wu 10.01.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.01.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Ja tez tam chcialam zamowic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.01.2010 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Witam Udalo sie dojechac ale masakra na drogach i tak ponoc do konca stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 11.01.2010 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Ok. Byłam widziałam i pochwalę ... Pierwszy rzut oka poszedł ,za nim będą następne - ale już na spokojnie .... Fajny duży domek ..jak duży się nie dopatrzyłam .... Rzuciły mi się w oko fajne łazienki ,1 imola (to chyba seria ) i baardzo przytulna druga ...pomimo ,że lekko kanciaste sprzęty to z charakterkiem ...wpadające w oko ...Tak ogólnie to mój konik -( łazienki) więc od nich zaczynam ...Jak właścicielce się znudzi obecny wystrój - można poprzez dodatki bardzo łatwo zmieniać te wnętrza ..co jest ogromnym plusem w ilości aranżacji jakie można zastosować....np. kolorowe ręczniki i inne dodatki ..Mozliwości tu akurat jest mnóstwo......a ja lubie taką zmienność .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.01.2010 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 dzień dobry no tak Martusia zapowiadają mało tego jakoś w krótkim czasie straszą jeszcze że - 20 będzie znowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.01.2010 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 znowu.......... Ale jak zima to zima..... Ja lubię zimę..... , ale robotę w domu mamy... i instalacje trzeba będzie robić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.01.2010 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Dzieki Martina Na razie dodatkow sie nie dorobilam ale na pewno beda akcenciki kolorystyczne Ja uwielbiam zime ale w gorach, na drogach i chodnikach nie cierpie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.01.2010 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Dzieki Martina Ja uwielbiam zime ale w gorach, na drogach i chodnikach nie cierpie Ja też..... Przez ten lód muszę teraz na nóżkach biegać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.01.2010 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Przeczytałam sobie w "innym" wątku i tylko usmiech zostawię dorzucając duzo ciepłych myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.01.2010 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Dzieki mayland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.01.2010 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Martusia nie wiem czy przegapiłas ale pytałam czy drogie takie ładne co masz w oknach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.01.2010 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Wusia nie bylo znaku zapytania wiec myslalam ze stwierdzenie to bylo na tej stronce co podalam to ci wycenia w zaleznosci od wymiaru, sposobu mocownaia, wykonczenia i sposobu podnoszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.01.2010 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 aha u Ciebie to sie całe do góry podnosi czy tylko część Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.01.2010 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 dobra ciemna jestem ale Ty masz Martuś firanę rzymską czy roletę rzymską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.01.2010 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Roleta, podnosi sie calosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.01.2010 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 fajne to a to można tak normalnie prać w pralce czy jakoś utrudniona eksloatacja tego jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.01.2010 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 no wlasnie chyba bedzie problem z praniem , jeszcze nie rozgryzalam tematu chyba ze jest opcja wyciagneicia tych usztywnien i sznureczkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.01.2010 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 no własnie tego się obawiam ale jak obczaisz to powiedz powiedz bo takie to fajne do kuchni by było jakbym robiła coś to mogę pociągnąć i mieć pełny wyglądek a na wieczór opuszczam i nie potrzeba osobno roletki i firanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.01.2010 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Jasne, ze powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 12.01.2010 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Markotko, mam ofertę na topworksa i bimsa (cosmowater). Jedno mnie tylko martwi. Zmiękczona woda nie nadaje sie- no prawie- do picia bo jest słona. Czy Ty masz pomysł na jakis filtr (oczywiście mozna odwrócona osmozę) co by woda nadawała się do herbaty? (nie byla słona). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts