mayland 16.02.2010 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Markotko nie płakaj Ja szykuje u siebie niezłą rozpierduche więc.....zawsze i Ty mozesz zrobić remont Schody jeszcze jedne dokładam na strych i robię go uzytkowym Tylko 2 drzwi musze wymienić przy okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.02.2010 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Marta, chyba potrzebujesz pionizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.02.2010 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 No wlasnie rzucialm sobie okiem na moja liste rzeczy do zalatwienia i wiem ze jestem w czarnej d...e. Co prawda mieszkam ale do wykonczenia na cacy to nie dotrwam przed kolejnym remontem Na meble tez szybko nie uzbieram Mayland czytalam jakei masz plany Chyba mam zimowa depreche i nei szybko minie patrzac na prognozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 16.02.2010 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Chyba mam zimowa depreche i nei szybko minie patrzac na prognozy To jedyne wytłumaczenie, że bredzisz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.02.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.02.2010 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 No z tym bredzeniem to teraz przesadzilas co najwyzej plote glupotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.02.2010 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Cześć zadowolona i uśmiechnięta Kobietko! Słyszałam, że drzwi do Ciebie przyjeżdżają w czwartek..?! Ano drzwi w czwartek... i garderoba... w piątek! A dzisiaj był Rafał-złota rączka i wykuł wszystkie cokoły, które to "znamienity pan Vadiol" poprzyklejał pod wszystkie otwory drzwiowe... I przenoszę dzisiaj z Górolomi całe drewno do drewutni, bo jakoś moje Ksiącięta nie miały dotąd na to czasu... I umówiłam się z Rafałem na kwiecień na zrobienie naszej z Księciuniem sypialnianej łazienki... i w te pędy muszę zacząć robić projekt i materiały zamawiać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.02.2010 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 No wlasnie rzucialm sobie okiem na moja liste rzeczy do zalatwienia i wiem ze jestem w czarnej d...e. Co prawda mieszkam ale do wykonczenia na cacy to nie dotrwam przed kolejnym remontem Na meble tez szybko nie uzbieram Mayland czytalam jakei masz plany Chyba mam zimowa depreche i nei szybko minie patrzac na prognozy Kochana, jeśli to Cię jakoś pocieszy, to ja jeszcze drzwi nie mam, a już w ostatni weekend miałam remont podłogi w dwóch pokojach, bo czarny wosk się nie sprawdził i oba były cyklinowane do żywego i olejowane od nowa... Wszystkie meble wyniesione, dopiero od wczoraj zaczęliśmy meblować od nowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 16.02.2010 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 No z tym bredzeniem to teraz przesadzilas co najwyzej plote glupotki No niech Ci będzie! To przestań wypisywać te GŁUPOTKI....! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.02.2010 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Mysmy tez miesiac bez drzwi mieszkali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 16.02.2010 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Kochana, jeśli to Cię jakoś pocieszy, to ja jeszcze drzwi nie mam, a już w ostatni weekend miałam remont podłogi w dwóch pokojach, bo czarny wosk się nie sprawdził i oba były cyklinowane do żywego i olejowane od nowa... Wszystkie meble wyniesione, dopiero od wczoraj zaczęliśmy meblować od nowa... Rasiu co Ty piszesz...?! Jak to wosk się nie sprawdził...? Czy chodzi o te na górze..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.02.2010 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Kochana, jeśli to Cię jakoś pocieszy, to ja jeszcze drzwi nie mam, a już w ostatni weekend miałam remont podłogi w dwóch pokojach, bo czarny wosk się nie sprawdził i oba były cyklinowane do żywego i olejowane od nowa... Wszystkie meble wyniesione, dopiero od wczoraj zaczęliśmy meblować od nowa... Rasiu co Ty piszesz...?! Jak to wosk się nie sprawdził...? Czy chodzi o te na górze..?! Tak Marysiu, czarny wosk w połączeniu z olejem okazał się być za miękki dla moich Chłopaków i strasznie się rysował... Teraz mam kolor naturalny ipe i jak na razie jest superancko! Nawet przy przesuwaniu komody Młodego nie ma śladów, a poprzednio nie było takiej możliwości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.02.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Mysmy tez miesiac bez drzwi mieszkali Ja mieszkam już 5 miesiąc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.02.2010 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 No to sie juz przyzwyczailas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.02.2010 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 No to sie juz przyzwyczailas Żebyś wiedziała jak bardzo! Teraz boję się, że drzwi mi przestrzeń zamkną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 16.02.2010 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Tak Marysiu, czarny wosk w połączeniu z olejem okazał się być za miękki dla moich Chłopaków i strasznie się rysował... Teraz mam kolor naturalny ipe i jak na razie jest superancko! Nawet przy przesuwaniu komody Młodego nie ma śladów, a poprzednio nie było takiej możliwości... O kurczę... Dobrze, że teraz jest dobrze i jesteście zadowoleni! A masz może jakąś fotkę tego nowego koloru..!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.02.2010 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 niezła demolka jak na zaraz po przeprowadzce. no ale czasem tak jest że coś się nie sprawdzi - nie ma co się z tym męczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.02.2010 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Tak Marysiu, czarny wosk w połączeniu z olejem okazał się być za miękki dla moich Chłopaków i strasznie się rysował... Teraz mam kolor naturalny ipe i jak na razie jest superancko! Nawet przy przesuwaniu komody Młodego nie ma śladów, a poprzednio nie było takiej możliwości... O kurczę... Dobrze, że teraz jest dobrze i jesteście zadowoleni! A masz może jakąś fotkę tego nowego koloru..!? No popatrz, że ja jeszcze fotki nie zrobiłam!?? Normalnie sama w to nie mogę uwierzyć... Lecę cyknąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 16.02.2010 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 No to cykaj szybciutko i chwal się Kochana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.02.2010 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Nowe podłogi... http://img709.imageshack.us/img709/1350/poferiachluty2010055.png http://img220.imageshack.us/img220/9229/poferiachluty2010056.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts