efilo 19.02.2010 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 O Wy baby jedne! Wusia to była propozycja. Pamiętaj żeby robić zdjęcia dla Marysi Marta - any time Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.02.2010 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Ewuś to jak już będzie bliżej wypadu do Katowic to się o namiary pouśmiecham jasne wezmę duży aparat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 19.02.2010 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 O Wy baby jedne! Wusia to była propozycja. Pamiętaj żeby robić zdjęcia dla Marysi Marta - any time A nie mówiłam......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 19.02.2010 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Ewuś to jak już będzie bliżej wypadu do Katowic to się o namiary pouśmiecham jasne wezmę duży aparat Wusia aparat nie musi być duży - najważniejsze żebyś robiła duuuuuużo zdjęć!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.02.2010 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 im większy aparat tym większe zdjęcia. maryś z tego co pamiętam jesteśmy umówione za półtora tygodnia czy nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 19.02.2010 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 im większy aparat tym większe zdjęcia. maryś z tego co pamiętam jesteśmy umówione za półtora tygodnia czy nie tak? No niby tak... Ale wiesz na 1,5 tygodnia mi powiesz, że nie masz jeszcze schodów i w sumie to nie warto przyjeżdżać...?! Chociaż z drugiej strony, to może i dobrze, bo to trochę mało czasu żeby się psychicznie przygotować na te odwiedziny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.02.2010 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 to jakies wieksze odwiedziny za te 1.5 tygodnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.02.2010 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 maryś wraca po prostu zapraszam Cię też martuś oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.02.2010 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 ta to sie byczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 19.02.2010 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 maryś wraca po prostu zapraszam Cię też martuś oczywiście A czy i ja mogłabym jeszcze kiedyś zajrzeć? Bo ja się w tym domu po prostu zakochałam Hej Marta! Właśnie się wybieram na Twoje salony.... wirtualnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.02.2010 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 No wreszcie Tylko wiesz u mnie to nic nowego nie ma za bardzo Ale ci zazdroszcze tego zyrandola z ikei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 19.02.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 No wreszcie Tylko wiesz u mnie to nic nowego nie ma za bardzo Ale ci zazdroszcze tego zyrandola z ikei Byłam już nieraz, dopóki nie zapomniałam hasła Pięknie u Ciebie! Śliczne sofy Powalająca kuchnia A co to, takie śliczne srebrne po prawej stronie od wejścia, na blacie? Jakiś zaparzacz do kawy, bo ja totalnie sie nie znam, bo nie piję kawy I boska roleta w kuchni. Jak jest mocowana? I widzę, że moja komódka, ta biała z Ikea gości w wielu pokojach dziecięcych Wniosek z tego taki, że dziecko ze mnie, tylko trochę wyrośnięte A żyrandol z Ikea kupiłam w przecenie, chyba za 50zł, kurczę nie pamietam, ale jest to gdzieś w mojej galerii Mikuś ma zapalenie oskrzeli, właśnie zasnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.02.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Maryś Kochana przez duży aparat rozumiem taki inny niż w komórce ja to jednak poczekam ten miesiąc będzie więcej do oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.02.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 ojej Nelciu to zdrówka życzę u dziecka zapalenie oskrzeli to paskudna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.02.2010 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Nelli duzo zdrowia dla Mikusia, bidulek Srebrne to moze kitchen aid? Ide sprawdzic co to moglo byc Roleta jest mocowana do sciany nie chcialam takiej do okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.02.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 No to tropszeńkę przeczytałam..... Witam Markotko:P Dzięki z linka jestem w szoku..... Ale coś mi podpowiadało, żeby nie..... Ale wiedzę ma.... tylko czy aby nie teoretyczna ? A ja byłam u fryzjera.... i wyglądam jak człowiek, tylko, że codziennie ukorzona i w czapce, bo mi zimno.... i już mniej wyglądam jak biała kobieta Markotka u mnie nie byłaś.... a ja u Ciebie tak..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.02.2010 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 ale ze gdzie na budowie?? ja nic o tym nie wiem wiec sie nie liczy pokaz sie w nowej fryzurce lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.02.2010 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Niiiie na budowie , tylko w Twoim domu...... Było światło, były schody... i były okna i drzwi i brama chyba też była.... jak wychodziłam to ciemno było..... Ale drogi jeszcze nie było.... Potem byłam jak elewacje robiliście... ale tak in koguto, i nikt mnie nie widział..... Dalej jest taka droga? A włosy już rozczochrane, pod czapką codziennie, i w ubraniach roboczych to wyglądam rzeczywiście podniecająco.... W biedronce dzisiaj za mną aż chodził ochroniarz... ja prosto z budowy wpadłam po zakupy.... Tak fajnie wyglądam..... , że wzbudzam ogólne zainteresowanie A fryzurka taj jakby stara, ale odświeżona, i trochę w innym kolorze.... Co dwa miesiące mam inny kolor... , A takie krótkie włosy mam od maja po raz pierwszy w życiu..... Byłaś w przedszkolu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.02.2010 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Mnie nie bylo to sie nie liczy Drogi niestety dalej nie ma W przedszkolu nie bylam bo sama juz nie wiem co mam robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.02.2010 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 I będziesz tak jeździć 40km?????????? Ale i tak źle i tak nie dobrze..... Tu praca, przedszkole, dom.... dzieci... i najgorsze te dojazdy...... Ale idź i zapisz się..... zrezygnować zawsze możesz..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts