efilo 23.03.2010 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Ja do Markoci dotarłam tak zmarznięta i tak wszystko działo się szybko, że pamiętam tylko kawusię, ciasteczka i szare rolety... i cudowne drzwi wewnętrzne... A o aparacie nawet nie pomyślałam... Dopiero przy wyjściu, jak mi już krew rozmarzła w kończynach sobie przypomniałam... Efcia, ja mam zachowanego Twojego sms-a, że o 18 odbierasz Kruszkę! Asia jest szansa że dotrzecie do nas przed 18? Bo ja potem muszę po Kruszke jechać. Wysłane o 15:35. Obliczyłam sobie że jak wparujecie do nas do 18, to się wyrobimy. Nie przypuszczałam że będziecie pędzić na złamanie karku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.03.2010 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 mruczała do dyktafonu dom nr 7: kolorystyka - barwy pastelowe naturalne z przewagą zlamanej żółcią bieli. Mateiały - jesion, palisander, czarna farba... aż czytałam lubemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.03.2010 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 mruczała do dyktafonu dom nr 7: kolorystyka - barwy pastelowe naturalne z przewagą zlamanej żółcią bieli. Mateiały - jesion, palisander, czarna farba... aż czytałam lubemu a przynajmniej rozpoznał po opisie, że to wasz dom ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.03.2010 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Ja do Markoci dotarłam tak zmarznięta i tak wszystko działo się szybko, że pamiętam tylko kawusię, ciasteczka i szare rolety... i cudowne drzwi wewnętrzne... A o aparacie nawet nie pomyślałam... Dopiero przy wyjściu, jak mi już krew rozmarzła w kończynach sobie przypomniałam... Efcia, ja mam zachowanego Twojego sms-a, że o 18 odbierasz Kruszkę! Asia jest szansa że dotrzecie do nas przed 18? Bo ja potem muszę po Kruszke jechać. Wysłane o 15:35. Obliczyłam sobie że jak wparujecie do nas do 18, to się wyrobimy. Nie przypuszczałam że będziecie pędzić na złamanie karku To jak zwykle wszystko moja wina... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.03.2010 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 To jak zwykle wszystko moja wina... Spoko, już wcześniej ustaliły, że to moja wina i Arniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.03.2010 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Ja do Markoci dotarłam tak zmarznięta i tak wszystko działo się szybko, że pamiętam tylko kawusię, ciasteczka i szare rolety... i cudowne drzwi wewnętrzne... A o aparacie nawet nie pomyślałam... Dopiero przy wyjściu, jak mi już krew rozmarzła w kończynach sobie przypomniałam... Efcia, ja mam zachowanego Twojego sms-a, że o 18 odbierasz Kruszkę! Asia jest szansa że dotrzecie do nas przed 18? Bo ja potem muszę po Kruszke jechać. Wysłane o 15:35. Obliczyłam sobie że jak wparujecie do nas do 18, to się wyrobimy. Nie przypuszczałam że będziecie pędzić na złamanie karku To jak zwykle wszystko moja wina... do nich wszystkich jest przecież "rzut beretem" , więc dlatego tak się spieszyłyśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.03.2010 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Rasia ja dokladnie tez tak odczytalam tego smsa od Efi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.03.2010 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Juz wiem Lidziu to wszytsko dlatego ze tak pozno przyjechalyscie na ten Slask Jak kazdemu ma sie oberwac to kazdemu [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.03.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Rasia ja dokladnie tez tak odczytalam tego smsa od Efi Ufff... już mi lepiej... Ale dasz jeszcze kiedyś wpaść do siebie i na spokojnie sie pozachwycać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.03.2010 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 No tez pytanie, oczywiscie, ze zapraszam, nie musisz sie zachwycac mozesz wpasc na kawke i ciasteczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.03.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Martusia Ty oglądałaś kwietniowego Muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.03.2010 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 nie, ale slyszalam ze jest Rasia i Irma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.03.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 nooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.03.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 To jak zwykle wszystko moja wina... Spoko, już wcześniej ustaliły, że to moja wina i Arniki Nooooo widzisz Kasia... To wszystko przez nas A u mnie tak krótko były.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.03.2010 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 U kazdego to byl przelot przez dom, po prostu byl zbyt napiety grafik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 23.03.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Dziewczyny żeby porządnie pobalować, to musicie sobie na drugi raz cały tydzień zarezerwować...! No to pędzę jutro po nowego Muratora, żeby pooglądać Kobietki...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.03.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Markotka wkleiłam zdjęcia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.03.2010 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Juz wiem Lidziu to wszytsko dlatego ze tak pozno przyjechalyscie na ten Slask Jak kazdemu ma sie oberwac to kazdemu [/i] jakie późno, jakie późno . już nie pamiętam kiedy ostatnio wstawałam w środku nocy o 5:45, aby do was przyjechać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.03.2010 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 No tez pytanie, oczywiscie, ze zapraszam, nie musisz sie zachwycac mozesz wpasc na kawke i ciasteczko To ja już się wpraszam... Tylko proszę, nie czytajcie mojej wypowiedzi w Muratorze, bo tam jest tylko jedno prawdziwe moje zdanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.03.2010 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Juz czytalam, ale nie wyszlo przeciez zle, wniosek z twojego opisu ze cos skalkulowalas ale sie minelas w kalkulacji bo bralas dobre ekipy i nie oszczedzalas na tym co mialo byc dla was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts