Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

Sie nie zastanawialam, ale wtedy wywalenie kasy na zwykle biale okna PCV bylo dla mnie wystarczajacym bolem, zeby jeszcze myslec o kolorach. Jak mi facet pokazal wzory profili to zglupialam. Podjelam decyzje w 5 min. co do tych profili i parapetow. I mam bez przegiec i nie narzekam. Moze moglo byc inaczej, ale wtedy jeszcze na muratorze nie siedzialam i pojecia nie mialam o Bozym swiecie. Teraz mysle, ze najwyzej w kazdym pomieszczeniu moge troche inaczej pokombinowac z roletami czy jakimis innymi zaslonkami i w ten sposob pozmieniac klimat... Najchetniej mialabym aluminiowe okna przesuwane do gory, ale gosc powiedzial mi, ze sa duuuuzo drozsze wiec sie juz nie dopytywalam jak duzo. :-?

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

mój nie dość że na firmowej 'integracji' to w dodatku trzydniowej :evil:

na szczęście obiecał jutro wrócić :roll:

ja bardzo chętnie

tylko co ja będę pić jak właśnie się pozegnałam z ostatnią flaszką baileysa?

ide przeszukać barek

może któraś z Was ma coś pysznego w zanadrzu?

ja tylko to wylazałam :wink: :

http://www.sklep-ballantines.pl/sklep/img/product_1187084344_1487724364_alize_red_passion_450.jpg

To w tym tygodniu jakiś "wysyp" słomianych wdów mamy :) -ja byłam słomiana od poniedziałku do środy :wink: Dziewczyny! a może oni sobie zrobili zlot "mężów forumowiczek"??? :o

ja tylko to wylazałam :wink: :

http://www.sklep-ballantines.pl/sklep/img/product_1187084344_1487724364_alize_red_passion_450.jpg

To w tym tygodniu jakiś "wysyp" łomianych wdów mamy :) -ja byłam słomiana od poniedziałku do środy :wink: Dziewczyny! a może oni sobie zrobili zlot "mężów forumowiczek"??? :o