Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No wlasnie... A te najbardziej szpanerskie, nawet Sility czy inne takie maja stalowe uchwyty. Widocznie tak ma byc... :roll: Z drugiej strony te plastikowe tez sie wystarczajaco nagrzewaja zeby trzeba bylo uzywac rekawic... :roll:

A jak juz robimy 100 pytan do... to jaka jest roznica miedzy mdfem lakierowanym a foliowanym? :roll: To znaczy czy folia jest bleeee i jesli tak to dlaczego? :roll:

malgos folia nie jest be, roznica w wygladzie choc folia ta w opcji jakby lakier wyglada zdumiewajaco dobrze :)

No wlasnie, facet mi to pokazywal w sklepie, ale nie chcialam wierzyc dopoki nie skonsultowalam z Wami. :lol: :lol: :lol: :wink: Na przyklad biel jest lekko zolta, mdf ma wiecej kolorow i mozna zimniejszy odcien dobrac, ale ostatnio P. zaczyna przebakiwac o szarej kuchni na wysoki polysk, wiec moze jednak... :roll:

Anja, ja mam tez glownie dzieki allegro i sklepowi soczewkowemu. Ostatnio sie zagapilam i w Yves Rocher nie zamowilam przez ich strone i 300 punktow mi przelecialo. :evil: :roll:

Malgos jesli chodzi o wybor kolorow to akurat sie nie zgodze lakierowac mozesz na dowolny kolor z ral przynjamniej tak nam mowil pan w sklepie z frontami :)

No wlasnie o to mi chodzilo, ale ja sie zastanawiam nad folia, bo tansza... :roll: Tyle, ze biel jest w folii taka sobie, a szary jest OK. :roll: