markoto 16.01.2010 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 no wlasnie ta firanka cieniutenka obawiam sie ze to seria widac widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 16.01.2010 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Przy zapalonym świetle ....widać - w dzień nie widać a czasami ważne w którą stronę jest wzór ... WAŻNE ,że ładna - nie masz przecież sąsiadów zbyt blisko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.01.2010 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 znow nie mam hasla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.01.2010 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 no wlasnie mam 8m dalej okna sasiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 16.01.2010 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Jest jeszcze taka folia ,którą można nakleić na szyby od środka (całość lub połowę ) i my widzimy - a on nie Tylko teraz Was pożegnam ... na razie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.01.2010 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Mialam taka folie w lazience , masakra. Na duza powierzchnie ja nalepic to mission impossible chyba, ze to inna folia , ja mialam taka niby mleczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 16.01.2010 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Baterię pochwaliłam już u Efi, a do Ciebie przyszłam powiedzieć, że firanki też superowe!!! Folii nigdy nie miałam - od razu zaplanowałam mleczne szyby na stronę sąsiada. Pozostaje Ci chyba tylko roletka zsuwana po oknie...?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.01.2010 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Kurde, mnie tez haslo wcielo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.01.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 dobry wieczór kurcze a mnie kocha galeria bo hasła nie chciała fajna firaneczka no i bateria ma takie smukłe kształty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 16.01.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Odnośnie folii - to taka w wersji lustro weneckie - z jednej strony nic nie widać..Nakłada się na odtłuszczoną powierzchnię np. przetartą spirytusem ...można dokładnie przykleić ..o taka (w ofercie folii matowych) :http://www.pf.net.pl/page4.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.01.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 dobry wieczór znowu trza szukać Martusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.01.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Wusia...Markotka pewnie szykuje się na następny tydzień do mamy, bo pewnie nie codziennie dojeżdża te 40km..... A wiesz ... zaległości w domu ... , rozmowa z mężem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.01.2010 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Wczoraj i dzis bylismy na nartach z dziecmi a Dolomitach...bytomskich Amelka zalapala, miala fajnego instruktora i spodobalo jej sie, Patryk zjechal raz i juz wiecej nie chcial wiec poczekamy z nim do przyszlego roku.. Moja noga ok, jechalam lajtowo i ze stabilizatorem Za to moja mama wywalila sie na nartach, ale juz gdzies indziej, ma zerwane przyczepy miesniowe w lydce, wiec usztywnili jej noge a za 19 dni mieli jechac z tata na narty, teraz nie ma na to szans, jest opcja ze ja pojade albo jednak mama ale tylko na spacerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.01.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 ale pecha z nartami macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.01.2010 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 No wiesz starosc nie radosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.01.2010 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Zgodnie z § 10 ust. 1 i ust. 2 pkt 2 ramowego statutu publicznego przedszkola, stanowiącego załącznik nr 1 do rozporządzenia Ministra Edukacji Narodowej z dnia 21 maja 2001 r. w sprawie ramowych statutów publicznego przedszkola oraz publicznych szkół (Dz. U. Nr 61, poz. 624, z późn. zm.), przedszkole funkcjonuje przez cały rok szkolny, z wyjątkiem przerw ustalonych przez organ prowadzący na wniosek dyrektora przedszkola i rady przedszkola. W organizacji przedszkola nie są zatem przewidziane ferie zimowe i letnie, a w konsekwencji zalicza się je do tzw. placówek nieferyjnych.Tę samą zasadę należy stosować do oddziału przedszkolnego w szkole podstawowej. Zastosowanie w tym oddziale organizacji pracy analogicznej do tej, jaka obowiązuje w szkole podstawowej, prowadziłoby do pogorszenia warunków kształcenia, wychowania i opieki w porównaniu z oddziałami działającymi w przedszkolach oraz skrócenia czasu realizacji podstawy programowej wychowania przedszkolnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.01.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 dobry wieczór Kaśka ja wiedziałam że Ty upierdliwa ale że aż tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.01.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 dobry wieczór Kaśka ja wiedziałam że Ty upierdliwa ale że aż tak Wunia, ja jestem upierdliwa do bólu, ino się czasem dobrze maskuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.01.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 no tak to tak jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 19.01.2010 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Marta podeślij mi proszę namiary na ludków, którzy montowali Ci bramę. Bo dobrze pamiętam, że masz Normsthala, prawda?! Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts