kaśka maciej 05.05.2010 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Marta, my nie składaliśmy trampy na zime. Mąż tylko sciągnął siatke ochronną, a resztę przykrył grubą folią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.05.2010 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 3m jednoosobowa :jawdrop:tos mnie podlamala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 05.05.2010 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 no dobra, dwuosobowa jesli skaczą dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.05.2010 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Irma ma rację. Tez mam taką dużą. Max 2 dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.05.2010 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Ty tez skaczesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 05.05.2010 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 kurde jednak oszukałam...mam 3,6m i starcza na czworo dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 05.05.2010 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 super ogrod, a widzialas taka trampoline, ze wykopuje sie dziure i ta czesc po ktorej sie skacze jest na rowni z trawnikiem? boska jest Aniu a masz do niej jakiegoś linka..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.05.2010 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Ty tez skaczesz? Ja?? Never!! Po co mam potem sprątać Skorguję, takie dzieci jak moja Córa to 3 sztuki. Nastolatki to już raczej 2. Ale moje dzieci to z tych robiących salta i iine akrobacje:) mam tą http://www.powermat.com.pl/index.php/product/list/id_category/53/producer_id Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.05.2010 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Aniu to normalna trampolina ale bez siatki ochronnej Irma no to juz brzmi lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.05.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 też się przymierzam do batuty ale czekam jeszcze aż kruszka podrośnie. to nie jest najbezpieczniejsza zabawka. od razu mi sie przypomina jak u kolegi na parapetówie panowie lekko wstawieni postanowili poskakać. siatki zabezpieczającej nie było. dwóch z trzech wylądowało w gipsie w tym jeden z podejrzeniem urazu kręgosłupa co prawda dzieciaki zazwyczaj bywają trzeźwe ale pomysły miewają podobne markotko jak będziesz wybierać to zwracaj uwagę na sposób osłonięcia sprężyn naciągowych. można sobie o nie krzywde zrobić jak nie są profesjonalnie zabezpieczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.05.2010 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Tylko problem w tym, ze ja kupuje przez internet i tam raczej marne szanse na ogladniecie zabezpieczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.05.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Aniu to normalna trampolina ale bez siatki ochronnej Irma no to juz brzmi lepiej nie robilam rozeznania, widzialam w jakims programie ale nie wydaje mi sie zeby to byla wkopana zwykla trampolina... a moze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.05.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Tylko problem w tym, ze ja kupuje przez internet i tam raczej marne szanse na ogladniecie zabezpieczenia Ta, która pokazałam w linku ma porządne zabezpieczenia. Zresztą można zobaczyć na zdjęciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 05.05.2010 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Efilo, czy Ty aby nie jesteś nadopiekuńczą matką? Ja kupowałam przez internet, warto sprawdzać ile trampolina waży im cięższa tym bardziej stabilna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.05.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 jestem ale dla kruszki jest za wcześnie obiektywnie patrząc. próbowałam ją wsadzić na takie ustrojstwo to się rozpłakała pierdółka. jestem z tych co to nic na siłe. jeszcze jej sie spodoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 06.05.2010 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 ale wszczeliłyście sie w temat. własnie kupuje trampoline- synciowi na urodziny. miałam kupować 2,4 ale za mała i kupuje taka powyżej 3 metrów bo sama chce skakać. znajomi maja i spokojnie 4-5 dzieci wchodzi. Ewcia mój syn juz w zeszłym roku nie chciał schodzić z trampoliny. a teraz juz nie mogą sie doczekać. więc pewnie kruszka w tym roku "załapie". Marta wybierałaś już coś - ja tez przez neta chce kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.05.2010 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Monia wlasnie ciagle szukam jakby co daj znac moze wtedy 1 przesylke wezniemy, dumalam nad ta z zawiercia wtedy nie trzebaby placic za transport ale zostaly tylko te 4m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.05.2010 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 (edytowane) o w te nie trzeba sie martwic o sprezyny http://www.allegro.pl/item1011905260_bezpieczna_trampolina_z_siatka_batut_366_cm_12ft.html ale tez fi sie robi mniejsze ta fajna http://www.allegro.pl/item1015903484_trampolina_4_0m_siatka_batut_plandeka_drabina_s78.html albo ta z zawiercia http://www.powermat.com.pl/index.php/product/show/id/346 Edytowane 6 Maja 2010 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 06.05.2010 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 tą pierwszą mam w ulubionych waga to 68 kg. strasznie ciężka. ta druga za droga jak dodasz koszty przesyłki. no albo ta z Zawiercia. do Zawiercia i tak muszę jechać bo mam 2 paczki płytek do oddania. (no chyba że oproszę koleżanke co pracuje w hucie zawiercie.) a powiedz mi co oznacza to FT 12 lub 13. które lepsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.05.2010 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 To chyba stopy taka miara dlugosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts