Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No wlasnie nic specjalnego :)

pod prysznicem maja byc dysze, deszczownica i prysznic :)

eee, to z tym sobie on spokojnie poradzi!

dla niego akurat nie ma rzeczy nie do zrobienia :wink:

No poradzi poradzi ale ja musialam mu napsac co gdzie podlaczyc bo byly rozne opcje, kupic dysze, zeby wiedzial jak sie to podlacza itd :)

Ale widac nie robil takich cudow wczesniej :)

Trzymam kciuki zeby hulalo :)

i nawzajem :wink: My już mamy zrobioną hydraulikę -tylko dokręciś deszczownicę i baterię (tzn wierzch baterii -bo jest podtynkowa). Deszczowni jeszcze nie mamy -bo ja chcę Tres za 700zł, a mąż Hansgrohe za 1500 :roll: (ma fajny efekt "bąbelków szampana" na ciele -tak sprzedawca objaśniał...). A ponieważ na razie i tak nie ma kasy na "zbytki" -to na razie nie kupujemy żadnej :(

Alez ja nie neguje zastosowania okien szarych w starych wnetrzach, ja wspominalam ze ciezko bedzie z takiej bryly jak mam teraz zrobic nowoczesna elewacje :)

W dodatku przy brazowej dachowce, co na nia spojrze to pluje sobie w brode :lol:

Alez ja nie neguje zastosowania okien szarych w starych wnetrzach, ja wspominalam ze ciezko bedzie z takiej bryly jak mam teraz zrobic nowoczesna elewacje :)

W dodatku przy brazowej dachowce, co na nia spojrze to pluje sobie w brode :lol:

ojej nie chcialam zebys to tak odebrala, wiem ze nie negujesz :roll:

chcialam tylko pokazac ze zaczynaja takie okna wstawiac w starym budownictwie :wink: i ze to fajnie wyglada

a w ogole to zołza jestem ze Cie tymi oknami mecze :oops:

buziaki :)

Nie no nic sie nie przejmuj :) Moje okna mi sie bardzo podobaja nawet jakbym miala nowoczesna bryle to bym poszla w drewniane drewno :)

Meczy mnie ta dachowka, moze ktos by cos umial wykombinowac z kolorami zeby bylo w miare nowoczesnie i pasowalo do brazowej dachowki.

Propozycje mile widziane :)

Nie no nic sie nie przejmuj :) Moje okna mi sie bardzo podobaja nawet jakbym miala nowoczesna bryle to bym poszla w drewniane drewno :)

Meczy mnie ta dachowka, moze ktos by cos umial wykombinowac z kolorami zeby bylo w miare nowoczesnie i pasowalo do brazowej dachowki.

Propozycje mile widziane :)

będę szukać :)

Hmm elektryk nie zrobil mi jednego pstryka ktorym sie wylacza swiatlo z jadalni i salonu, tzn mozna je wylaczyc w innym miejscu ale w tym drugim potrzebnym nie ma, tzn ze mam byc zadowolna czy pruc sufit i sciany czy postawic w przejsciu miedzy jadalnia a salonem lampe stojaca