Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A ja wiem jak samopoczucie Ani. Jeansy juz z niej lecą. Aniu jeszcze raz dziękuje za wizytę. Byłam strasznie długo a i tak połowa tematów nie przegadana- takie jest moje odczucie. i jeszcze raz powtórzę. Piekny masz dom. a a propos łóżek, jeszcze sa w mebelplast, nazywa sie rubens, jest piękne, i cena zaczyna sie od 2800 za 1,60m.

a to w wajnercie to firma vero.

jakies diety cud stosujecie Spartanki?

a na wykończenie skarpy to dobry jest też barwinek i macierzanka. Problem w tym, ze malutkie rośliny nieraz wychodzą drożej niż jeden uczciwy krzak, a efekt wcale nie taki szybki.

Berberysy płożące szybko rosną. Dostałam w zeszłym roku od kolezanki malenki krzaczek i w sezonie nawypuszczał przyrostów, teraz też juz "leci" z nowymi listkami i rozlewa się dookoła.Niskie tawułki japońskie można bardzo tanio kupić-też szybko rosną

A ja wiem jak samopoczucie Ani. Jeansy juz z niej lecą. Aniu jeszcze raz dziękuje za wizytę. Byłam strasznie długo a i tak połowa tematów nie przegadana- takie jest moje odczucie. i jeszcze raz powtórzę. Piekny masz dom. a a propos łóżek, jeszcze sa w mebelplast, nazywa sie rubens, jest piękne, i cena zaczyna sie od 2800 za 1,60m.

a to w wajnercie to firma vero.

Monia to ja bardzo dziękuję za przemiłą wizytę! ;)

Nawet nie wiesz jak Zuza przeżywała zabawę z Ewcią - do wieczora był tylko jeden temat...:yes::rolleyes:

Ciągle pytała kiedy znowu przyjedziecie, a tacie zdała tak dokładną relację, że nie musiałam nic dodawać, hihi

Dzięki za info z łóżkami - może podjadę w niedzielę oblukać!;)

No i czekam na nowe fotki od Ciebie...!:yes::D

Samopoczucie ok, najgorsze byly te 4 dni na proteinach jak juz sa warzywka to jest ok ale ja jade tym 1/1 :) nie jestem tak ambitna jak wy :)

No to fajnie Marta, że leci...w dół! ;) :rotfl:

A ja się zastanawiam jak to się stało, że po tygodniu mam już prawie wagę (1 kg więcej), którą powinnam mieć po 34 dniach drugiej fazy...?!:confused:

I co ja mam teraz zrobić: szybciej skończyć czy więcej jeść...?!

tez musze na diete tylko motywacji brak. może jak wyciągnę letnie ubrania.

Martusiu w mebelpascie w roździeniu- stoi tam łóżko. w zależności od materiału ceny zaczynają sie od 2800 (ze stelażem bez materaca). widziałam na stronie cenę i tez byłam zdziwiona. na ekspozycj jest w ekoskórze (ja dałam sie nabrać na skórę)

a w wajnercie sprzedają firmę vero (ja nie moge wejść na stronie w produkty). ceny za 1,6 od 1600. skóra ok 2000. mozna zamawiać wyższy zagłówek. problem tylko w tym, że skrzynia nie leży na podłodze ale wisi nad podłogą, wsparta o taką deską w nogach.

Aniu mam nadzieję, że nie opowiedziała o naszym wejściu. rozmawiałam z Ewcią na ten temat i ona rozumie, ze to było brzydkie ale oczywiście nie ma gwarancji że next time nie będzie tak samo. po wyjściu ze szpitala mamy jeszcze problem z emocjami. a relacja była oczywiście, w szczegółach opowiedziała wszystko. Ale dziewczyny masz superowe.

Bo nie dosc pewnie ze jesz same proteiny to ograniczylas ilosci, glodujesz???

A skąd! Właśnie, że jem jak tylko poczuję się głodna.:yes:

Najwięcej szamam nabiału i ryb - czasami kilka razy dziennie.

No i wędliny zjadam w takim tempie, że nie nadążam kupować...:oops:

A z jogurtów najbardziej smakuje mi Danone z ziarnami zbóż, którego w zasadzie chyba nie powinnam jeszcze jeść... :oops:Ale kicham to skoro i tak chudnę.

Najlepiej działa na mnie fakt, że nie jem żadnego pieczywa, makaronu, smażonych mięs i słodyczy.

Niby tak niewiele, a czasami tak ciężko sobie odmówić, prawda...!? ;)