kluczmonia 12.02.2010 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 odmówił leczenia tzn. nie podejmuje sie u takich małych dzieci. znalazłam lekarke która sie podejmie, z krakowa ale przyjeżdża do katowic. badania musze powtórzyc w laboratorium w lublinie, tzn wysłać odpowiednio zapakowana surowicę i zaplacić (800). czuje sie jakbym błądziła we mgle. rozpoznania sa dwa: borelioza i młodzieńcze idiopatyczne zapalenie stawów. reumatolog uważa, że boreliza się nałożyła na MIZS, bowiem analiza krwi i szpiku wskazuje jednak na MIZS. (wysokopłytkowośc, leukocytoza, immunoglobuliny podwyższone, dopełniacz C4 i C3- cokolwiek to zanczy, , ob 98, CRP 250- teraz juz spada po sterydach). sterydy jednak nie wskazane w leczeniu boreliozy. na razie lecimy na encortonie 4 tabl. i lekach przeciwzapalnych. hity z budowy: (marta juz wie więc sie powtarzam):przyszedł reklamowany kible V&B- potłuczony,panowie zagruntowane sciany aquateksem pomalowali farbami akrylowymi (kabe perfekta) bo sie pomylili/ nie zwrócili uwagi/ zamawiając farby i zamiast kolorów aquateks zamówili perfecte. mam ich zabić? w moim aktualnym stanie jestem bliskapozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.02.2010 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Kluczmonia to ja Ci dużo siły życzę i żeby dzieciaczek szybciutko był na 100 procent zdiagnozowany i leczony odpowiednio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 12.02.2010 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 zapomniałam: śliczna kotka, nie do poznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.02.2010 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 monia to masz serie.... co do córeczki to nie umiem pomóc. nie słyszałam o nikim sensownym ale jak znalazłaś babke która się podejmie to super. farba - już trudno. na to aquatexu nie kładź. a na aquatex można akryl. wiem bo się specjalnie dowiadywałam jak chcieliśmy przemalować ścianę w sypialni. co do subwaya - f*(&^&^%^%^ck. mam nadzieję że przyjdzie po prostu następny. swoją drogą to v&b pechowe. ja nadal nie mam deski na klopik. zaginęła w akcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.02.2010 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Monia, trzymam kciuki za Córę. Będzie dobrze, być musi i tej wersji się trzymaj!!! Farbami się nei przejmuj, najwyżej za pół roku przemalujesz jak ja Wysyłam pozytywną energię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 12.02.2010 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Dziekuje dziewczyny. Efi dobrze że napisałas żeby juz nie kłaść na to aquateksu bo byłam gotowa to zmieniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.02.2010 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 monia nic by ci to nie dało. zostaw jak jest. będzie dobrze. a za trzy lata pomalujesz sobie parą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 12.02.2010 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 wiem że to by nic nie dało i tak powiedziałam malarzom ale oni sie upierali że będa starali sie wymienic na aquateks. w zasadzie t nawet nie wiem na czym stanęło. ja juz mam dosyć decyzji, przymykam oko na wiele spraw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.02.2010 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Monia na prawde nie ma sie co tak szarpac z ta budowa, szkoda twoich nerwow to nie sa rzeczy ktore sa jakies szczegolnie wazne przynjamniej teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 13.02.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Witam weekendowo..! Nie pisałaś jak tam Kocica po balu - zadowolona..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.02.2010 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Ale ty masz juz duze koty, jakbym mila wziac takiego co juz wychowany to ok co innego jakbym miala uczyc wszytskiego zwlaszcza ze sie nic na tym nie znam Marta, ja tez mam odchowanego, na miau sa tysiace doroslych kotow czekajacych na dom. W dodatku jak bierzesz z domu tymczasowego to wiesz, co z tego wyroslo, jakie ma zwyczaje, czy jest agresywny, czy znaczy teren, czy drapie, rzuca sie na firanki i takie tam... Najczesciej jest juz wysterylizowany i zaszczepiony. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.02.2010 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Marys zadowolona bo kotek byl jeden za to ksiezniczek, spidermanow na peczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.02.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 dobry wieczór no to super że Córcia była wyjatkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 14.02.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 http://www.empikfoto.pl/albumy37/394383/805107/previews/32365720_walentynkowe-misie.jpg dużo, dużo MIŁOŚCI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.02.2010 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 dzień dobry Martusia to jakoś tak znika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.02.2010 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Dzieki Glamurku Wusia bo na weekend mialam tesciow w goscine potem troche posprzatac i juz wieczor a ze z tesciami troche pogadalismy dluzej w piatek to w sobote padlam jak kawka, a dzis tradycyjny obiadek u ciotki potem brw i jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.02.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 i co kupiłas w brw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.02.2010 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 a nic bylam lampy ogladnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.02.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 i co wpadło Ci coś w oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.02.2010 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 No wlasnie srednio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts