markoto 03.05.2010 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 no ja niestety kupuje roslinki a potem mysle jak je powkladac coby bylo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.05.2010 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 No to dopiero poczatek czekaja mnie jeszcze 2 rabaty po 40m i jedna na 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.05.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 ale wsadzanie jest najfajniejsze a ja mam zamiar robić tak jak mówiła olga. zasiedlać konkretny zakątek do końca. a potem następny. To bardzo dobra rzecz bo mozna dopilnować. Ale czasem można rośliny rozsadzić, pozyskać dodatkowe sadzonki i.... wtedy mozna robić drugi zakatek jednoczesnie U mnei tak własnie bylo, że część roślin sadziłam z podziału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 03.05.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 a ja robię wszędzie po trochustarałam się posadzic te rośliny które rosną najwolniejpoki co przez ten system wszystko wygląda na rozbabrane, ale wierzę, ze za dwa lata nabierze to wreszcie wyglądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.05.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 A ja na raz kupiłam dużo powkładałam do ziemi, przydeptałam, nie wiem co i jak, i chcę, żeby było dobrze... A co z tego wyjdzie to nie mam pojęcia, bo nikt mi nic nie mówi o moich krzaczkach, czy ładnie czy nie... czy coś przesadzić czy dać w inne miejsce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.05.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Markotka zajrzyj do swojego czarodziejskiego zeszytu i powiedz mi gdzie kupić dobre i tanie i "bezobsługowe" gresy ... I gdzie je pomacać....Chodzi mi o Nowa Gala i kolory w jaśniutkim beżu... Mogą być też inne firmy... Przedział cenowy dla mnie dobry to 50 zł, ale jak będzie wyżej to może nie zwariuję, ale dużo tego potrzebuję.... Na przedpokój, kuchnie, wiatrołap, spiżarkę i może nawet na część salonu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.05.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Zajrzałam..., zajrzałam...Podobają mi się kamyczki, Muszę kupić takich dużo, bo będą w okłó domu obsypane....A po ile płaciłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.05.2010 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Arnika o bezowe kafle to niestety nie do mnie pytanie A jak chcesz format 60x60 to raczej 50 zl to ciezko bedzie, musisz lowic przceny moze 2 gatunek. W instalbudzie mieli sporo fajnych ale raczej chinszczyzne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 03.05.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Cześć, podobnie jak małgoś ostatnio, bardzo się stęskniłam i chylę czoła co do ogrodu Marudo U mnie, póki co, stara się wyglądać z ziemi trawka A wokół jakieś chaszcze, które czas wyplenić A i trzy drzewka owocowe wsadziłam i dwa iglaki przesadzone ze starego ogródka. To tyle, bo więcej się nie zmieści No i mam mały warzywniak, na widok którego ślinka cieknie sarenkom, bażantom i innym takim bo ogrodzenia brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.05.2010 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 No u mnie trawa jeszcze ani nie ma szansy sie pojawic Ale licze na to ze na wakacje juz bedzie wszytsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.05.2010 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 dzień dobry wiedze, że wiosna na dobre się rozgościła .... wszędzie w komentach tez pozdrówka zostawaim i pędze dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.05.2010 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Wlasnei sie robia szafki w lazienkach ale sie ciesze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.05.2010 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Pokazesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.05.2010 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 jasne ale jak sie zrobia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.05.2010 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Szafki w galerii, ide sie rozpakowywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.05.2010 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 a ja robię wszędzie po trochu starałam się posadzic te rośliny które rosną najwolniej poki co przez ten system wszystko wygląda na rozbabrane, ale wierzę, ze za dwa lata nabierze to wreszcie wyglądu. no własnie chodziło o to żeby uniknąć rozbabrania - że niby lepiej jedno skonczone niż dziesięć zaczętych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.05.2010 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Chyba nie wyszly najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.05.2010 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 (edytowane) jak to? dlaczego? jak dla mnie super. co to za drewno? masz tip-on? Edytowane 4 Maja 2010 przez efilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 04.05.2010 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 no super wyszło. a szafka w wiatrołapie podobna jak moje w łazience, tylko u mnie szuflady nachodzą na korpus. właśnie czy to tip on? oglądałaś łózko grande mare? mąż chce drewniane a ja tapicerowane. kaska nam sie skończyła juz prawie a ja myślę o sypialni a jeszcze synek nie ma mebli. i nie mam krzeseł. żadnych. buuuuu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.05.2010 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Szafki fajne. Też jestem ciekawa czy całe z drewna robiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts