markoto 16.04.2010 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 a jakie to ryby jadasz kilka razy dziennie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 16.04.2010 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 wajnert w roździeniu. Martusiu juz pytałam u Ewci jak materac kupuje sie dzieciom? spręzynowy? piankowy? mozna taki?http://www.allegro.pl/item987185626_materac_bonelowy_bruksela_m_k_foam_90x200_cm.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.04.2010 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 wiesz co patrzylam, ja mam sprezynowy ale ten gdzie sprezyny sa kazda w innym opakowaniu, nie znam sie za bardzo na materacach, nie moze byc za twardy dla dziecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 16.04.2010 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Aniu mam nadzieję, że nie opowiedziała o naszym wejściu. rozmawiałam z Ewcią na ten temat i ona rozumie, ze to było brzydkie ale oczywiście nie ma gwarancji że next time nie będzie tak samo. po wyjściu ze szpitala mamy jeszcze problem z emocjami. a relacja była oczywiście, w szczegółach opowiedziała wszystko. Ale dziewczyny masz superowe. Przestań Moniko - po pierwsze nic takiego się nie stało, ale doskonale to rozumiem. Zdała relację dokładnie ze wszystkiego - dowiedziałam się przy okazji wielu ciekawych szczegółów...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.04.2010 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Monia to teraz lec czytać odpowiedz marys mi sie wydaje ze ze względu na mały zakładamy spadek wagi duże znaczenie ma początkowy spadek z wody. A tluszczyk nadal sie czai. Ja tez nie wiem co dalej bo mi został jeszcze miesiąc i tylko 2 kg. Ale może im dalej w las.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 16.04.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 a jakie to ryby jadasz kilka razy dziennie??? Marta najczęściej jem makrelę i halibuta, bo po prostu uwielbiam... Łososia wędzonego także - wczoraj miałam np. dostawę świeżych, jeszcze ciepłych wędzonych rybek! Mniaaaaaaam Oczywiście już nie ma po nich śladu w lodówce:oops: Poza tym jem tuńczyka w sosie własnym oraz makrelę i szproty w sosie pomidorowym. Wczoraj kupiłam paluszki krabowe i muszę znaleźć jakiś przepis na nie - może coś znacie..!? Z tuńczyka możesz sobie zrobić taką prostą sałatkę: tuńczyk + jajeczko pokrojone w kostkę + ogórek. Normalnie dodawałam do tego jeszcze majonez, ale wiadomo, że tutaj nie można... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 16.04.2010 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Monia to teraz lec czytać odpowiedz marys mi sie wydaje ze ze względu na mały zakładamy spadek wagi duże znaczenie ma początkowy spadek z wody. A tluszczyk nadal sie czai. Ja tez nie wiem co dalej bo mi został jeszcze miesiąc i tylko 2 kg. Ale może im dalej w las.. Niestety że się czai, to wiem....! Też się zastanawiam - może teraz pójdzie bardzo wolno i wcale nie należy się cieszyć...?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 16.04.2010 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 ja Ci podam na paluszki krabowe w 5 minut: paluszki +ananas+ koperek +majonez kielecki. (hihi). robi się w 5 minut i jest pyszna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 16.04.2010 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Dzięki Moniu! W tej wersji to po dietce, bo teraz nie może być owoców, ani majonezu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.04.2010 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Marys poczytaj lepiej co tam w skladzie jest tych paluszkow bo nie licz na to ze to czyste mieso jest Skad ty Marys masz dostawy cieplych ryb wedzonych??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 16.04.2010 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 to raczej nawet nie stało koło mięska. ale ja lubie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.04.2010 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 OK ale na DD nie mozna jesc wszytskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.04.2010 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Marys poczytaj lepiej co tam w skladzie jest tych paluszkow bo nie licz na to ze to czyste mieso jest Skad ty Marys masz dostawy cieplych ryb wedzonych??? Paluszki krabowe sa dorsza robione + jakies sztuczne barwniki i inne swinstwa. Bleeee. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.04.2010 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Ja tez lubię sałatki z paluszkami. Marta na pewno są dozwolone bo Dukan o nich pisał wprost Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.04.2010 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 a ja wlasnie wcielam twarożek na słodko z cynamonem. pycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.04.2010 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 dzień dobry no cóż chcecie być piękne musicie cierpieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.04.2010 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 (edytowane) Wrzucilam kuchnie w calosci z dobrymi szybkami Znowu dostalam od mamy caly bagaznik roslinek, wiec cala sobote bede grzebac sie w ziemi Bardzo prosze goscia ktory zapakowal kilka zdjec z budowy swojego domu do mojego albumu o przeniesienie ich Podejrzewam Wusie Bo bede wywalac Jajo Irmy moze zostac Edytowane 16 Kwietnia 2010 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.04.2010 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Marta Ty i tak masz lepiej bo mnie podkleili cudzy dziennik który założyłam dla kogoś a mojego nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.04.2010 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Wusia ale jak sie kliknie na twoj dziennik to jest ok chodzi o galeryjke?? jakie ty masz haslo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.04.2010 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 nie Martusia nie o galeryjkę w stopce jest oki ale jak pod avatarem klikniesz na wpisy w dziennikach budowy to zobaczysz cudzy dziennik a hasło mam takie jak Ty tylko odwrotną kolejność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts