Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jesli nie na zimno to robie jeszcze schab albo piers z indyka obsmazajac i potem do brytfanki dolewam wode, wino biale, troche masla, pieczarki obsmazone boczek w kostke ale nie duzo i mrozone grzyby typu podgrzybek doprawiam , pychota :)

Amelke na wczoraj zapisalam do dentysty ale byl z nia malzon, mowil ze przez 15 pierwszych minut co pani podchodzila z wiertlem to ta odwaracala glowe, nawet sie poplakala a potem jakos poszlo jak pani powiedziala ze to nie wiertlo tylko gumka z woda :) i mowila, ze bolalo bardzo bardzo bardzo malo :)

Teraz sie chwali rozowa plomba i dostala kalendarz mycia zebow ktory sie wypelnia nalepkami :)

grunt to dobre podejście żeby dziecka nie wystraszyć bo z nic potem nie pójdzie ja też Piotrusia oswajam z myślą że pójdziemy do dentysty żeby obejrzał jakie ma śliczne ząbki :wink: :D dla mnie na oko są w najlepciejszym porządalu ale lepiej niech dentysta oglądnie :D

Lakowanie, inaczej uszczelnianie bruzd, to całkowicie bezbolesny zabieg profilaktyczny, mający na celu wypełnienie szczelin i zagłębień, występujących na powierzchniach żujących zębów, specjalną światłoutwardzalną substancją (lakiem).

Lakowanie, inaczej uszczelnianie bruzd, to całkowicie bezbolesny zabieg profilaktyczny, mający na celu wypełnienie szczelin i zagłębień, występujących na powierzchniach żujących zębów, specjalną światłoutwardzalną substancją (lakiem).

aaaa...to juz wiem :lol: :lol:

to moje dzieci sa zalakowane :lol: :lol: starsze w calosci, a mlodsze jak tylko zab wyjdze to my go...bec :wink:

tylko tutaj to sie mowi, ze sie kladzie film na zeby...myslalam ze to lakowanie to cos nowego.... :lol: :lol: jako matka-sadystka chcialam juz mlodym zafundowac :lol: :lol:

Małgoś zdobądź przepis prosze na ten schab :wink:

Maylandko przepis jest prosty jak drut. Gotujesz 3-4 jajka na twardo, schab obtaczasz sie w curry, solisz i pieprzysz (chyba, ze masz curry z sola), nic nie musisz marynowac. Wpychasz jajka do srodka, na patelni obsmazasz na masle i wkladasz do piekarnika razem z tym maslem, 1 kg mniej wiecej godzine sie piecze. Smierdzi curry w calym domu, ale jest super na zimno. 8)

Maylandko przepis jest prosty jak drut. Gotujesz 3-4 jajka na twardo, schab obtaczasz sie w curry, solisz i pieprzysz (chyba, ze masz curry z sola), nic nie musisz marynowac. Wpychasz jajka do srodka, na patelni obsmazasz na masle i wkladasz do piekarnika razem z tym maslem, 1 kg mniej wiecej godzine sie piecze. Smierdzi curry w calym domu, ale jest super na zimno. 8)

Malgos a jak jajko wepchnac do tego schabu?

Malgos a jak jajko wepchnac do tego schabu?

Dziure sie wydraza nozem... Trzeba umiejetnie wciskac jajka, zeby sie nie rozwalily. A potem jak rzucasz na patelnie to momentalnie mieso sie kurczy i ta dziura sie obkurcza. :roll:

Ok, zanotowałam. Dziękuje!

W tym roku bede robić miesa wymyślne. Jakoś mnie tak naleciało...

Moja ciocia robi z takim jajkiem w środku roladę drobiową. Jest rewelacyjna! Ja jednak nie umię. Ale moze przepis bym od niej wyciagnęla.... Muszę to obmyśleć :wink: :lol: