anjamen 11.02.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 lekarz nie moze odmowic leczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.02.2010 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Prywatny tez nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.02.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Prywatny tez nie? raczej tez nie przyrzeczenie lekarskie: Przyjmuję z szacunkiem i wdzięcznością dla moich Mistrzów nadany mi tytuł lekarza i w pełni świadomy związanych z nim obowiązków przyrzekam: obowiązki te sumiennie spełniać; służyć życiu i zdrowiu ludzkiemu; według najlepszej mej wiedzy przeciwdziałać cierpieniu i zapobiegać chorobom, a chorym nieść pomoc bez żadnych różnic, takich jak: rasa, religia, narodowość, poglądy polityczne, stan majątkowy i inne, mając na celu wyłącznie ich dobro i okazując im należny szacunek; nie nadużywać ich zaufania i dochować tajemnicy lekarskiej nawet po śmierci chorego; strzec godności stanu lekarskiego i niczym jej nie splamić, a do kolegów lekarzy odnosić się z należną im życzliwością, nie podważając zaufania do nich, jednak postępując bezstronnie i mając na względzie dobro chorych; stale poszerzać swą wiedzę lekarską i podawać do wiadomości świata lekarskiego wszystko to, co uda mi się wynaleźć i udoskonalić. PRZYRZEKAM TO UROCZYŚCIE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.02.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Aniu mało który przestrzega przysięgi wiem jak raz pediatry szukaliśmy w sylwestra ni chu nie szło znaleź bo ta na bal tamta coś tam kasę też mieli w nosie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.02.2010 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Anja ale jesli sie nie czuje na silach podjac leczenia ma to robic nawet wtedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.02.2010 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Ania, nie do końca http://www.gazetalekarska.pl/xml/nil/gazeta/numery/n2010/n201001/n20100124 Oczywiście sa pewne obwarowania, ale może odmówić leczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.02.2010 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.02.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 nie złość się, to nic nie da Jednym z przypadków jest to co mówi Markoto. To są bardzo trudne tematy, znam je z drugiej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 11.02.2010 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Marys a Te twoje panele to też na karniszach? Szukam specjalisty chorób zakaźnych który specjalizuje się w boreliozie. jeden taki z zabrza odmówił mi leczenia dziecka. jeśli znacie takowych to prosze o namiar. sprawa pilna. Moniko panele mam na karniszach. Pani uszyła mi takie specjalne rurki i wsuwam je po prostu na karnisz. Jeśli chodzi o lekarza to popytam wśród znajomych, ale na dany moment nie przychodzi mi nikt do głowy. Ale będę jutro u mojej pediatry, to dowiem się czy nie może mi kogoś polecić. Rozumiem, że stwierdzili u Ewuni boreliozę, tak?! Trzymaj się Kochana, będzie dobrze...! Marta wysłałam Ci wycenę oświetlenia na maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.02.2010 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Aniu dostalam dzieki W albumie kocica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.02.2010 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 WOW!!!! Rewelacja!!!! a ja na początku myślałam że kota nabyłaś a ja nic nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.02.2010 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 dzień dobry Martusia śliczna Kocia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.02.2010 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 E no cos ty ja i kot, szkoda byloby zwierzaka tyle godzin samemu w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.02.2010 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Kotom nie przeszkadza ze siedza same w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.02.2010 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Ale jak czytam jak to w ramach zemsty a brudna kuwete obsikuje kanapy to odpadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.02.2010 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 moje tak nie robia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.02.2010 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Ale ty masz juz duze koty, jakbym mila wziac takiego co juz wychowany to ok co innego jakbym miala uczyc wszytskiego zwlaszcza ze sie nic na tym nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 12.02.2010 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Aniu dostalam dzieki W albumie kocica Nie ma za co! Prześlicznego masz kotka! A jakie ma piękne kręcone włoski.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.02.2010 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 NO cala noc spala na papilotach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 12.02.2010 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Tak myślałam.... Ale widać warto było, bo minka zadowolona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts