efilo 18.02.2010 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Aurora http://www.volkl.com/ski/skifinder/skis/attiva-aurora.php raczej dla ekspertów, raczej na puch zobacz sobie model tierra albo sol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.02.2010 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 To są Voelkl'e kolekcja Attiva, model Aurora http://www.voelkl.pl/narty/2009/linia.php?id=1 narty raczej dla średniozaawansowanych i zaawansowanych narciarzy,ładnie reagują na inicjację skrętu oraz wyjście ze skrętu. Ja byłam nimi zachwycona. Mąż i kolega w zeszłym roku we Włoszech nie mogli mnie dogonić na stoku, bo tak dobrze mi się na nich jeździło. Fischery, które miałam wcześniej były bardzo ciężkie i wymagały więcej siły aby je wprowadzić w skręt. Voelkle są lżejsze i dzięki temu nie męczę się tak na nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.02.2010 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Polećcie coś dla początkujących.... Jadę w sobote po narty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.02.2010 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Aurora http://www.volkl.com/ski/skifinder/skis/attiva-aurora.php raczej dla ekspertów, raczej na puch bardzo dobrze się na nich jeździ na przygotowanych, oblodzonych trasach. Świetnie trzymają na krawędziach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.02.2010 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Polećcie coś dla początkujących.... Jadę w sobote po narty a chcesz kupić, czy wypożyczyć na miejscu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.02.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Polećcie coś dla początkujących.... Jadę w sobote po narty a chcesz kupić, czy wypożyczyć na miejscu ?kupić, męczące jest to wypożyczanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 18.02.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Dzięki Ewciu i Lidziu! Brzmi całkiem, całkiem... Idę poczytać...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.02.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 i cie wywiozły lidziu śliczne te nartki! ja szczerze mówiąc swoje kupiłam troche do kompletu z nartami lubego a ja do nart musiałam kupić nowy kombinezon, bo poprzedni mi nie pasował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.02.2010 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Mąż i kolega w zeszłym roku we Włoszech nie mogli mnie dogonić na stoku, bo tak dobrze mi się na nich jeździło. mam to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.02.2010 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 i cie wywiozły lidziu śliczne te nartki! ja szczerze mówiąc swoje kupiłam troche do kompletu z nartami lubego a ja do nart musiałam kupić nowy kombinezon, bo poprzedni mi nie pasował ja zmieniłam kurtke jeżdże w szarych tensonach więc na szczęście to mi odpada przy rekonfiguracjach. swoja drogą kiedyś była śliczna czarnozłota kolekcja z rossignola kaśka attiva cielo jest dla nowicjuszy ale ja bym szczerze mówiac chyba kupiła uzywane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.02.2010 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Polećcie coś dla początkujących.... Jadę w sobote po narty a chcesz kupić, czy wypożyczyć na miejscu ?kupić, męczące jest to wypożyczanie jest dużo nart dla początkujących polecam Voelkle tak na szybko znalazłam: kolekcja Attiva modele: AIRE,ESTRELLE, myślę że jeszcze SOL http://www.voelkl.pl/narty/2009/linia.php?id=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.02.2010 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 i cie wywiozły lidziu śliczne te nartki! ja szczerze mówiąc swoje kupiłam troche do kompletu z nartami lubego a ja do nart musiałam kupić nowy kombinezon, bo poprzedni mi nie pasował ja zmieniłam kurtke jeżdże w szarych tensonach więc na szczęście to mi odpada przy rekonfiguracjach. swoja drogą kiedyś była śliczna czarnozłota kolekcja z rossignola kaśka attiva cielo jest dla nowicjuszy ale ja bym szczerze mówiac chyba kupiła uzywaneWidziałam ta kolekcje rosoła, świetna. Head ma podobną. Efi, ja chcę używane, w miare nowe, ale używki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.02.2010 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Mąż i kolega w zeszłym roku we Włoszech nie mogli mnie dogonić na stoku, bo tak dobrze mi się na nich jeździło. mam to samo mój mąż się w pewnym momencie na mnie obraził, bo był zmęczony i bolały go już kolana, a ja kazałam mu zjeżdżać całą czarną trasę na raz, bo mi się dobrze szusowało i nie słyszałam jak wołał, że chce odpocząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.02.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 i cie wywiozły lidziu śliczne te nartki! ja szczerze mówiąc swoje kupiłam troche do kompletu z nartami lubego a ja do nart musiałam kupić nowy kombinezon, bo poprzedni mi nie pasował ja zmieniłam kurtke jeżdże w szarych tensonach więc na szczęście to mi odpada przy rekonfiguracjach. swoja drogą kiedyś była śliczna czarnozłota kolekcja z rossignola kaśka attiva cielo jest dla nowicjuszy ale ja bym szczerze mówiac chyba kupiła uzywaneWidziałam ta kolekcje rosoła, świetna. Head ma podobną. Efi, ja chcę używane, w miare nowe, ale używki popatrz na allegro. tam czasami można fajne narty trafić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.02.2010 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 polecam Voelkle tak na szybko znalazłam: kolekcja Attiva modele: AIRE,ESTRELLE, myślę że jeszcze SOL http://www.voelkl.pl/narty/2009/linia.php?id=1Dzięki! Piękne te narty, Cielo to by mi do butów pasowaly PS. A po czym poznajecie, że to narty dla początkujących?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.02.2010 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 opis cielo: Rozpoczynasz przygodę z nartami? A może chcesz podszlifować swoje umiejętności? Jeśli tak - wypróbuj Cielo. Ta lekka, niezwykle przyjazna narta pozwoli ci czerpać z narciarstwa prawdziwą przyjemność i radość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.02.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 polecam Voelkle tak na szybko znalazłam: kolekcja Attiva modele: AIRE,ESTRELLE, myślę że jeszcze SOL http://www.voelkl.pl/narty/2009/linia.php?id=1Dzięki! Piękne te narty, Cielo to by mi do butów pasowaly PS. A po czym poznajecie, że to narty dla początkujących?? pod nartami i rozmiarami masz przycisk "szczegółowy opis", jak klikniesz to będzie napisane dla kogo te narty są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.02.2010 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 opis cielo: Rozpoczynasz przygodę z nartami? A może chcesz podszlifować swoje umiejętności? Jeśli tak - wypróbuj Cielo. Ta lekka, niezwykle przyjazna narta pozwoli ci czerpać z narciarstwa prawdziwą przyjemność i radość.Teraz mi sie rozwinął opis Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.02.2010 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Kaśka, a ty jeździłaś już trochę, czy to są zupełne początki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.02.2010 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Kaśka, a ty jeździłaś już trochę, czy to są zupełne początki ? No w całym życiu to byłam 10 razy na nartach Początki generalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts