Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

oglądałaś łózko grande mare? mąż chce drewniane a ja tapicerowane. kaska nam sie skończyła juz prawie a ja myślę o sypialni a jeszcze synek nie ma mebli. i nie mam krzeseł. żadnych. buuuuu.

Fajne to lozko, ale ja musialbym miec na nozkach

U nas tez kaska ledwo dycha :D

właśnie jeszcze debet nam został!!!!! tylko z czego ja te długi spłace? śmieje sie teraz, że który fachowiec szybciej skończy to szczęściarz bo reszcie nie płace..... na razie.

Martusiu prędzej ja się do Ciebie wybiore cos czuje. no to kiedy wpadniecie? kaska a ja mam do oddania płytki w Zawierciu. może w końcu do mnie przyjedziecie to może byś ten tegos te płytki ....Twoim autem do Zawiercia.....

ee to takie mam w szafkach kuchennych to takie stopery, ale mowil stolarz ze zawias moze byc za slaby zeby dociagnac drziwczki na tych stoperach, ale sprobuje inne, na razie mam lezki

chyba o takie chodzilo mu

http://www.akcesoria.meble.pl/p18204,airtic-hamulec-pneumatyczny-adapter.html

no własnie chodziło o to żeby uniknąć rozbabrania - że niby lepiej jedno skonczone niż dziesięć zaczętych

ja po prostu i tak bym nie umiała nie rozbabrać. To u mnie stan naturalny - że tak powiem - niczego nigdy nie konczę.

Skaba to byly moje pierwsze lampki w domu :)

babeczki podsuncie jakas koncepcje na oswietlenie do dolnej lazienki, ale takie sensowne cenowo :D mysle o czyms wiszacym raczej niz plafonie choc moze to nie dobry pomysl, pomieszczenie ma 2,7m

myslalam o czyms takim

7f84ab9bf31b431bb2&#56.jpg

ale za diabla nie umiem dobrac kinkietu, (najlepiej podwojnego bo mam jeden kabelek wypuszczony) a o takiej lampie tez dumam do sypialni wiec prosze o inne propozycje :)

Edytowane przez markoto