Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

Dlatego myślę nad egzotykiem i nad lamparkietem... jest cienki i można do woli cyklinować.... Ale będę musiała kupić takie deseczki 5-6cm na 30cm max.....

W samym salonie potrzebuję około 50m2 :roll:

Zrujnuje mnie, ale nie chcę paneli... panele będą już w pokojach....

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

znajomi maja cos takiego, kupuje sie to gotowe w LM np i kosztowalo to niecale 100zl za m2 i tylko trzeba przykleic, jest juz polakierowane

Mówisz o lamparkiecie?

Teraz w LM jest parkirt po 119zł/m2... czasami bywa w promocji taniej, ale deski są długie, więc za długie na podłogówkę, a i grube na 15mm .....

Dawali jakis super grunt ale najwidoczniej to nie

no jakby to powiedziec wyglada to tak jakby caly pas parkietu sie odklejal

Ale widzisz, że odchodzi z wylewką..?!

I rusza Ci się tak całkiem, bo u mnie jak postukam to jest głuchy odgłos i widzę, że niektóre deseczki też puściły, ale na pewno nie całkiem..?!

Marta, ale zrozumiałam, że Arnika ma wszędzie podłogówkę, więc decha nie za bardzo się nadaje..?!

No prawie tak bylo, zasiedli wszyscy do kawy po czym Efilka nas pogonila i byl bieg po pokojach i do wyjscia :)

Nelli wpadla jak juz byla polowa ogladania wiec pognala za wszystkimi i ledwo rzutem na tasme zalapala sie na te pomieszczenia co byly ogladniete wczesniej

a potem sie okazalo ze Efilka podajac godzine o ktorej ma odebrac Kruszke miala na mysli godzine naszego przyjazdu a nie wyjscia :lol: