Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

im większy aparat tym większe zdjęcia.

maryś

z tego co pamiętam jesteśmy umówione za półtora tygodnia czy nie tak? 8)

No niby tak... :roll:

Ale wiesz na 1,5 tygodnia mi powiesz, że nie masz jeszcze schodów i w sumie to nie warto przyjeżdżać...?! :p :wink:

Chociaż z drugiej strony, to może i dobrze, bo to trochę mało czasu żeby się psychicznie przygotować na te odwiedziny... :roll:

No wreszcie :wink: :D

Tylko wiesz u mnie to nic nowego nie ma za bardzo

Ale ci zazdroszcze tego zyrandola z ikei :roll:

Byłam już nieraz, dopóki nie zapomniałam hasła :-? :lol:

Pięknie u Ciebie! Śliczne sofy :o Powalająca kuchnia :o :D A co to, takie śliczne srebrne po prawej stronie od wejścia, na blacie? Jakiś zaparzacz do kawy, bo ja totalnie sie nie znam, bo nie piję kawy :-? :lol:

I boska roleta w kuchni. Jak jest mocowana? I widzę, że moja komódka, ta biała z Ikea gości w wielu pokojach dziecięcych :wink: Wniosek z tego taki, że dziecko ze mnie, tylko trochę wyrośnięte :lol:

A żyrandol z Ikea kupiłam w przecenie, chyba za 50zł, kurczę nie pamietam, ale jest to gdzieś w mojej galerii :wink:

Mikuś ma zapalenie oskrzeli, właśnie zasnął :(

No to tropszeńkę przeczytałam.....

Witam Markotko:P

Dzięki z linka jestem w szoku.....

Ale coś mi podpowiadało, żeby nie..... Ale wiedzę ma.... tylko czy aby nie teoretyczna :roll: ?

A ja byłam u fryzjera.... i wyglądam jak człowiek, tylko, że codziennie ukorzona i w czapce, bo mi zimno.... i już mniej wyglądam jak biała kobieta 8)

Markotka u mnie nie byłaś.... a ja u Ciebie tak..... :roll:

Niiiie na budowie , tylko w Twoim domu......

Było światło, były schody... i były okna i drzwi i brama chyba też była.... jak wychodziłam to ciemno było.....

Ale drogi jeszcze nie było....

Potem byłam jak elewacje robiliście... ale tak in koguto, i nikt mnie nie widział.....

Dalej jest taka droga?

A włosy już rozczochrane, pod czapką codziennie, i w ubraniach roboczych to wyglądam rzeczywiście podniecająco....

W biedronce dzisiaj za mną aż chodził ochroniarz... ja prosto z budowy wpadłam po zakupy....

Tak fajnie wyglądam..... , że wzbudzam ogólne zainteresowanie :roll: :wink:

A fryzurka taj jakby stara, ale odświeżona, i trochę w innym kolorze....

Co dwa miesiące mam inny kolor... , A takie krótkie włosy mam od maja po raz pierwszy w życiu.....

Byłaś w przedszkolu???