Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Editta ma czarne i nie narzeka, chociaz dla mnie do tej pory tylko bialy wchodzil w gre. Co ja poradze, ze mam malza z wena? :roll: :roll: :roll:

teraz tez zrobila bym szara 8)

ps jak wyskrobiesz kase na WMF-a to kupuj - jest to najbardziej uznana firma na niemieckim rynku - moze nie tania, ale polecam i to nie tylko garnki ale wszystkie bzdety kuchenne.

Fakt gar mam tylko jeden od nich (metalowe raczki sie nie nagrzewaja hihi), bo AMC tz z polska Zepter mi sie przed laty przypladal, to nie mialam potrzeby kupowania ... ale uzywam ich patelni, kupuje ich sztucce, komplety kuchenne tz chochelki i takie inne .. no ogolnie wszystko mam z WMF-a,

Editta ma czarne i nie narzeka, chociaz dla mnie do tej pory tylko bialy wchodzil w gre. Co ja poradze, ze mam malza z wena? :roll: :roll: :roll:

teraz tez zrobila bym szara 8)

ps jak wyskrobiesz kase na WMF-a to kupuj - jest to najbardziej uznana firma na niemieckim rynku - moze nie tania, ale polecam i to nie tylko garnki ale wszystkie bzdety kuchenne.

Fakt gar mam tylko jeden od nich (metalowe raczki sie nie nagrzewaja hihi), bo AMC tz z polska Zepter mi sie przed laty przypladal, to nie mialam potrzeby kupowania ... ale uzywam ich patelni, kupuje ich sztucce, komplety kuchenne tz chochelki i takie inne .. no ogolnie wszystko mam z WMF-a,

Jessssu, jak Cie kocham. :) :) :) Moge ichnie gary kupic za mniej niz polowe ceny dzieki tym punktom, dlatego sie nad nimi zastanawiam. 8)

Marta, wiesz jaki numer... Szukalismy rozpaczliwie czegos do zjedzenia w lodowce i znalezlismy w puszce kawaleczek Twojego wafla, walka byla o niego niezla. :lol: :lol: :lol: Nadal byl super, lekko tylko wysechl, ale spoko. 8)

Cześć Marta!

Jak się wypoczywa...?! 8) :wink:

Wpadnij do mnie po powrocie, bo w kooooońcu i ja doczekałam się lampy nad stołem...! :D

Rasiu czyżbyś zmieniała plany i przyjeżdżała w sobotę...?! :roll: :(

Maryś, ja sobie wyimaginowałam, że Ciebie już nie ma... :oops: Kiedy wyjeżdżasz? Zaraz nasze plany napiszę Ci na priv...

Rasiu wyjeżdżam właśnie w ten nieszczęsny patek ( tzn. 12-go), ale cały czas mam cichą nadzieję, że zahaczycie o mój domek..... :roll:

Maryś odebrałaś priva? :roll: 8) Ja straaaasznie bym chciała zahaczyć... 8) :D :D :D

Rasiu dopiero co wróciłam z zakupowych wojaży, więc lecę przeczytać! 8) :wink:

Wusiu z tego co widzę, to już jest w domku, tylko się czai.....! :D :wink:

Witam Panie :)

Na wyjezdzie bylo superowo :)

Wczoraj maz odpalil kompa zeby zgrac filmiki z komorki, ja ani nie zagladalam, padlam trupem :)

Rasiu a jak wy to planujecie?? Jakies noclegi czy cos??

Mi bardziej sobota pasuje bo w piatek zanim wroce z pracy to juz wieczor mocny jest

Witam Panie :)

Na wyjezdzie bylo superowo :)

Wczoraj maz odpalil kompa zeby zgrac filmiki z komorki, ja ani nie zagladalam, padlam trupem :)

Rasiu a jak wy to planujecie?? Jakies noclegi czy cos??

Mi bardziej sobota pasuje bo w piatek zanim wroce z pracy to juz wieczor mocny jest

Sobota kochana! Ale sobota z rana! :wink: :lol: :lol: :lol: