Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No wlasnie rzucialm sobie okiem na moja liste rzeczy do zalatwienia i wiem ze jestem w czarnej d...e. Co prawda mieszkam ale do wykonczenia na cacy to nie dotrwam przed kolejnym remontem :D Na meble tez szybko nie uzbieram :roll:

Mayland czytalam jakei masz plany :)

Chyba mam zimowa depreche i nei szybko minie patrzac na prognozy

Cześć zadowolona i uśmiechnięta Kobietko! :wink:

Słyszałam, że drzwi do Ciebie przyjeżdżają w czwartek..?! 8)

Ano drzwi w czwartek... 8) :lol: :lol: i garderoba... 8) :lol: :lol: :lol: w piątek!

A dzisiaj był Rafał-złota rączka i wykuł wszystkie cokoły, które to "znamienity pan Vadiol" poprzyklejał pod wszystkie otwory drzwiowe... :-? I przenoszę dzisiaj z Górolomi całe drewno do drewutni, bo jakoś moje Ksiącięta nie miały dotąd na to czasu... :D I umówiłam się z Rafałem na kwiecień na zrobienie naszej z Księciuniem sypialnianej łazienki... i w te pędy muszę zacząć robić projekt i materiały zamawiać... :D :D :D

No wlasnie rzucialm sobie okiem na moja liste rzeczy do zalatwienia i wiem ze jestem w czarnej d...e. Co prawda mieszkam ale do wykonczenia na cacy to nie dotrwam przed kolejnym remontem :D Na meble tez szybko nie uzbieram :roll:

Mayland czytalam jakei masz plany :)

Chyba mam zimowa depreche i nei szybko minie patrzac na prognozy

Kochana, jeśli to Cię jakoś pocieszy, to ja jeszcze drzwi nie mam, a już w ostatni weekend miałam remont podłogi w dwóch pokojach, bo czarny wosk się nie sprawdził i oba były cyklinowane do żywego i olejowane od nowa... :lol: :lol: :lol: Wszystkie meble wyniesione, dopiero od wczoraj zaczęliśmy meblować od nowa... :wink:

Kochana, jeśli to Cię jakoś pocieszy, to ja jeszcze drzwi nie mam, a już w ostatni weekend miałam remont podłogi w dwóch pokojach, bo czarny wosk się nie sprawdził i oba były cyklinowane do żywego i olejowane od nowa... :lol: :lol: :lol: Wszystkie meble wyniesione, dopiero od wczoraj zaczęliśmy meblować od nowa... :wink:

Rasiu co Ty piszesz...?! :o

Jak to wosk się nie sprawdził...? Czy chodzi o te na górze..?! :roll:

Rasiu co Ty piszesz...?! :o

Jak to wosk się nie sprawdził...? Czy chodzi o te na górze..?! :roll:

Tak Marysiu, czarny wosk w połączeniu z olejem okazał się być za miękki dla moich Chłopaków i strasznie się rysował... Teraz mam kolor naturalny ipe i jak na razie jest superancko! :D Nawet przy przesuwaniu komody Młodego nie ma śladów, a poprzednio nie było takiej możliwości...

Tak Marysiu, czarny wosk w połączeniu z olejem okazał się być za miękki dla moich Chłopaków i strasznie się rysował... Teraz mam kolor naturalny ipe i jak na razie jest superancko! :D Nawet przy przesuwaniu komody Młodego nie ma śladów, a poprzednio nie było takiej możliwości...

O kurczę... :roll:

Dobrze, że teraz jest dobrze i jesteście zadowoleni! :wink:

A masz może jakąś fotkę tego nowego koloru..!?

O kurczę... :roll:

Dobrze, że teraz jest dobrze i jesteście zadowoleni! :wink:

A masz może jakąś fotkę tego nowego koloru..!?

No popatrz, że ja jeszcze fotki nie zrobiłam!?? :o :roll: Normalnie sama w to nie mogę uwierzyć... :wink: :lol: :lol: Lecę cyknąć... 8)