zuznka 14.03.2010 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Bardzo ale to bardzo dziękuję za gościnę, pyszną kawusię i poprosze przepis na wafle bo małż sobie takie zazyczył domek cudny w cudnej okolicy - przytulnie u ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.03.2010 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 dobry wieczór no i teraz tylko sobie zakombinuję kiedy Cię napaść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.03.2010 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Kombinuj dziewczyno nim twe wdzieki przemina Zuza przepis jest banalnie prosty Masa z mleka skondensowane nie gotowanego! 1 puszka mleka skondensowanego słodzonego 1 kostka masła (NIGDY margaryny, masa się zwarzy!!!!!!!!!!!!!!!!!!) 10 dkg mielonych orzechów bądź paczka wiórek kokosowych Masło stopić i zostawić do całkowitego ostygnięcia. Mleko skondensowane wlac do wysokiego, waskiego naczynia i ubijać mikserem ok 10-15 min. Ma troche zgestniec i byc puszyste. Wlać stopione, schłodzone masło i dalej ubijać 5-10 min mikserem na najwyższych obrotach, aż zgęstnieje. Dodać zmielone przechy lub wiórki kokosowe, mozna kakao - jak ktoś kubi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 14.03.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Martuś, bardzo dziękuję za spotkanie, pokazanie domku i ciepłą herbatkę, która uratowała mnie przed rozłożeniem się . Żałuję tylko, że mieliśmy tak mało czasu na zwiedzanie twojego domku, który jest piękny i ciepły Mam prośbę, czy mogłabyś mi podać wymiary łazienki na dole ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.03.2010 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Lidszu ja dziekuje bardzo za odwiedziny Faktycznie zdecydowanie to byly za krotkie odwiedziny Lazienka jest 2,1x1.7m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 14.03.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 dzięki skarbie za tak szybką odpowiedź idę sprawdzić moją łazienkę na dole, aby mieć wyobrażenie jak moja będzie wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 15.03.2010 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Kombinuj dziewczyno nim twe wdzieki przemina Zuza przepis jest banalnie prosty Masa z mleka skondensowane nie gotowanego! 1 puszka mleka skondensowanego słodzonego 1 kostka masła (NIGDY margaryny, masa się zwarzy!!!!!!!!!!!!!!!!!!) 10 dkg mielonych orzechów bądź paczka wiórek kokosowych Masło stopić i zostawić do całkowitego ostygnięcia. Mleko skondensowane wlac do wysokiego, waskiego naczynia i ubijać mikserem ok 10-15 min. Ma troche zgestniec i byc puszyste. Wlać stopione, schłodzone masło i dalej ubijać 5-10 min mikserem na najwyższych obrotach, aż zgęstnieje. Dodać zmielone przechy lub wiórki kokosowe, mozna kakao - jak ktoś kubi. MArkoto dzięki za ten pzrep[is chociaż wiem, zę to się dla mnie źle skonczy... Wafle były pyyyychaaaa!!! zjadłam ich okropnie dużo Domek masz bardzo ładny, niesamowicie funkcjonalny a już kuchnia boska, no i ten ekspres! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.03.2010 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 No niestety ja tez wpadlam z tym przepisem jak sliwka w kompot Dzieki Irma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.03.2010 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 hello Markotko, a na czekoladowe wafle dasz przepisa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.03.2010 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Mozesz przelozyc nutella albo mam jeszcze takaNAJPEWNIEJSZA MASA DO WAFLA 1 kostka margaryny lub masłapół szklanki mleka zwykłego w płynie1 szklanka cukru3 łyżki kakao1 szklanka mleka w proszku (pełne, niebieskie)można zapach arakowy, rumowy Wszystkie składniki (bez mleka w proszku) rozpuścić dokładnie, nie gotować. Jak odrobine przestygnie dodać mleko w proszku i dokładnie rozbic mikserem na pulchną masę. Wafel należy zaraz smarować, bo szybko zastyga. Po złożeniu wafli zawinąć w papier i przyłożyć ciężką encyklopedią na kilka godzin, aby zastygł i się ładnie zlepił.Pycha! Czasem urozmaicam szczyptą cynamonu. Dobre tez sa z taka gotowa masa z gotowanego mleka slodzonego, nie trzeba gotowac bo mozna kupic juz gotowaneNa ogol jedna warstwe robie z powidlami wtedy jest lekko kwaskowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 15.03.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Doberek Chciałam powiedzieć, że cieszę się że Cię poznałam Masz piękny i ciepły domek położony w cudnej okolicy Bardzo mi się podoba pokój Córci i Wasza sypialnia, no i oczywiście szarości w łazienkach Przepis na wafle kokosowe sobie skradnę a te czekoladowe to robię takie same Uwielbiam je Pozdrawiam i życzę miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.03.2010 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Dziekuje Magi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.03.2010 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Bułeczki Ci wrzuciłam u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 15.03.2010 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 kradne przepis. super te wafle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.03.2010 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Dopiero dzisiaj dochodzę do siebie... po takiej dawce wrażeń... Martuś, masz cudowny domek! Przepiękną kuchnię, łazienki, pokoje i drzwi!!! Cudo!!! Drzwi Twoje obejrzałam ze wszystkich stron, obgłaskałam i jestem zachwycona!!! Dziękuję za udzielenie pierwszej kofeinowej pomocy... i tak jak reszta towarzystwa do tej pory wspominam waaaafleeee!!! Szkoda, że tak krótko, szybko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.03.2010 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Rasiu dziekuje Mam nadzieje ze jak bedzie cieplej uda sie jakas dluzsza wizyte zorganizowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.03.2010 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Markotko co dzieciakom???? I zdrówka życzę :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.03.2010 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Przeziebione jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.03.2010 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Przeziebione jak zwykle No popatrz... i nie imprezowały z nami.... .... no tak były na innej imprezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.03.2010 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 One juz od kilku dni kaszlaly, z czwartku na piatek pol nocy nie spalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts