efilo 04.05.2010 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Monia. To nic specjalnego. My już o kasce zapomnielismy. Teraz liczymy debet do dziesiatego mając w pamięci koniec miesiąca kiedy schodzą karty;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.05.2010 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Marta, odczep się od tych szafek. Swietnie wyszły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.05.2010 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 szafki sa fornirowane klon, nie mam tip-on system by kosztowal tyle co szafka musze dokupic uchwyty te z zobala u-9 albo z ikei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.05.2010 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 wow szafki za 19 zeta???? dasz namiar na stolarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.05.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Chyba nie wyszly najlepiej jeśli chodzi o szafki, to wyszły rewelacyjnie !!! mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.05.2010 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 oglądałaś łózko grande mare? mąż chce drewniane a ja tapicerowane. kaska nam sie skończyła juz prawie a ja myślę o sypialni a jeszcze synek nie ma mebli. i nie mam krzeseł. żadnych. buuuuu. Fajne to lozko, ale ja musialbym miec na nozkach U nas tez kaska ledwo dycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 04.05.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 właśnie jeszcze debet nam został!!!!! tylko z czego ja te długi spłace? śmieje sie teraz, że który fachowiec szybciej skończy to szczęściarz bo reszcie nie płace..... na razie. Martusiu prędzej ja się do Ciebie wybiore cos czuje. no to kiedy wpadniecie? kaska a ja mam do oddania płytki w Zawierciu. może w końcu do mnie przyjedziecie to może byś ten tegos te płytki ....Twoim autem do Zawiercia..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.05.2010 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 a ten tip-on to nie otwieranie z buta?? Dzieki , ciesze sie ze sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 04.05.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 tip on 19 zeta? a gdzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.05.2010 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 a ten tip-on to nie otwieranie z buta?? no niby z buta ale nie servo-drive tylko normalne nacisniecie bez klamki http://www.akcesoria.meble.pl/p21042,blum-tip-on-do-drzwi-z-plytkami-magnetycznymi-wpuszczany.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.05.2010 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 ee to takie mam w szafkach kuchennych to takie stopery, ale mowil stolarz ze zawias moze byc za slaby zeby dociagnac drziwczki na tych stoperach, ale sprobuje inne, na razie mam lezki chyba o takie chodzilo muhttp://www.akcesoria.meble.pl/p18204,airtic-hamulec-pneumatyczny-adapter.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 04.05.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 markotko szafki wyszły super! i przy okazji wypatrzyłam u ciebie w łazience oświetlenie, które chciałam kupić do górnej łazienki (to przy dużym lustrze) - teraz już na bank je kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 04.05.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 no własnie chodziło o to żeby uniknąć rozbabrania - że niby lepiej jedno skonczone niż dziesięć zaczętych ja po prostu i tak bym nie umiała nie rozbabrać. To u mnie stan naturalny - że tak powiem - niczego nigdy nie konczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.05.2010 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 (edytowane) Skaba to byly moje pierwsze lampki w domu babeczki podsuncie jakas koncepcje na oswietlenie do dolnej lazienki, ale takie sensowne cenowo mysle o czyms wiszacym raczej niz plafonie choc moze to nie dobry pomysl, pomieszczenie ma 2,7m myslalam o czyms takim ale za diabla nie umiem dobrac kinkietu, (najlepiej podwojnego bo mam jeden kabelek wypuszczony) a o takiej lampie tez dumam do sypialni wiec prosze o inne propozycje Edytowane 4 Maja 2010 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 04.05.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Markoto fajne te szafki! a powiedz co to za drewno? a lampki szukasz na sufit czy na scianę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.05.2010 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 drewno to klon szukam czegos na sufit i podwojna lampke nad lustro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 04.05.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 http://www.dober.pl/advanced_search_result.php?keywords=CUBS+GLOBOmoze coś z tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 04.05.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 markotko ta czarna lampa bardzo mi się podoba - też myślałam o niej do sypialni, ale potrzebuję jeszcze dwóch pojedynczych zwisów i kinkietu - no i klops.. kurcze wczoraj wyszukałam coś sensownego i mi wcięło.. jak znajdę to podrzucę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.05.2010 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Kinkiety fajne ale ta widzaca z tym dragiem nie bardzo mi pasi, musialby byc plafon, juz dumalam o niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.05.2010 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Ja do sypialni na stoliki nocne chcialabym takie lampki a one chyba srednio pasuja do tej wiszacej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts