markoto 15.04.2010 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Nie denerwuj mnie nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 15.04.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Złość piękności szkodzi, więc ciii...... Lepiej napisz jak Twoje samopoczucie na diecie..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 16.04.2010 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 A ja wiem jak samopoczucie Ani. Jeansy juz z niej lecą. Aniu jeszcze raz dziękuje za wizytę. Byłam strasznie długo a i tak połowa tematów nie przegadana- takie jest moje odczucie. i jeszcze raz powtórzę. Piekny masz dom. a a propos łóżek, jeszcze sa w mebelplast, nazywa sie rubens, jest piękne, i cena zaczyna sie od 2800 za 1,60m. a to w wajnercie to firma vero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.04.2010 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Marys mialas iść w tapicera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.04.2010 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Samopoczucie ok, najgorsze byly te 4 dni na proteinach jak juz sa warzywka to jest ok ale ja jade tym 1/1 nie jestem tak ambitna jak wy MOnia napisz gdzies widziala tego rubensa za 2800 bo na stronce jest cena od 3600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.04.2010 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 jakies diety cud stosujecie Spartanki?a na wykończenie skarpy to dobry jest też barwinek i macierzanka. Problem w tym, ze malutkie rośliny nieraz wychodzą drożej niż jeden uczciwy krzak, a efekt wcale nie taki szybki.Berberysy płożące szybko rosną. Dostałam w zeszłym roku od kolezanki malenki krzaczek i w sezonie nawypuszczał przyrostów, teraz też juz "leci" z nowymi listkami i rozlewa się dookoła.Niskie tawułki japońskie można bardzo tanio kupić-też szybko rosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.04.2010 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 tawulki juz jakies mam , dokupie te berberysy i ten barwinek i macierzanke, tylko musze gdzies je namierzyc Dieta Dukana pol forum na niej jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 16.04.2010 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 ja muszę jechać do konskowoli, po barwinki, cisy i wogóle...lista długa jak papier toaletowy tylko kiedy?...ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.04.2010 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 No ja juz mam liste na skalniak baaardzo dluga tylko tez nie mam keidy jechac ani nie wiem gdzie szukac oprocz marketow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.04.2010 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 najlepiej upatrzec sobie fajną szkółke w okolicy, albo przez net. Tylko wtedy lepiej przyszykować masę kasy i kupować dużymi partiami to można potargować nieco. Bozzze, dieta Ducana. Ide lepiej pomachać motyką zanim wulkaniczny deszcz spadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 16.04.2010 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 http://www.zszp.pl/index.php?sub=mapa&dnr=4¶m=all&jezyk=1 poszukaj tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.04.2010 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 O dzieki Irma przypomnialas mi jedna szkolke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 16.04.2010 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 A ja wiem jak samopoczucie Ani. Jeansy juz z niej lecą. Aniu jeszcze raz dziękuje za wizytę. Byłam strasznie długo a i tak połowa tematów nie przegadana- takie jest moje odczucie. i jeszcze raz powtórzę. Piekny masz dom. a a propos łóżek, jeszcze sa w mebelplast, nazywa sie rubens, jest piękne, i cena zaczyna sie od 2800 za 1,60m. a to w wajnercie to firma vero. Monia to ja bardzo dziękuję za przemiłą wizytę! Nawet nie wiesz jak Zuza przeżywała zabawę z Ewcią - do wieczora był tylko jeden temat... Ciągle pytała kiedy znowu przyjedziecie, a tacie zdała tak dokładną relację, że nie musiałam nic dodawać, hihi Dzięki za info z łóżkami - może podjadę w niedzielę oblukać! No i czekam na nowe fotki od Ciebie...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 16.04.2010 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Marys mialas iść w tapicera Efi na razie rozważam różne opcje i wyceniam, ale myślę, że stanie na tapicerze...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 16.04.2010 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 No ja juz mam liste na skalniak baaardzo dluga tylko tez nie mam keidy jechac ani nie wiem gdzie szukac oprocz marketow Marta naprawdę musisz przyjechać do mnie! Tam naprawdę jest ogromny wybór i dobre ceny. Można się też potargować przy dużych ilościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 16.04.2010 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Samopoczucie ok, najgorsze byly te 4 dni na proteinach jak juz sa warzywka to jest ok ale ja jade tym 1/1 nie jestem tak ambitna jak wy No to fajnie Marta, że leci...w dół! A ja się zastanawiam jak to się stało, że po tygodniu mam już prawie wagę (1 kg więcej), którą powinnam mieć po 34 dniach drugiej fazy...?! I co ja mam teraz zrobić: szybciej skończyć czy więcej jeść...?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.04.2010 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Bo nie dosc pewnie ze jesz same proteiny to ograniczylas ilosci, glodujesz??? U mnie leci powolutku Marys na pewno sie wyrwe kiedys teraz namierzylam 2 szkolki w Swierklancu i Bedzinie wiec niedaleczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 16.04.2010 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 tez musze na diete tylko motywacji brak. może jak wyciągnę letnie ubrania. Martusiu w mebelpascie w roździeniu- stoi tam łóżko. w zależności od materiału ceny zaczynają sie od 2800 (ze stelażem bez materaca). widziałam na stronie cenę i tez byłam zdziwiona. na ekspozycj jest w ekoskórze (ja dałam sie nabrać na skórę) a w wajnercie sprzedają firmę vero (ja nie moge wejść na stronie w produkty). ceny za 1,6 od 1600. skóra ok 2000. mozna zamawiać wyższy zagłówek. problem tylko w tym, że skrzynia nie leży na podłodze ale wisi nad podłogą, wsparta o taką deską w nogach. Aniu mam nadzieję, że nie opowiedziała o naszym wejściu. rozmawiałam z Ewcią na ten temat i ona rozumie, ze to było brzydkie ale oczywiście nie ma gwarancji że next time nie będzie tak samo. po wyjściu ze szpitala mamy jeszcze problem z emocjami. a relacja była oczywiście, w szczegółach opowiedziała wszystko. Ale dziewczyny masz superowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.04.2010 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 ten wajnert tez w rozdzieniu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 16.04.2010 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Bo nie dosc pewnie ze jesz same proteiny to ograniczylas ilosci, glodujesz??? A skąd! Właśnie, że jem jak tylko poczuję się głodna. Najwięcej szamam nabiału i ryb - czasami kilka razy dziennie. No i wędliny zjadam w takim tempie, że nie nadążam kupować... A z jogurtów najbardziej smakuje mi Danone z ziarnami zbóż, którego w zasadzie chyba nie powinnam jeszcze jeść... :oops:Ale kicham to skoro i tak chudnę. Najlepiej działa na mnie fakt, że nie jem żadnego pieczywa, makaronu, smażonych mięs i słodyczy. Niby tak niewiele, a czasami tak ciężko sobie odmówić, prawda...!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts