markoto 02.03.2010 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 nie wiem ja mam plastikowe, ale wydaje sie ze powinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2010 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 No wlasnie... A te najbardziej szpanerskie, nawet Sility czy inne takie maja stalowe uchwyty. Widocznie tak ma byc... Z drugiej strony te plastikowe tez sie wystarczajaco nagrzewaja zeby trzeba bylo uzywac rekawic... A jak juz robimy 100 pytan do... to jaka jest roznica miedzy mdfem lakierowanym a foliowanym? To znaczy czy folia jest bleeee i jesli tak to dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.03.2010 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 WMF to dobra firma, i chyba nietania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2010 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 WMF to dobra firma, i chyba nietania A ja mam taki sekretny plan, bo zbieram punkty w Payback i moge je zanabyc doplacajac mniej wiecej polowe ceny i tak sie zastanawiam wlasnie czy warto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.03.2010 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 ja tez zbieram punkty i mam juz duuuuuzo, glownie przez allegro i geanta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.03.2010 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 dobry wieczór ooooooooooo coś się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.03.2010 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 malgos folia nie jest be, roznica w wygladzie choc folia ta w opcji jakby lakier wyglada zdumiewajaco dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 malgos folia nie jest be, roznica w wygladzie choc folia ta w opcji jakby lakier wyglada zdumiewajaco dobrze No wlasnie, facet mi to pokazywal w sklepie, ale nie chcialam wierzyc dopoki nie skonsultowalam z Wami. Na przyklad biel jest lekko zolta, mdf ma wiecej kolorow i mozna zimniejszy odcien dobrac, ale ostatnio P. zaczyna przebakiwac o szarej kuchni na wysoki polysk, wiec moze jednak... Anja, ja mam tez glownie dzieki allegro i sklepowi soczewkowemu. Ostatnio sie zagapilam i w Yves Rocher nie zamowilam przez ich strone i 300 punktow mi przelecialo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 02.03.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Nelli najchetniej tez bym dokupila sobie jeszcze jedna ta komode ale jakby co bede pamietac Dzieki za propozycje transportowa No nie, super sprawa i lite drewno choć sosnowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.03.2010 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Malgos jesli chodzi o wybor kolorow to akurat sie nie zgodze lakierowac mozesz na dowolny kolor z ral przynjamniej tak nam mowil pan w sklepie z frontami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 02.03.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Martuś, czy schody i słupy ogrodzeniowe z betonu trzeba zaimpregnować, żeby mogły pozostać w formie surowej, bez okładziny z gresu/ kamienia itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Malgos jesli chodzi o wybor kolorow to akurat sie nie zgodze lakierowac mozesz na dowolny kolor z ral przynjamniej tak nam mowil pan w sklepie z frontami No wlasnie o to mi chodzilo, ale ja sie zastanawiam nad folia, bo tansza... Tyle, ze biel jest w folii taka sobie, a szary jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.03.2010 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Moniko nie mam pojecia ja to budowlaniec teoretyk jestem, to by trzbeabylo pytac kogos kto na budowie bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 02.03.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 OK, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.03.2010 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Malgos nie wiem jak sie bedzie sprawowac taka folia ala lakier nikt chyba jej jeszcze nie ma. od razu ci mowie ze takie ciemne fronty sa trudniejsze w utrzymaniu czystosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2010 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Editta ma czarne i nie narzeka, chociaz dla mnie do tej pory tylko bialy wchodzil w gre. Co ja poradze, ze mam malza z wena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.03.2010 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Wena wymaga poswiecen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.03.2010 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Aaaaa, zanim na kuchnie zarobie to mu sie jeszcze zdazy 3 razy zmienic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.03.2010 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Cześć Markotko i dziewczyny:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artmag 03.03.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Witam, chciałam zapytać o szkło nad/przed kominek- to jakies urozmaicenie-wykończenie do tych czerwonych kafli, czy zmiana dekoracji? Ja wymyśliłam sobie wykończenie ze stali i odradzają mi je ze względu na nagrzewanie materiału. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts