efilo 04.05.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 ee to takie mam w szafkach kuchennych to takie stopery, ale mowil stolarz ze zawias moze byc za slaby zeby dociagnac drziwczki na tych stoperach, ale sprobuje inne, na razie mam lezki chyba o takie chodzilo mu http://www.akcesoria.meble.pl/p18204,airtic-hamulec-pneumatyczny-adapter.html to nie jest stoper. to takie jak u mnie w szafce kwadratowej w kuchni - naciskasz drzwiczki żeby otworzyć, naciskasz żeby zamknąć. nie ma nic wspólnego ze spowalnianiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.05.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Ja do sypialni na stoliki nocne chcialabym takie lampki [ATTACH=CONFIG]9752[/ATTACH] a one chyba srednio pasuja do tej wiszacej a to nie jest biurkowa z italuxu? jak tak to ona jest duża. imho za duża na szafke nocną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.05.2010 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 (edytowane) ja mam takie cos jako stoper w szafce podnoszonej ale moze to tylko cos podobnego, zainteresuje sie tak to savona ale ja w tej chwili stosuje taka biurkowa do czytania i jest ok, ja musze miec taka naszafkowa lampke nie scienna bo nie dosiegnie mi do lozka Edytowane 4 Maja 2010 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.05.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Jestem pod wrażeniem!!! Ogrodu, roślinek /wypatrzyłam nawet cuuudną paprotkę!:D/, szafek w łazience! Wiem, że u Ciebie zwiedzanie było iście speedowe, ale ja nie zauważyłam jakichkolwiek braków w łazienkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.05.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 dobry wieczór Martusia dopiero doczołgałam a szafeczki masz śliczne drewniane, mają piękne usłojenie bardzo u Ciebie mniam dobrze że poczekałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 04.05.2010 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Markotko, szafki prześliczne!!! Pisałaś, że to klon, a na co wybarwiany? Piękne usłojenie, piękne, i w tym kolorze. Aż się boję, jak to musi wyglądać "na żywo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 04.05.2010 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Ps. Ja też szukam lampek na stoliczki nocne. Pewnie, jak prawie wszystko, będą z Ikea fuj, ble, mniam Ale najpierw szukam stoliczków nocnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.05.2010 06:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Dzieki dziewczyny Klon wybarwiany na orzech ale jakis ciemny chyba. U stolarza zamawiam jeszcze nocne stoliki wlasnie i toaletke Paprotka sie z krzaczkiem zalapala do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.05.2010 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 dzień dobry a tak w kwestii nocnych stoliczków to nie zapomnę jak biedny elektryk mierzył swoje w domu żeby u mnie dobrze gniazdka zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 05.05.2010 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Martusiu odbierasz poczte pracową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.05.2010 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Jasne Monia, ze odbieram NO ja musze zrobic projekt moich szafek nocnych i toaletki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 05.05.2010 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Cześć Martusia! Szafki przepięknie wyszły...!!! Pewnie jesteś MEGA zadowolona, bo ja na Twoim miejscu bym była..?! A jak zaprojektujesz szafeczki przy łóżku, to się pochwal, bo może coś podpatrzę.... Pozdrawiam znad zimnego morza...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.05.2010 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Toaletke chce takaale bez tych zaokraglen i taka sama szafke nocna chcehttp://lh6.ggpht.com/_GggacPfRVbM/SLegeCMu76I/AAAAAAAAAVw/RD-3Iz8lvHU/toaletka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.05.2010 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 (edytowane) A juz bylo tak pieknie, niestety taras przed koncem maja sie nie zrobi Edytowane 5 Maja 2010 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 05.05.2010 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 tak patrze na ta toaletke i tez chce taki gruby korpus tylko szuflady biały lakier, będzie komódka, toaletka, i półka koło łóżka. też mysle o wybarwieniu. podłoga dąb czerwony, drzwi merbau. ja chciałam jasno więc albo dąb czerwony albo bielony???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.05.2010 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 No ja tez chyba bym wolala cos jasnego bo bedzie mi sie to kurzyc niemilosiernie u mnie dab odpada bo mam debowa podloge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 05.05.2010 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 no ja tez mam dębową i boje sie kolejnego drzewa wprowadzać ale ja sie nie znam. więc myślałam albo dąb czerwony (taki jak podłoga) albo bielony. Źle mysle? co mozna jeszcze jasnego, mało usłojonego co by pasowało z białym lakierem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.05.2010 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 śliczna ta toaletka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.05.2010 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Martusia czemu się taras nie zrobi:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.05.2010 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Bo pan co mial robic pochorowal sie i nie zdarzy do nas wpasc z tarasem tylko musi robic cos co juz mial umowione a nas bedzie wciskal pozniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts