markoto 01.03.2010 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 no ja mam system wentylacji jak twoja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.03.2010 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Arnika a masz miejsce??ja bym dala chociaz w strefie brzegowej tzn na szerokosc 1m od sciany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.03.2010 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Arnika a masz miejsce?? Na co na wentylacje, czy styro? Styro można nie od samiutkiego progu zrobić i wylewamy w próg perlitobeton, więc można pierwsze dwa kafle pod lekkim spadem na dwór zrobić i będzie dobrze... tak myślę... A światło bramy ma 2350, a brama zamówiona na 2250.... więc pod samą bramą nie za bardzo..... Ale jakby dać styro z oł metra od wjazdu, a resztę wylać perlitobetonem, i pod lekkim kątem, to może i to dobry pomysł by był.... A na wentylację mam cały strych.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.03.2010 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Marta, a Ty bedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 01.03.2010 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 no ta ja mam ten sam system wentylacji. ale u mnie jeszcze wieje przy nadprożu. witaj Aniu z powrotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.03.2010 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Malgos ja bym chciala byc ale to sie dopiero okaze czy sie bede miala z kim zabrac , wstyd mi ze nie bralam udzialu w licytacji a sie pcham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.03.2010 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Malgos ja bym chciala byc ale to sie dopiero okaze czy sie bede miala z kim zabrac , wstyd mi ze nie bralam udzialu w licytacji a sie pcham No przeeeeestaaaan, nie pierwsza licytacja, nie ostatnia. Skaba sie teoretycznie wpisala i Nelka mowila, ze przyjedzie... Jeszcze Ducha przycisne i malke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 01.03.2010 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 no ta ja mam ten sam system wentylacji. ale u mnie jeszcze wieje przy nadprożu. witaj Aniu z powrotem. Dzięki Moniu! Miałam Ci odpisać na maila, ale skoro tu jesteś to chciałam powiedzieć, że masz PRZEŚLICZNE drzwi!!!! Jak tam postępy u Ciebie?! Schody już zamontowane? Napisz jeszcze jak córcia..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.03.2010 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 hm znaczy ze ja mam inną bramę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 01.03.2010 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Ewciu ja mam dokładnie Euroflair: http://www.normstahl.pl/pl/produkty/bramy-garazowe/bramy-sekcyjne-gorne-euro/euroflair-iso.html a z tego co pamiętam to pisałaś kiedyś, że masz g60: http://www.normstahl.pl/pl/produkty/bramy-garazowe/bramy-sekcyjne-gorne-g60/g60-style.html Jeśli jest inaczej, to mnie popraw... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.03.2010 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Ja tez mam euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.03.2010 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Moze masz jakis nowy model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.03.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 dobry wieczór no pogubiłam się w bramach fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 02.03.2010 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Marta, jeżeli nie będziesz miała się z kim zabrać do małgoś, to jedziesz z nami A druga rzecz, z jaką do Ciebie przychodzę, to komódka, która stoi w pokoiku Twojego syna (chyba nic nie poknociłam ) To chyba jest komoda z Ikea, z serii Tovik (?), której już nie ma No i chodzi mi o to, że gdybyś tam kiedyś chciała się jej pozbyć, to pamiętaj o mnie Chętnie ją od Ciebie odkupię. Potrzebna mi do łazienki Dokładnie taką samą mam pod umywalką, tylko w innych rozmiarach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.03.2010 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Nelli najchetniej tez bym dokupila sobie jeszcze jedna ta komode ale jakby co bede pamietac Dzieki za propozycje transportowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.03.2010 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 dobrze, ze się pojawiłas u mnie Markotko, bo własnie chciałam zobaczyc co u Ciebie i link był niezbędny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.03.2010 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 a u mnie to chyba nic nowego ostatnio sie nie dzialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2010 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Co Ty tam wiesz o niedzianiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.03.2010 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Ty masz za to kupione juz wszytskie dodatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2010 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Nie mam za to prawie zadnego garnka i zastanawiam sie czy WMF to dobra firma? Przewaznie stalowe garnki maja tez stalowe uchwyty - one sie musza straszliwie nagrzewac, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts