efilo 01.09.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 sok ananasowy powiadasz? mmm muszę spróbować laptop mi służy jako podkładka pod szklankę. jak zaleję kompa to zwalę na was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.09.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Nie za tylko pod... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.09.2008 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Ja nie wiem jak czlowiek wstawia nowe zdjecia, opszuje postepy na budowie to cisza ale wystarczy postawic drinka to tlumy jak nigdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.09.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Ja nie wiem jak czlowiek wstawia nowe zdjecia, opszuje postepy na budowie to cisza ale wystarczy postawic drinka to tlumy jak nigdy bo budowy sa nudne, a drinki takie kolorowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.09.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Ja nie wiem jak czlowiek wstawia nowe zdjecia, opszuje postepy na budowie to cisza ale wystarczy postawic drinka to tlumy jak nigdy bo budowy sa nudne, a drinki takie kolorowe A jaka budowa bez drinka sie moze obyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.09.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 nie ma to jak kolejna ściana - od razu ruch jak w ulu ale jak człowiek wrzuci kolorową inspirację to cisza jak makiem zasiał że też ta moja budowa taka monochromatyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.09.2008 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Fakt ze budowa na tym etapie nudna jest, ciekawiej jak juz sie plytki kladzie czy sciany nabieraja kolorow No budowa tak idzie, ze czasami nic tylko zalac sie w trupa zeby zapomniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.09.2008 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Wystarczy zrobic za waski prysznic i jest o czym gadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.09.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 albo drzwi wybierac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.09.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 A jak ja zapytalam meza, co my bysmy kolo domu zrobili, gdybysmy go budowali - wedzarnie, grilarnie, basen, czy co... To zgadnijcie, co mi odpowiedzial? Gorzelnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.09.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 macie racje - mimo szarości budowy są tematy-przeboje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.09.2008 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Malgos to chyba u was czesciej beda goscie niz na pstragu u Ani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.09.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Najpierw musimy te budowe zaczac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.09.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 na wizyte w gorzelni to ja sie pisze bardzo chetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.09.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 ja też zwłaszcza do ciepłego pstrąga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.09.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 To musicie mi podeslac jakies sprawdzone sposoby na pozbycie sie tesciowej. Bo po niej mozemy miec dzialke w Beskidach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.09.2008 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 No gorzelnia i wedzarnia to szczyt marzen, kurcze zesmy tylko jedna dzialke kupili A faktem jest ze zalujemy ze nie kupilismy wiecej dzialek, fakt ze nie mielismy za bardzo kasy ale mozna bylo pozyczyc teraz by sie sprzedalo i byloby z czego budowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.09.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 No gorzelnia i wedzarnia to szczyt marzen, kurcze zesmy tylko jedna dzialke kupili A faktem jest ze zalujemy ze nie kupilismyw iecej dziaelk, fakt ze nie mielismy za bardzo kasy ale mozna bylo pozyczyc teraz by sie sprzedalo i byloby z czego budowac he he gdyby czlowiek wiedzial ze sie przewroci to by usiadl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.09.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 No gorzelnia i wedzarnia to szczyt marzen, kurcze zesmy tylko jedna dzialke kupili A faktem jest ze zalujemy ze nie kupilismyw iecej dziaelk, fakt ze nie mielismy za bardzo kasy ale mozna bylo pozyczyc teraz by sie sprzedalo i byloby z czego budowac każdy tak ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.09.2008 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Jakbym miala wiecej pieniedzy to bym kupowala wiadomo bylo, ze pojda w gore tylko ciezko bylo pozyczac kase zeby zamrozic na kilka lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts