wu 03.03.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 dobry wieczór co słychać Martusiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.03.2010 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Witam wieczorowa pora To szklo przed kominkiem mialo byc ale jeszcze nie zamawialismy bo myslimy wlasnie o blasze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 05.03.2010 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Martus a gdzie Ty sie podziewasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 05.03.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Editta ma czarne i nie narzeka, chociaz dla mnie do tej pory tylko bialy wchodzil w gre. Co ja poradze, ze mam malza z wena? teraz tez zrobila bym szara ps jak wyskrobiesz kase na WMF-a to kupuj - jest to najbardziej uznana firma na niemieckim rynku - moze nie tania, ale polecam i to nie tylko garnki ale wszystkie bzdety kuchenne. Fakt gar mam tylko jeden od nich (metalowe raczki sie nie nagrzewaja hihi), bo AMC tz z polska Zepter mi sie przed laty przypladal, to nie mialam potrzeby kupowania ... ale uzywam ich patelni, kupuje ich sztucce, komplety kuchenne tz chochelki i takie inne .. no ogolnie wszystko mam z WMF-a, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.03.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 dobry wieczór Martusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.03.2010 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Editta ma czarne i nie narzeka, chociaz dla mnie do tej pory tylko bialy wchodzil w gre. Co ja poradze, ze mam malza z wena? teraz tez zrobila bym szara ps jak wyskrobiesz kase na WMF-a to kupuj - jest to najbardziej uznana firma na niemieckim rynku - moze nie tania, ale polecam i to nie tylko garnki ale wszystkie bzdety kuchenne. Fakt gar mam tylko jeden od nich (metalowe raczki sie nie nagrzewaja hihi), bo AMC tz z polska Zepter mi sie przed laty przypladal, to nie mialam potrzeby kupowania ... ale uzywam ich patelni, kupuje ich sztucce, komplety kuchenne tz chochelki i takie inne .. no ogolnie wszystko mam z WMF-a, Jessssu, jak Cie kocham. Moge ichnie gary kupic za mniej niz polowe ceny dzieki tym punktom, dlatego sie nad nimi zastanawiam. Marta, wiesz jaki numer... Szukalismy rozpaczliwie czegos do zjedzenia w lodowce i znalezlismy w puszce kawaleczek Twojego wafla, walka byla o niego niezla. Nadal byl super, lekko tylko wysechl, ale spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.03.2010 01:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Dzień dobry... Dobry wieczór... Markociu, jeśli chodzi o turowy nalot... pasuje Ci piątek wieczorem, czy sobota rano? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 07.03.2010 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Cześć Marta! Jak się wypoczywa...?! Wpadnij do mnie po powrocie, bo w kooooońcu i ja doczekałam się lampy nad stołem...! Rasiu czyżbyś zmieniała plany i przyjeżdżała w sobotę...?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.03.2010 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Cześć Marta! Jak się wypoczywa...?! Wpadnij do mnie po powrocie, bo w kooooońcu i ja doczekałam się lampy nad stołem...! Rasiu czyżbyś zmieniała plany i przyjeżdżała w sobotę...?! Maryś, ja sobie wyimaginowałam, że Ciebie już nie ma... Kiedy wyjeżdżasz? Zaraz nasze plany napiszę Ci na priv... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 07.03.2010 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Rasiu wyjeżdżam właśnie w ten nieszczęsny patek ( tzn. 12-go), ale cały czas mam cichą nadzieję, że zahaczycie o mój domek..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.03.2010 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Rasiu wyjeżdżam właśnie w ten nieszczęsny patek ( tzn. 12-go), ale cały czas mam cichą nadzieję, że zahaczycie o mój domek..... Maryś odebrałaś priva? Ja straaaasznie bym chciała zahaczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.03.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 dobry wieczór aaaaa to Martusia na wyjazdach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 07.03.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Rasiu wyjeżdżam właśnie w ten nieszczęsny patek ( tzn. 12-go), ale cały czas mam cichą nadzieję, że zahaczycie o mój domek..... Maryś odebrałaś priva? Ja straaaasznie bym chciała zahaczyć... Rasiu dopiero co wróciłam z zakupowych wojaży, więc lecę przeczytać! Wusiu z tego co widzę, to już jest w domku, tylko się czai.....! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.03.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Maryś no ja widzę i czekam kiedy się odezwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 07.03.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Ona chyba w ogóle się za nami nie stęskniła....?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.03.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 chyba nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 07.03.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 No masz..... I poszła spać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.03.2010 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Witam Panie Na wyjezdzie bylo superowo Wczoraj maz odpalil kompa zeby zgrac filmiki z komorki, ja ani nie zagladalam, padlam trupem Rasiu a jak wy to planujecie?? Jakies noclegi czy cos?? Mi bardziej sobota pasuje bo w piatek zanim wroce z pracy to juz wieczor mocny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.03.2010 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Witam Panie Na wyjezdzie bylo superowo Wczoraj maz odpalil kompa zeby zgrac filmiki z komorki, ja ani nie zagladalam, padlam trupem Rasiu a jak wy to planujecie?? Jakies noclegi czy cos?? Mi bardziej sobota pasuje bo w piatek zanim wroce z pracy to juz wieczor mocny jest Sobota kochana! Ale sobota z rana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.03.2010 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Jak rana?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts