mayland 09.02.2010 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 A możesz zobaczyć ile cm jest od stojaka do klosza - chodzi mi o szerokość..?! Są różne rozmiary tych lamp. Moja nie jest ta największa. Chyba ta srednia. Jak wrócę do domu to zmierzę i podam cm Zarówno szerokość jak i wysokość od ziemi do klosza wynosi 150cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 09.02.2010 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Jak chcesz to Ci mogę pożyczyć sukienkę księżniczki..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.02.2010 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 problem w tym ze amelka chce byc kotkiem i to laciatym, jak nie znajde przebrania tygrysa to ja na czarno ubiore bedzie czarnym kotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 09.02.2010 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 A możesz zobaczyć ile cm jest od stojaka do klosza - chodzi mi o szerokość..?! Są różne rozmiary tych lamp. Moja nie jest ta największa. Chyba ta srednia. Jak wrócę do domu to zmierzę i podam cm No właśnie teraz zauważyłam, że jest jeszcze taka: http://www.planetadesign.pl/?p=productsMore&iProduct=289&sName=LAMPA-UFO-MATT- Będę Ci bardzo wdzięczna za te centymetry, bo muszę to z głową zaplanować, żeby się nie okazało, że będzie wisiała przed tv i zasłaniała obraz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 09.02.2010 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 problem w tym ze amelka chce byc kotkiem i to laciatym, jak nie znajde przebrania tygrysa to ja na czarno ubiore bedzie czarnym kotem O to masz wyzwanie...?! Owocnych poszukiwań życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.02.2010 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Marktko zrob fotke Amelce w mojej galerii tez jest najbardziej aktiualne zdjecie slonia (czyli mnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.02.2010 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 niestety linka do twojej galerii Anju mam w domu czyli moge to zobaczyc dopiero w czwartek, chyba ze sie ktos nade mna zmiluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.02.2010 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Marktko zrob fotke Amelce w mojej galerii tez jest najbardziej aktiualne zdjecie slonia (czyli mnie) Ania, widać, że to tuż tuż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.02.2010 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Anuś ślicznie wyglądasz a i literki bardzo ładniusie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.02.2010 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 wlasnie pisalam Ani ze jestem wielka jak slon i marze tylko o tym zeby zrobic ognisko z tych znienawidzonych ciuchow ciazowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.02.2010 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Ania oszalałas i co na następną ciążę nowe kupować bedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.02.2010 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 wlasnie pisalam Ani ze jestem wielka jak slon i marze tylko o tym zeby zrobic ognisko z tych znienawidzonych ciuchow ciazowych Ania, ładnie wyglądasz!! Szkoda, że nie mam zdjęcia w kompie jak byłam w ciązy z Synem Jakbyś mnie zobaczyla to byś się noga przeżegnała Taka byłam beeeeeeeeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.02.2010 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Ania oszalałas i co na następną ciążę nowe kupować bedziesz nie jestes pierwsza ktora zadaje mi to pytanie tak kupie nowe jak przyjdzie czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.02.2010 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Ania oszalałas i co na następną ciążę nowe kupować bedziesz nie jestes pierwsza ktora zadaje mi to pytanie tak kupie nowe jak przyjdzie czas jasne!!! bo kto powiedział, ze ciąża będzie w te same pory roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.02.2010 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 wiesz Kasica mnie jakby kiedyś rozum odjęło i drugiego mi sie zachciało to bedę tak dłubać żeby było w tym samym czasie co Piotruś z wielu względów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.02.2010 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 ciezko tak sie wstrzelic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.02.2010 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Anuś ja wiem czy ciężko przy pierwszym się udało od pierwszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.02.2010 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 ciezko tak sie wstrzelic nooo ja to specjalnie chciałam inaczej Nie wyrobiłabym kolejne ciąży w upał na 4 piętrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.02.2010 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 My mielismy Helenke ulepic w Krakowie w marcu i sie nie udalo a bardzo sie staralismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.02.2010 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 No doooooooooobra to Wam powiem. My ulepiliśmy chyba w ubiegłe święta No i teraz sobie poczekamy 9 miesiecy. Chciałam poczekać z nowiną ale dziś w pracy powiedziałam bo wynikła pewna sprawa i sie zapowietrzyli Poza tym starzy jesteśmy, córka ma 15 lat i tak troche nas to zaskoczyło. No może nie troche a totalnie, że nadal w szoku jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts