mario31 01.03.2010 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Cześć Martusia! A co tu u Ciebie taka cisza..?! Jak zdrówko? Widziałam lampeczki - super!!! Moje zawisną mooooże dzisiaj.... Zmykam dalej nadrabiać zaległości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.03.2010 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Witaj Marys Domyslalm sie, ze wypoczelas i tryskasz energia U mnie ok a cisza jest jak to zwykle u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.03.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Cześć :P Czy trzeba dawać styro w garażu, jak go nie ogrzewam? Jak co to ile dać 5, czy 8, czy 10cm.... Ale brama była liczona bez styro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.03.2010 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Wcale a wcale go nie ogrzewasz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 01.03.2010 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Jakby to powiedzieć.... Energię szybko straciliśmy walcząc po przyjeździe z zalewającą nam szambo wodą z całej ulicy... Ale nie mogę narzekać - mieliśmy co prawda mały szpital na wyjeździe, ale nie było tak źle. Wypoczęłam przede wszystkim psychicznie, a to najważniejsze. Za dwa tygodnie sobie odbiję i wyszaleję na stoku, bo teraz to tylko 'liznęłam' trochę jazdy..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.03.2010 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Zazdroszcze ci zwlaszcza tego za 2 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 01.03.2010 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Zazdroszcze ci zwlaszcza tego za 2 tygodnie Ty zazdraszczasz a jak kolano? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.03.2010 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 kolano na razie sie nie buntuje fakt ze ciagle nie jest superowo ale sa przeciez stabilizatory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.03.2010 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Wcale a wcale go nie ogrzewasz??? Ani troszkę..... Bo i po co? Samochodu nie naprawiamy, a żeby autkom było ciepło, to nie ma sensu... Ja mam garaż około 50m2 lub może więcej... Nie wiem ile.... Więc jakie kaloryfery musiałabym dać... Ściany stykające się z garażem ociepliłam 10cm styro, i zatynkowałam.... Do przedpokoju dałam drzwi zewnętrzne stalowe ocieplane, a jak będzie mało to wstawię jeszcze jedne drzwi takie jak w innych pomieszczeniach, tylko pełne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 01.03.2010 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Powiem Ci, że nie mogę się doczekać jak nigdy....! Chyba dlatego, że miałam taką długą przerwę i przypomniałam sobie jaki to wspaniały sport. A jak sobie jeszcze pomyślę, jakie tam są trasy to już w ogóle... No i mam nadzieję, że będzie ładna pogoda, więc mam szansę naładować baterie na najbliższy czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.03.2010 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 to wlasciwie nie musialabys dawac styro chyba ze planujesz przechowywanie tam jakichs plynow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.03.2010 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Na pewno bedzie super Marys, licze na duuuzo zdjec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 01.03.2010 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Oj tu możesz na mnie liczyć, bo ja zawsze pstrykam jak szalona...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 01.03.2010 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 kolano na razie sie nie buntuje fakt ze ciagle nie jest superowo ale sa przeciez stabilizatory i jakies inne znieczulacze nie koniecznie w plynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.03.2010 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.03.2010 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Oj tu możesz na mnie liczyć, bo ja zawsze pstrykam jak szalona...! to czekam , a teraz podrzuc te z Zakopca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 01.03.2010 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Z Zakopca nie ma za bardzo co pokazywać, bo z dwójką dzieci nie było możliwości i czasu na robienie zdjęć... Ale jak wrzucę co nie co na Picassę to pochwalę się starszą myszką jak pięknie jeździła w przedszkolu narciarskim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.03.2010 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Wrzucaj wrzucaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 01.03.2010 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Będą wieczorkiem, bo zaraz muszę podjechać z dziewczynkami do lekarza... Ale wrzucę na pewno. A wiesz, że byli u mnie dzisiaj po raz kolejny Panowie od bramy z Normsthala i dowiedziałam się, że moja brama ma system wentylacji w postaci tej szczeliny, a na przykład ta od Ewci ma wentylację ukrytą w uszczelce i dlatego u niej nie ma żadnego prześwitu.... Ty też masz tą lepszą..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.03.2010 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 To która jest lepsza?Moja brama stoi i czeka na montaż w Bramoncie..... Markotko to dawać styro w garażu czy nie? Powiem, że odp pilna.... Nawet bardzo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts