliweczką albo w bardziej ekskluzywnej wersji nadziewany polędwicą, szynkę też można surową kupić i upiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.12.2009 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Nie jest jakis super zaskakujacy Potrzeba duzo czosnku i przyprawy ja daje wegete, papryke slodka , troche ostrej, pieprz. Trzeba natrzec karczek tymi przyprawami i wycisnietym czosnkiem, mozna tez ten czosnek wcisnac w naciecia miesa. Obsmazyc, az bedzie brazowy i do naczynia zaroodpornego z przykryciem albo rekawa. Piec az w mieso bedzie latwo wchodzil widelec, potem mozna otworzyc naczynie albo rozciac rekaw i dopiec skorke, pycha na goraco jak i na zimno. Potem mozna odgrzac na tluszczu na patelnie wtedy plasterki sa chrupiace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.12.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Mniam!! Ostatnio jadałm karczek z jabłkami!! PYSZOTA!!!! Kruchy, mięciutki, slinię się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 ja jeszcze do tego co Marusia dodaję zioła trochę majeranku, bazylii mieszam to wszystko z trochą oleju żeby się taka ciapaja zrobiła smaruję tym mięsko zawijam w folijkę i na noc do lodówki żeby dobrze się naciągło a potem do pieca w tej folii soczyste takie zostaje jaaaaaaaami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.12.2009 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 majeranek te daje, na ogol nie daje na noc bo nie mam czasu a daj Kasiu ten przepis z jablkami ponoc z jablkami tez super kaczka wychodzi ale nie jadlam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 ja własnie staram się tak zanabyć mięsko żeby przyprawić wieczorkiem a rano hops do pieca ale wiecie co ja to bym sobie szyneczkę dobrą zamarynowała i uwędziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.12.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 ja własnie staram się tak zanabyć mięsko żeby przyprawić wieczorkiem a rano hops do pieca ale wiecie co ja to bym sobie szyneczkę dobrą zamarynowała i uwędziła my wedzimy za 2 tygodnie wpadniesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.12.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Marta, no sęk w tym, ze nei mam i mieć nei będę. Gość jest chory, znaczy tak się zachowuje, 4 razy prosiłam o ten przepis i NIC. A nie jest to szef kuchni w Marriocie Będę drążyć jeszcze, ale nei wiem czy to coś da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.12.2009 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 To olej to co sie bedziesz prosic, na pewno sie znajda jakies super przepisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Ania to było okrutne Kasia pewnie zaraz poszukamy i zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.12.2009 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 moze taki http://pychotka.pl/przepisy-kulinarne/wieprzowina/schab-lub-karczek-%B6wi%B1teczny.html Kaska dawaj wiecej szczegolow, on byl nadziewany czy te jablka obok byly , bylo cos jeszcze charakterystycznego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.12.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 http://quchnia.24polska.pl/przepisy_kulinarne/miesa/pieczen_wieprzowa_z_jablkami_1467.html takie coś znalazłam i to by mi nawet pasowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.12.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 marta, to twoje też mi pasuje, bo mięso było własnie nacięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 jak nacinany to taki też może być bo tak samo schab jak i karczek i to świnia i to http://kobieta.wp.pl/kat,26301,przepisId,530,przepis2.html?ticaid=19353 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 02.12.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 to ja jeszcze dorzuce dwa grosze: do marynaty do miesa (łopatki, szynki, karczku schabu) dodaje sok z cytryny albo ocet balsamiczny i miód (albo dla złamania smaku albo więcej jak ktoś lubi słodkawy), do karczku tez kminek, obsmażam i dusze na patelni głębokiej po przykryciem, bo wg. mnie bardziej soczysty z patelni, odwracam mięso kilka razy, polewam sosem, do duszenia dodaje cebule i pod koniec jabłka w cząstkach. pózniej odlewam troche sosu i miksuje z ta cebulką i jabłkami - pyszny sosik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.