Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ty tez skaczesz? :)

Ja?? Never!! Po co mam potem sprątać :lol2:

Skorguję, takie dzieci jak moja Córa to 3 sztuki. Nastolatki to już raczej 2. Ale moje dzieci to z tych robiących salta i iine akrobacje:)

mam tą

http://www.powermat.com.pl/index.php/product/list/id_category/53/producer_id

też się przymierzam do batuty ale czekam jeszcze aż kruszka podrośnie. to nie jest najbezpieczniejsza zabawka.

od razu mi sie przypomina jak u kolegi na parapetówie panowie lekko wstawieni postanowili poskakać. siatki zabezpieczającej nie było. dwóch z trzech wylądowało w gipsie w tym jeden z podejrzeniem urazu kręgosłupa ;)

co prawda dzieciaki zazwyczaj bywają trzeźwe ;) ale pomysły miewają podobne ;)

markotko

jak będziesz wybierać to zwracaj uwagę na sposób osłonięcia sprężyn naciągowych. można sobie o nie krzywde zrobić jak nie są profesjonalnie zabezpieczone.

ale wszczeliłyście sie w temat. własnie kupuje trampoline- synciowi na urodziny. miałam kupować 2,4 ale za mała i kupuje taka powyżej 3 metrów bo sama chce skakać. znajomi maja i spokojnie 4-5 dzieci wchodzi.

Ewcia mój syn juz w zeszłym roku nie chciał schodzić z trampoliny. a teraz juz nie mogą sie doczekać. więc pewnie kruszka w tym roku "załapie".

Marta wybierałaś już coś - ja tez przez neta chce kupić.

tą pierwszą mam w ulubionych waga to 68 kg. strasznie ciężka. ta druga za droga jak dodasz koszty przesyłki. no albo ta z Zawiercia. do Zawiercia i tak muszę jechać bo mam 2 paczki płytek do oddania. (no chyba że oproszę koleżanke co pracuje w hucie zawiercie.) a powiedz mi co oznacza to FT 12 lub 13. które lepsze?