Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aniu mam nadzieję, że nie opowiedziała o naszym wejściu. rozmawiałam z Ewcią na ten temat i ona rozumie, ze to było brzydkie ale oczywiście nie ma gwarancji że next time nie będzie tak samo. po wyjściu ze szpitala mamy jeszcze problem z emocjami. a relacja była oczywiście, w szczegółach opowiedziała wszystko. Ale dziewczyny masz superowe.

Przestań Moniko - po pierwsze nic takiego się nie stało, ale doskonale to rozumiem. ;)

Zdała relację dokładnie ze wszystkiego - dowiedziałam się przy okazji wielu ciekawych szczegółów...!:cool:

Monia to teraz lec czytać odpowiedz :D

marys mi sie wydaje ze ze względu na mały zakładamy spadek wagi duże znaczenie ma początkowy spadek z wody. A tluszczyk nadal sie czai. Ja tez nie wiem co dalej bo mi został jeszcze miesiąc i tylko 2 kg. Ale może im dalej w las..

a jakie to ryby jadasz kilka razy dziennie???

Marta najczęściej jem makrelę i halibuta, bo po prostu uwielbiam...:rolleyes:

Łososia wędzonego także - wczoraj miałam np. dostawę świeżych, jeszcze ciepłych wędzonych rybek! Mniaaaaaaam

Oczywiście już nie ma po nich śladu w lodówce:oops:

Poza tym jem tuńczyka w sosie własnym oraz makrelę i szproty w sosie pomidorowym.

Wczoraj kupiłam paluszki krabowe i muszę znaleźć jakiś przepis na nie - może coś znacie..!?

Z tuńczyka możesz sobie zrobić taką prostą sałatkę: tuńczyk + jajeczko pokrojone w kostkę + ogórek.

Normalnie dodawałam do tego jeszcze majonez, ale wiadomo, że tutaj nie można...

Monia to teraz lec czytać odpowiedz :D

marys mi sie wydaje ze ze względu na mały zakładamy spadek wagi duże znaczenie ma początkowy spadek z wody. A tluszczyk nadal sie czai. Ja tez nie wiem co dalej bo mi został jeszcze miesiąc i tylko 2 kg. Ale może im dalej w las..

Niestety że się czai, to wiem....! ;)

Też się zastanawiam - może teraz pójdzie bardzo wolno i wcale nie należy się cieszyć...?!:confused:

Wrzucilam kuchnie w calosci z dobrymi szybkami :)

Znowu dostalam od mamy caly bagaznik roslinek, wiec cala sobote bede grzebac sie w ziemi :)

Bardzo prosze goscia ktory zapakowal kilka zdjec z budowy swojego domu do mojego albumu o przeniesienie ich :) Podejrzewam Wusie :)

Bo bede wywalac :) Jajo Irmy moze zostac :D

Edytowane przez markoto