markoto 11.09.2008 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 No instalator mnie zaskoczyl przewidywalam, ze bedzie robil z 3 tygodnie ten etap a tu tymczasem planuje na to tylko tydzien, wiec na srode mamy umowione wylewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.09.2008 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 No wlasnie nic specjalnego pod prysznicem maja byc dysze, deszczownica i prysznic eee, to z tym sobie on spokojnie poradzi! dla niego akurat nie ma rzeczy nie do zrobienia No poradzi poradzi ale ja musialam mu napsac co gdzie podlaczyc bo byly rozne opcje, kupic dysze, zeby wiedzial jak sie to podlacza itd Ale widac nie robil takich cudow wczesniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 11.09.2008 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 markoto - u mnie też wielu miało "swój pierwszy raz" aż się zastanawiam jak to wszystko będzie "hulało" ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.09.2008 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Trzymam kciuki zeby hulalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 11.09.2008 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Trzymam kciuki zeby hulalo i nawzajem My już mamy zrobioną hydraulikę -tylko dokręciś deszczownicę i baterię (tzn wierzch baterii -bo jest podtynkowa). Deszczowni jeszcze nie mamy -bo ja chcę Tres za 700zł, a mąż Hansgrohe za 1500 (ma fajny efekt "bąbelków szampana" na ciele -tak sprzedawca objaśniał...). A ponieważ na razie i tak nie ma kasy na "zbytki" -to na razie nie kupujemy żadnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.09.2008 05:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Mi tez ta hansgrohe zachwalal, ale ja wzielam taka za 300zl jak bede kiedys miec wiecej kasy na zbyciu to sobie wymienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 12.09.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 http://forum.muratordom.pl/kolorowe-okna,t91302-60.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.09.2008 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Alez ja nie neguje zastosowania okien szarych w starych wnetrzach, ja wspominalam ze ciezko bedzie z takiej bryly jak mam teraz zrobic nowoczesna elewacje W dodatku przy brazowej dachowce, co na nia spojrze to pluje sobie w brode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 12.09.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Alez ja nie neguje zastosowania okien szarych w starych wnetrzach, ja wspominalam ze ciezko bedzie z takiej bryly jak mam teraz zrobic nowoczesna elewacje W dodatku przy brazowej dachowce, co na nia spojrze to pluje sobie w brode ojej nie chcialam zebys to tak odebrala, wiem ze nie negujesz chcialam tylko pokazac ze zaczynaja takie okna wstawiac w starym budownictwie i ze to fajnie wyglada a w ogole to zołza jestem ze Cie tymi oknami mecze buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.09.2008 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Nie no nic sie nie przejmuj Moje okna mi sie bardzo podobaja nawet jakbym miala nowoczesna bryle to bym poszla w drewniane drewno Meczy mnie ta dachowka, moze ktos by cos umial wykombinowac z kolorami zeby bylo w miare nowoczesnie i pasowalo do brazowej dachowki. Propozycje mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 12.09.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Nie no nic sie nie przejmuj Moje okna mi sie bardzo podobaja nawet jakbym miala nowoczesna bryle to bym poszla w drewniane drewno Meczy mnie ta dachowka, moze ktos by cos umial wykombinowac z kolorami zeby bylo w miare nowoczesnie i pasowalo do brazowej dachowki. Propozycje mile widziane będę szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.09.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 ja sie nie znam markotko niestety więc nie pomogę. kupiłam specjalnie płaską szarą żeby z mojej stodoły nie zrobić tradycyjnego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.09.2008 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Nie dobijaj mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.09.2008 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 no, dzień dobry staram się być na bieżąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.09.2008 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Oj dziewczyny, ale macie dylematy. Ja tam w ogole sie nie zastanawialam nad oknami. Teraz w miare, jak mi sie koncepcja klaruje to widze, ze mozna bylo bardziej pokombinowac, ale za pooooooozno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.09.2008 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 No widzisz dlatego , ze sie nie zastanawialas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.09.2008 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 często tak jest, że po fakcie człowiek sobie uświadamia, że mogło być lepiej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.09.2008 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 zazwyczaj mogło być lepiej - cały bajer w tym zeby być zadowolonym z tego co sie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.09.2008 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Hmm elektryk nie zrobil mi jednego pstryka ktorym sie wylacza swiatlo z jadalni i salonu, tzn mozna je wylaczyc w innym miejscu ale w tym drugim potrzebnym nie ma, tzn ze mam byc zadowolna czy pruc sufit i sciany czy postawic w przejsciu miedzy jadalnia a salonem lampe stojaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.09.2008 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 a może pochodnia załatwi sprawę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts