Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ale wsadzanie jest najfajniejsze

a ja mam zamiar robić tak jak mówiła olga. zasiedlać konkretny zakątek do końca. a potem następny.

To bardzo dobra rzecz bo mozna dopilnować. Ale czasem można rośliny rozsadzić, pozyskać dodatkowe sadzonki i.... wtedy mozna robić drugi zakatek jednoczesnie ;) U mnei tak własnie bylo, że część roślin sadziłam z podziału.

A ja na raz kupiłam dużo powkładałam do ziemi, przydeptałam, nie wiem co i jak, i chcę, żeby było dobrze... A co z tego wyjdzie to nie mam pojęcia, bo nikt mi nic nie mówi o moich krzaczkach, czy ładnie czy nie... czy coś przesadzić czy dać w inne miejsce...

Markotka zajrzyj do swojego czarodziejskiego zeszytu i powiedz mi gdzie kupić dobre i tanie i "bezobsługowe" gresy ... I gdzie je pomacać....

Chodzi mi o Nowa Gala i kolory w jaśniutkim beżu... Mogą być też inne firmy...

Przedział cenowy dla mnie dobry to 50 zł, ale jak będzie wyżej to może nie zwariuję, ale dużo tego potrzebuję.... Na przedpokój, kuchnie, wiatrołap, spiżarkę i może nawet na część salonu....

Cześć, podobnie jak małgoś ostatnio, bardzo się stęskniłam i chylę czoła co do ogrodu Marudo ;)

U mnie, póki co, stara się wyglądać z ziemi trawka :cool:

A wokół jakieś chaszcze, które czas wyplenić :yes:

A i trzy drzewka owocowe wsadziłam i dwa iglaki przesadzone ze starego ogródka.

To tyle, bo więcej się nie zmieści :no::(:cool:

No i mam mały warzywniak, na widok którego ślinka cieknie sarenkom, bażantom i innym takim :cool:

bo ogrodzenia brak ;)

a ja robię wszędzie po trochu

starałam się posadzic te rośliny które rosną najwolniej

poki co przez ten system wszystko wygląda na rozbabrane, ale wierzę, ze za dwa lata nabierze to wreszcie wyglądu.

no własnie chodziło o to żeby uniknąć rozbabrania - że niby lepiej jedno skonczone niż dziesięć zaczętych

no super wyszło. a szafka w wiatrołapie podobna jak moje w łazience, tylko u mnie szuflady nachodzą na korpus. właśnie czy to tip on?

oglądałaś łózko grande mare? mąż chce drewniane a ja tapicerowane. kaska nam sie skończyła juz prawie a ja myślę o sypialni a jeszcze synek nie ma mebli. i nie mam krzeseł. żadnych. buuuuu.