markoto 16.04.2010 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 (edytowane) wusia zobacz czy to nie twoje fotki sa w mojej galerii Juz widze ze Twoje moge wywalic?? Edytowane 16 Kwietnia 2010 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.04.2010 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 wusia musisz po prostu zglosic to do moderatora. p.s. nie zaklada sie komus dziennikow bo wlasciciela dziennika rozpoznaje sie po pierwszym poscie. masz za swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.04.2010 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Martuś a co one tam robią wywaliłam tylko kurczak mam nadzieję ze z rozpędu nic Twojego nie zabrałam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.04.2010 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Martusia Ty mnie weź jedno wytłumacz jakim cudem ja mogę do Twojej galerii dodać i usunąc zdjecia Efi no wiesz nie mogłam odmówić tej osobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.04.2010 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Wusia bo jak wchodzisz i sie logujesz to tak jakbys mna byla wiec mozesz robic wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.04.2010 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 wow. dobrze wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.04.2010 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 aaaa to ja sprytniejsza byłam u siebie:lol: bo mam dwa hasła bo tak można zrobić jedno dla gości coby sobie pooglądali drugie dla mnie do grzebania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.04.2010 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 No widzisz to ja taka madra nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.04.2010 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 ja nie mówiłam że mądra jestem po prostu przez przypadek trafiłam w tą opcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.04.2010 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Juz poprawilam hasla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.04.2010 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 ufff to już Ci nic nie podrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.04.2010 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.04.2010 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 a byłaś u mnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.04.2010 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Bylam, upewnilam sie czyje to zdjecia , bo na poczatku tylko podejrzewalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.04.2010 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 dzień dobry Martusia i co nie podobało Ci się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.04.2010 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 (edytowane) Podobalo Wusienko Masz pikne tynki i widze ze garaz ocieplacie No a ja dzis spedzilam czas sadzac roslinki na skarpie, juz nie mam na niej na nic miejsca a mam do posadzenia jeszcze trawki i gozdziki Edytowane 17 Kwietnia 2010 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.04.2010 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Czas wyciagnac komenty z niebytu. Niedlugo zaczne sobie samej zadawac pytania i odpowiadac coby sie cos dzialo Na skarpie mam totalny misz masz i to w dodatku nie zgodnie z najnowszym trendem, jest wszystko ale dlatego, ze nie mam innego miejsca na sadzenie wiec wszystko co dostaje wciskam w skarpę zeby sie nie zmarnowalo Moze dzis cykne fotke tylko, ze za bardzo nie ma sie czym chwalic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.04.2010 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 O ja też obsadzam skarpe przy altanie. Przesadziłam już rano brunerę, funkie i żurawki:D Zobaczymy czy mi sie przyjmą bo ziemia na skarpie jeszcze taka luźna...Pokaż zdjecie tej swojej skarpy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.04.2010 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 U mnie od sasa do lasa rozchodniki, juki, zurawki, funkie, nawet jedna rozyczka miniaturka, trzmieliny, tawulki itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.04.2010 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Wiesz, ja miałam podobnie. Teraz pomalutku rozsadzam, przenosze w docelowe miejsca. Ale juz mam czym dzielić, co przesadzać. A przaktycznie wszystko to przez podział jednej sadzonki bo zazwyczaj kupuję jedną i rozsadzam. Dziś w taki sposób podzieliłam brunere. Z jednej sadzonki kupionej w ubiegłym roku udziabałam połowę i z tej połowy zrobiłam 7 małych sadzonek! Zejdzie zanim się rozzosną ale spodziewam się w przyszłym roku pięknego efektu:D Żurawkę dzieliłam jesienią. Teraz tylko przekopałam ładne już sadzonki. Jeszcze miodunka czeka na rozsadzenie. Będizesz z tego korzystać za rok-dwa a teraz póki co niech sie rozrasta, zadarnia i cieszy oko jakimkolwiek kwiatkiem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts