Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Podobalo Wusienko :)

Masz pikne tynki i widze ze garaz ocieplacie :)

No a ja dzis spedzilam czas sadzac roslinki na skarpie, juz nie mam na niej na nic miejsca a mam do posadzenia jeszcze trawki i gozdziki

Edytowane przez markoto

Czas wyciagnac komenty z niebytu. Niedlugo zaczne sobie samej zadawac pytania i odpowiadac coby sie cos dzialo :lol:

Na skarpie mam totalny misz masz i to w dodatku nie zgodnie z najnowszym trendem, jest wszystko ale dlatego, ze nie mam innego miejsca na sadzenie wiec wszystko co dostaje wciskam w skarpę zeby sie nie zmarnowalo :)

Moze dzis cykne fotke tylko, ze za bardzo nie ma sie czym chwalic :D

Wiesz, ja miałam podobnie. Teraz pomalutku rozsadzam, przenosze w docelowe miejsca. Ale juz mam czym dzielić, co przesadzać. A przaktycznie wszystko to przez podział jednej sadzonki bo zazwyczaj kupuję jedną i rozsadzam. Dziś w taki sposób podzieliłam brunere. Z jednej sadzonki kupionej w ubiegłym roku udziabałam połowę i z tej połowy zrobiłam 7 małych sadzonek! :D Zejdzie zanim się rozzosną ale spodziewam się w przyszłym roku pięknego efektu:D Żurawkę dzieliłam jesienią. Teraz tylko przekopałam ładne już sadzonki. Jeszcze miodunka czeka na rozsadzenie. Będizesz z tego korzystać za rok-dwa a teraz póki co niech sie rozrasta, zadarnia i cieszy oko jakimkolwiek kwiatkiem:D