Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

A możesz zobaczyć ile cm jest od stojaka do klosza - chodzi mi o szerokość..?!

Są różne rozmiary tych lamp. Moja nie jest ta największa. Chyba ta srednia. Jak wrócę do domu to zmierzę i podam cm :wink:

Zarówno szerokość jak i wysokość od ziemi do klosza wynosi 150cm.

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A możesz zobaczyć ile cm jest od stojaka do klosza - chodzi mi o szerokość..?!

Są różne rozmiary tych lamp. Moja nie jest ta największa. Chyba ta srednia. Jak wrócę do domu to zmierzę i podam cm :wink:

No właśnie teraz zauważyłam, że jest jeszcze taka:

http://www.planetadesign.pl/?p=productsMore&iProduct=289&sName=LAMPA-UFO-MATT-

Będę Ci bardzo wdzięczna za te centymetry, bo muszę to z głową zaplanować, żeby się nie okazało, że będzie wisiała przed tv i zasłaniała obraz... :roll: :wink:

wlasnie pisalam Ani ze jestem wielka jak slon i marze tylko o tym zeby zrobic ognisko z tych znienawidzonych ciuchow ciazowych :roll:
Ania, ładnie wyglądasz!! :o Szkoda, że nie mam zdjęcia w kompie jak byłam w ciązy z Synem :roll: Jakbyś mnie zobaczyla to byś się noga przeżegnała :o Taka byłam beeeeeeeeka :roll:

No doooooooooobra to Wam powiem. My ulepiliśmy chyba w ubiegłe święta :oops: :oops: :lol: :lol: No i teraz sobie poczekamy 9 miesiecy. Chciałam poczekać z nowiną ale dziś w pracy powiedziałam bo wynikła pewna sprawa i sie zapowietrzyli :lol:

Poza tym starzy jesteśmy, córka ma 15 lat i tak troche nas to zaskoczyło. No może nie troche a totalnie, że nadal w szoku jesteśmy :lol: