kluczmonia 06.05.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 taaa, jak mój mąż usłyszał cene za barierki to myślałam że skona. choć on należy do humanistów lekkoduchów. ale jedno drzewko od czasu do czasu..... wiesz ja juz w ogóle nie wiem co w modzie piszczy, butów nie kupuje ( a normalnie 2 pary juz bym miała wiosennych), wole castoramy i inne. jak weszłam do jakiegos cameieou to jakos ciasno malo miejsca, zdecydowanie wolę casto. cos chyba ze mna nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.05.2010 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Monia mam podobnie teraz wole kupic roslinke niz inne rzeczy Dostalam odpowiedz z trampolin moze ktos bedzie umial przetlumaczyc na nasz "Przy wysyłce dwóch zakupionych trampolin połowa mniejszej zapłaty za transport jest odjęta od ceny sumarycznej zapłaty za transport ponieważ łaczymy te dwie trampoliny w jedną tak zwaną drobnicę i płacimy za jedną przesyłkę. Cena transportu każdej trampoliny składa sie z dwóch częśći: do nas i od nas do końcowego klienta." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.05.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 połowy nie trybię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 06.05.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Marta no ja rozumiem, że przy zakupie dwóch połowa za mniejszy transport jest odjęta - czyli jedno 75zł, tak..?! Oczywiście nie ma problemu z odbiorem ode mnie. A tatę poproszę, to pożyczy nam z pracy Forda transita i jakoś damy radę nawet jak to będą trzy sztuki..! Monia dziękuję, bawimy się dobrze. Nawet dzisiaj udało nam się pospacerować przy morzu, ale wiało i zimno zrobiło się okrutnie... Dopiero pod wieczór zaczęło padać, więc spoko. Jutro jak nie będzie pogody to wybierzemy się do bawialni w Koszalinie, albo na basen w Kołobrzegu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.05.2010 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Aniu czyli za 2 paczki jest oplata 75 zl i za 3 tez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 06.05.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Ja tak to rozumiem.Bo potem jest druga część opłaty za transport i jak coś wysyłają w dwa lub trzy inne miejsca, to muszą wszędzie opłacić np. kuriera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.05.2010 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 (edytowane) Wyjasnienie w sprawie oplat Precyzujemy ceny transporu: 1 * trampolina 310 cm z kurierem= +130 zł, odbiór własny= +65zł 2 * trampoliny 310 cm z kurierem= +195 zł (130zł + 65zł), odbiór własny= 130 zł ( 2 * 1/2 z 130zł) 3 * trampoliny 310 cm z kurierem= +260 zł (130zł + 2 * 65zł), odbiór własny= 195zł (3 * 1/2 z 130zł) 1 * trampolina 370 cm z kurierem= +148 zł, odbiór własny= +74zł 2 * trampoliny 370 cm z kurierem= +222 zł (148zł + 74zł), odbiór własny= 148 zł ( 2 * 1/2 z 148zł) 3 * trampoliny 370 cm z kurierem= +296 zł (148zł + 2 * 74zł), odbiór własny= 222zł (3 * 1/2 z 148zł) 1 * trampolina 310 cm + 1 * trampolina 370 cm z kurierem= +213 zł (148zł + 65zł), odbiór własny= 139 zł (1/2 z 148zł + 1/2 z 130zł) Skomplikowane to bardzo ale wychodzi na to ze polowe przesylki do kazdego dorzucaja Nie wierzylam ze keidys to powiem ale fajnie mi sie plewilo wczoraj Dzis albo jutro obsypie troche zwirkiem Edytowane 7 Maja 2010 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.05.2010 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 dzień dobry matko dobrze że zrobili rozpiskę bo nijak zakumać nie szło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 07.05.2010 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 No to co robimy z tą trampoliną, bo jak mój M wróci do domu, to myślę, że w poniedziałek się tym zajmie..?! Co do plewienia to po deszczu plewi się najlepiej, bo samo z ziemi "wyłazi"...! Marta a Ty nie dajesz agrowłókniny pod kamyczki...?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.05.2010 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Na skarpe nie, w pozostale miejsca tak, ale nie mam jeszcze obrzezy wiec na razie sie wstrzymuje ja jestem za trampolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.05.2010 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 odbior jest w Mikołowie /ul. Jasna 1-5/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 07.05.2010 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Marta to z doświadczenia Ci powiem, żebyś najpierw rozkładała sobie agrowłókninę po całości, a potem sadziła roślinki.O wiele łatwiej jest w tej kolejności, bo po prostu rozwijasz matę, docinasz, a potem robisz sobie nacięcia w miejscu sadzenia roślin. Na koniec wszystko ładnie obsypujesz kamyczkami lub korą. W drugą stronę jest o wiele trudniej, bo trzeba docinać i sztukować - nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.05.2010 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Slonce wiem ze tak latwiej, tak mialam zrobione miedzy sciezka a podjazdem ale teraz zeby zrobic obrzeza i sypnac zwiru to musze miec ubita ziemie pod trawnik zeby wiedziec do jakiego poziomu ulozyc kostke, to musialabym na to czekac z miesiac jeszcze. Dlatego robie tylko te 2 rabaty jakos sie pomecze z ta wloknina tu a restza juz bedzie po Bozemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 07.05.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 to ja tez poproszę. Aniu czy Mariusz będize dysponował taka gotówka czy podasz nr konta to przeleje. kaske. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 07.05.2010 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Hej Ogrodniczko! Ta tawula to ma malutkie bardzo pachnace kiscie kwiatow?Tak jakos z dziecinstwa mi sie przypomina.... Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.05.2010 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Maja nie mam pojecia, powiem ci jak zakwitna tu sa fotki http://www.google.pl/images?client=firefox-a&rls=org.mozilla:pl:official&channel=s&hl=pl&q=tawu%C5%82a+japo%C5%84ska&lr=&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=YeXjS_6tJ9aJOJvRyOUN&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=4&ved=0CDQQsAQwAw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 07.05.2010 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Slonce wiem ze tak latwiej, tak mialam zrobione miedzy sciezka a podjazdem ale teraz zeby zrobic obrzeza i sypnac zwiru to musze miec ubita ziemie pod trawnik zeby wiedziec do jakiego poziomu ulozyc kostke, to musialabym na to czekac z miesiac jeszcze. Dlatego robie tylko te 2 rabaty jakos sie pomecze z ta wloknina tu a restza juz bedzie po Bozemu No to wszystko jasne! Napisałam o tym, bo sama się umęczyłam jak musiałam docinać w kąciku pod brzózkami i sosnami - też nie miałam jeszcze trawy i nie rozkładałam tam argowłókniny od razu... Monia jak trzeba będzie przelać kaskę wcześniej, to dam Ci znać, oki?! Tylko napiszcie mi dziewczyny jaki chcecie rozmiar tej trampoliny..!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.05.2010 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 ja ta 370 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 07.05.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Maja nie mam pojecia, powiem ci jak zakwitna tu sa fotki http://www.google.pl/images?client=firefox-a&rls=org.mozilla:pl:official&channel=s&hl=pl&q=tawu%C5%82a+japo%C5%84ska&lr=&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=YeXjS_6tJ9aJOJvRyOUN&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=4&ved=0CDQQsAQwAw aaaaaaaaaa nie, to co innego ta roslinke z google to mamy bardzo mala od 3 lat w ogrodzie zazadzone pod stara forsycja....wprwdzie ogrod polodniowy, ale jest pod sciana i niestety ma duzo cienia od starych krzakow i nie rosnie nam za bardzo...ciagle mala... Jak bede w domu to zrobie fotke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.05.2010 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 moze ci chodzilo o tawulkehttp://www.google.pl/images?client=firefox-a&rls=org.mozilla:pl:official&channel=s&hl=pl&q=tawu%C5%82ka&lr=&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=VuzjS_rEBo6bONjn5NsN&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=4&ved=0CDgQsAQwAw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts