Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

no więc tak. sprawdziłam moje narty i to są Attiva Tierra model 2008/2009 i mają 149 cm, a wyglądają tak

http://allegro.pl/item895677282_narty_voelkl_tierra_2008_2009.html

W zeszłym sezonie modele Tierra i Fuego były najwyższymi modelami. W tym roku dołożyli jeszcze Aurorę, która ma kolorystykę zeszłorocznej Tierry i to mnie zmyliło

a widzisz - teraz wszystko sie zgadza. nie ściemniałam z tym puchem a ty z wchodzeniem w zakręty na ubitej trasie :D

te sol są super (mówię o wyglądzie teraz)

maryś ta estrella to do Twojej choinki najbardziej by pasowała :) (masz ją nadal? ;) )

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no więc tak. sprawdziłam moje narty i to są Attiva Tierra model 2008/2009 i mają 149 cm, a wyglądają tak

http://allegro.pl/item895677282_narty_voelkl_tierra_2008_2009.html

W zeszłym sezonie modele Tierra i Fuego były najwyższymi modelami. W tym roku dołożyli jeszcze Aurorę, która ma kolorystykę zeszłorocznej Tierry i to mnie zmyliło

a widzisz - teraz wszystko sie zgadza. nie ściemniałam z tym puchem a ty z wchodzeniem w zakręty na ubitej trasie :D

kolor tych nart mnie zmylił, bo nazwy swoich nie pamiętałam. myślałam, że nie zmienili w tym roku designu :lol: 8)

no i ty Marys masz niedaleko do imaxa a tam ponoc najlepszy ekran ale trzeba wczesniej bilety rezerwowac bo jak adam chcial zarezerwowac w tym samym dniu to sensowne miejsca byly dopiero na 22:00

Wusia sama sie zabierz, albo wez meza za fraki i wrzuc do samochodu :)

no i ty Marys masz niedaleko do imaxa a tam ponoc najlepszy ekran ale trzeba wczesniej bilety rezerwowac bo jak adam chcial zarezerwowac w tym samym dniu to sensowne miejsca byly dopiero na 22:00

Wusia sama sie zabierz, albo wez meza za fraki i wrzuc do samochodu :)

Czyli dalej jest taki szał..?! :roll:

Właśnie do Imaxa chcemy się wybrać, bo też słyszałam, że tam najlepiej.

Wusia a od czego masz Męża...?! 8)

to i tak nieźle bo moja koleżanka na weekend to rezerwowała bilety z dwutygodniowym wyprzedzeniem zeby sensownie siedzieć bo wcześniej nie było szans