wu 02.12.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 jeeeeeeść mi się chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.12.2009 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Jesli nie na zimno to robie jeszcze schab albo piers z indyka obsmazajac i potem do brytfanki dolewam wode, wino biale, troche masla, pieczarki obsmazone boczek w kostke ale nie duzo i mrozone grzyby typu podgrzybek doprawiam , pychota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 litości kapie mi na klawiaturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.12.2009 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Amelke na wczoraj zapisalam do dentysty ale byl z nia malzon, mowil ze przez 15 pierwszych minut co pani podchodzila z wiertlem to ta odwaracala glowe, nawet sie poplakala a potem jakos poszlo jak pani powiedziala ze to nie wiertlo tylko gumka z woda i mowila, ze bolalo bardzo bardzo bardzo malo Teraz sie chwali rozowa plomba i dostala kalendarz mycia zebow ktory sie wypelnia nalepkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 grunt to dobre podejście żeby dziecka nie wystraszyć bo z nic potem nie pójdzie ja też Piotrusia oswajam z myślą że pójdziemy do dentysty żeby obejrzał jakie ma śliczne ząbki dla mnie na oko są w najlepciejszym porządalu ale lepiej niech dentysta oglądnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.12.2009 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 No u Amelki dojrzalam cos i dlatego szlam choc bylismy juz rok temu na kontroli. jeden miala lakowany i mamy sie pojawic jak sie 6 pojawia coby zalakowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 02.12.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Hej mile Panie... ...na firankach sie nie znam wiec siedze cicho a co to: lakowanie zebow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.12.2009 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Lakowanie, inaczej uszczelnianie bruzd, to całkowicie bezbolesny zabieg profilaktyczny, mający na celu wypełnienie szczelin i zagłębień, występujących na powierzchniach żujących zębów, specjalną światłoutwardzalną substancją (lakiem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 02.12.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Lakowanie, inaczej uszczelnianie bruzd, to całkowicie bezbolesny zabieg profilaktyczny, mający na celu wypełnienie szczelin i zagłębień, występujących na powierzchniach żujących zębów, specjalną światłoutwardzalną substancją (lakiem). aaaa...to juz wiem to moje dzieci sa zalakowane starsze w calosci, a mlodsze jak tylko zab wyjdze to my go...bec tylko tutaj to sie mowi, ze sie kladzie film na zeby...myslalam ze to lakowanie to cos nowego.... jako matka-sadystka chcialam juz mlodym zafundowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.12.2009 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Małgoś zdobądź przepis prosze na ten schab Maylandko przepis jest prosty jak drut. Gotujesz 3-4 jajka na twardo, schab obtaczasz sie w curry, solisz i pieprzysz (chyba, ze masz curry z sola), nic nie musisz marynowac. Wpychasz jajka do srodka, na patelni obsmazasz na masle i wkladasz do piekarnika razem z tym maslem, 1 kg mniej wiecej godzine sie piecze. Smierdzi curry w calym domu, ale jest super na zimno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.12.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Małgoś zdobądź przepis prosze na ten schab Maylandko przepis jest prosty jak drut. Gotujesz 3-4 jajka na twardo, schab obtaczasz sie w curry, solisz i pieprzysz (chyba, ze masz curry z sola), nic nie musisz marynowac. Wpychasz jajka do srodka, na patelni obsmazasz na masle i wkladasz do piekarnika razem z tym maslem, 1 kg mniej wiecej godzine sie piecze. Smierdzi curry w calym domu, ale jest super na zimno. Malgos a jak jajko wepchnac do tego schabu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.12.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Małgoś zdobądź przepis prosze na ten schab Maylandko przepis jest prosty jak drut. Gotujesz 3-4 jajka na twardo, schab obtaczasz sie w curry, solisz i pieprzysz (chyba, ze masz curry z sola), nic nie musisz marynowac. Wpychasz jajka do srodka, na patelni obsmazasz na masle i wkladasz do piekarnika razem z tym maslem, 1 kg mniej wiecej godzine sie piecze. Smierdzi curry w calym domu, ale jest super na zimno. Malgos a jak jajko wepchnac do tego schabu? Dziure sie wydraza nozem... Trzeba umiejetnie wciskac jajka, zeby sie nie rozwalily. A potem jak rzucasz na patelnie to momentalnie mieso sie kurczy i ta dziura sie obkurcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.12.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 dzień dobry już mam wizje świątecznego obżarstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.12.2009 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Marta, super, ze Ci sie udalo dotrzec. Dzieki za wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.12.2009 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Tez sie ciesze Ja rowniez dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.12.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Ok, zanotowałam. Dziękuje! W tym roku bede robić miesa wymyślne. Jakoś mnie tak naleciało... Moja ciocia robi z takim jajkiem w środku roladę drobiową. Jest rewelacyjna! Ja jednak nie umię. Ale moze przepis bym od niej wyciagnęla.... Muszę to obmyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.12.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 dobry wieczór Martuś dzięki za doskonałe towarzystwo Twój mąż się nie pytał co tak wcześnie wróciłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.12.2009 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Spal jak wrocilam, zadziwil sie tylko ze juz jestem jak sie obudzil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 06.12.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Marta patrzyłam w kilku sklepach za tymi Twoimi karniszami i nigdzie nie było takiej dobrej ceny jak na necie..... Ale Wam fajnie dziewczynki, że poimprezowałyście....?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.12.2009 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Tez trza bylo, o 4 bylysmy z powrotem no Wusia troche pozniej Dzieki Marys, w takim razie net zostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.