Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Arnika a masz miejsce??

Na co na wentylacje, czy styro?

Styro można nie od samiutkiego progu zrobić i wylewamy w próg perlitobeton, więc można pierwsze dwa kafle pod lekkim spadem na dwór zrobić i będzie dobrze... tak myślę...

A światło bramy ma 2350, a brama zamówiona na 2250.... więc pod samą bramą nie za bardzo.....

Ale jakby dać styro z oł metra od wjazdu, a resztę wylać perlitobetonem, i pod lekkim kątem, to może i to dobry pomysł by był....

A na wentylację mam cały strych....

Malgos ja bym chciala byc ale to sie dopiero okaze czy sie bede miala z kim zabrac , wstyd mi ze nie bralam udzialu w licytacji a sie pcham :oops:

No przeeeeestaaaan, nie pierwsza licytacja, nie ostatnia. :wink: Skaba sie teoretycznie wpisala i Nelka mowila, ze przyjedzie... :roll: Jeszcze Ducha przycisne i malke. 8)

no ta ja mam ten sam system wentylacji. ale u mnie jeszcze wieje przy nadprożu.

witaj Aniu z powrotem.

Dzięki Moniu!

Miałam Ci odpisać na maila, ale skoro tu jesteś to chciałam powiedzieć, że masz PRZEŚLICZNE drzwi!!!! 8) :wink:

Jak tam postępy u Ciebie?! Schody już zamontowane?

Napisz jeszcze jak córcia..?! :roll:

Ewciu ja mam dokładnie Euroflair:

http://www.normstahl.pl/pl/produkty/bramy-garazowe/bramy-sekcyjne-gorne-euro/euroflair-iso.html

a z tego co pamiętam to pisałaś kiedyś, że masz g60:

http://www.normstahl.pl/pl/produkty/bramy-garazowe/bramy-sekcyjne-gorne-g60/g60-style.html

Jeśli jest inaczej, to mnie popraw... :roll: :wink:

Marta, jeżeli nie będziesz miała się z kim zabrać do małgoś, to jedziesz z nami :p :wink:

A druga rzecz, z jaką do Ciebie przychodzę, to komódka, która stoi w pokoiku Twojego syna (chyba nic nie poknociłam :roll: :wink: ) To chyba jest komoda z Ikea, z serii Tovik (?), której już nie ma :(

No i chodzi mi o to, że gdybyś tam kiedyś chciała się jej pozbyć, to pamiętaj o mnie :oops: :lol: Chętnie ją od Ciebie odkupię. Potrzebna mi do łazienki :o :wink: Dokładnie taką samą mam pod umywalką, tylko w innych rozmiarach :wink: