Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

odmówił leczenia tzn. nie podejmuje sie u takich małych dzieci.

znalazłam lekarke która sie podejmie, z krakowa ale przyjeżdża do katowic. badania musze powtórzyc w laboratorium w lublinie, tzn wysłać odpowiednio zapakowana surowicę i zaplacić (800).

czuje sie jakbym błądziła we mgle.

rozpoznania sa dwa: borelioza i młodzieńcze idiopatyczne zapalenie stawów. reumatolog uważa, że boreliza się nałożyła na MIZS, bowiem analiza krwi i szpiku wskazuje jednak na MIZS. (wysokopłytkowośc, leukocytoza, immunoglobuliny podwyższone, dopełniacz C4 i C3- cokolwiek to zanczy, , ob 98, CRP 250- teraz juz spada po sterydach). sterydy jednak nie wskazane w leczeniu boreliozy. na razie lecimy na encortonie 4 tabl. i lekach przeciwzapalnych.

hity z budowy: (marta juz wie więc sie powtarzam):

przyszedł reklamowany kible V&B- potłuczony,

panowie zagruntowane sciany aquateksem pomalowali farbami akrylowymi (kabe perfekta) bo sie pomylili/ nie zwrócili uwagi/ zamawiając farby i zamiast kolorów aquateks zamówili perfecte. mam ich zabić? w moim aktualnym stanie jestem bliska

pozdrawiam

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

monia

to masz serie.... :roll:

co do córeczki to nie umiem pomóc. nie słyszałam o nikim sensownym ale jak znalazłaś babke która się podejmie to super.

farba - już trudno. na to aquatexu nie kładź. a na aquatex można akryl. wiem bo się specjalnie dowiadywałam jak chcieliśmy przemalować ścianę w sypialni.

co do subwaya - f*(&^&^%^%^ck. mam nadzieję że przyjdzie po prostu następny. swoją drogą to v&b pechowe. ja nadal nie mam deski na klopik. zaginęła w akcji

Ale ty masz juz duze koty, jakbym mila wziac takiego co juz wychowany to ok co innego jakbym miala uczyc wszytskiego zwlaszcza ze sie nic na tym nie znam

Marta, ja tez mam odchowanego, na miau sa tysiace doroslych kotow czekajacych na dom. W dodatku jak bierzesz z domu tymczasowego to wiesz, co z tego wyroslo, jakie ma zwyczaje, czy jest agresywny, czy znaczy teren, czy drapie, rzuca sie na firanki i takie tam... Najczesciej jest juz wysterylizowany i zaszczepiony. Polecam. :wink:

Dzieki Glamurku :)

Wusia bo na weekend mialam tesciow w goscine potem troche posprzatac i juz wieczor :) a ze z tesciami troche pogadalismy dluzej w piatek to w sobote padlam jak kawka, a dzis tradycyjny obiadek u ciotki potem brw i jestem :)