mario31 10.05.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Wrzucilam pare fotek dla odmiany ogrodka Piękna ta odmiana Marto! A na widok kosodrzewiny zrobiłam:jawdrop: CUDNA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 10.05.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Marys daj znac co z ta trampolina, czy mamy licytowac, przelewac ??? Marta jutro będę wszystko wiedzieć, bo dzisiaj M musiał być w Warszawie. Jak coś to będę się z Wami kontaktować. Buźka P.S. My też kupujemy to w ramach prezentu na Dzień Dziecka - dokładają się wszystkie babcie i dziadkowie! Będzie jeden a porządny prezent dla dziewczynek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 10.05.2010 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 U nas dokładnie to samo. Chcemy zrobić zrzutkę na trampolinę dla dzieci na Dzień Dziecka i Julki urodziny, które są dzień później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 10.05.2010 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Dziewczyny, a czy mogłabym i ja jeszcze do was dołączyć z tą trampoliną. To jest, Marysiu, czy twój tato dałby radę zabrać jeszcze jedną? Jeżeli byłaby taka możliwość to proszę Cię Marta, weź dla mnie tę 250cm. Ja na forum wejdę dopiero koło 17.00 więc może być już po frytkach. Jeżeli tylko Maryś wyrazi zgodę, zalicytuj proszę. A ty Marysiu podaj mi nr konta na priva, dobrze? Dzięki, jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.05.2010 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Jak bede wiedziec co i jak to zalicytuje tylko zbeysmy sie nie zdublowaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 11.05.2010 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 cze Byłam, popodziwiałam i zgodnie z obietnicą biorę co ładne Dziołszka - niniejszym zostałaś bez chałupy A wogóle to ja jeszcze przylezę tu pomolestować Cię o nazwy tych pięknych szarych kafli W w łazience i na podłodze i o szyby na ścianie w kuchni zapytać chciałam i o drzwi na górze - kolor idealny I o popierdółki łazienkowe i firanki salonowe i kafle kominkowe i rzeczy Ikeowe O! No i z radością odkrywam, że ty też GLIZDA jesteś, w ziemi grzebać lubisz i szkółki z własnego portfela dofinansowujesz Coś mi się zdaje, że sobie musimy pogadać w sobotę, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.05.2010 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Fajnie, ze cos ci sie spodobalo To co mam odpowiadac teraz czy liste sobie zrobisz i w sobote ja wypelnie??? Glizda to dopiero ze mnie wylazi , wczesniej bym sie nie podejrzewala Na pewno nam sie uda , choc tlumy beda spore Przynjamniej wiem jak wygladasz to cie jakos namierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 11.05.2010 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Martuś, jak masz czas to teraz, poza tym dla potomności zostanie A listy do soboty to raczej nie zrobię, systematyczność i uporządkowanie to są kosmicznie obce mi terminy Kiedys nawet, celem poprawy swojej osobowości, przez dwa lata kalendarzyk kieszonkowy prowadziłam zapisując tam ważne zakupy, rocznice, okres, spotkania służbowe i towarzyskie, niebezpieczny seks ... Oba kalendarzyki wypełnione sa tak do marca... przy czym główne zapiski to: "s. z D. 2x" czy "nie zapomn. ZNOWU oddać sandały do sz." Na marginesie powiem Ci, że kalendarzyki zostawiłam sobie do dzis na pamiatkę moich prób walki z własnym ja. Tylko do dzis sie zastanawiam czy ja te sandały naprawiłam czy wyrzuciłam i kto to na Boga był D. Mówię Ci, ja się nie nadaję do robienia żadnych list i takich tam... Co do GLIZDY - u mnie tak samo. Widać wcześniej zarobaczona byłam, ale wylazło dopiero po dzieciach Jakie tłumy? Kto jeszcze będzie? A spoko, namierzaj mnie, zresztą trudno chyba nie będzie, bo ja do cichych i nieśmiałych niestety nie należę Ale mogłabyś z uprzejmości wsadzić se gdzieś kwiotek albo co Co bym wiedziała że to Ty. Chyba ze hasło ustalimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.05.2010 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Damy rade , ja cie rozpoznam kafle szare na dole to zirconio cemento, w dolnej lazience to casalgrande padana metalwood , gorna to imola sakura szyba w kuchni zwykla hartowana a pod nia tapeta z LM drzwi to klon wybarwiany na orzech, podobnie jak schody i parapety popierdolki lazienkowe-to napisze jak zdefiniujesz slowo popierdolki Firanki salonowe sa z tchibo wiec chyba nie sa dostepne Kafle kominkowe sa z kafel-art z Krakowa a z ikei to musisz sprecyzowac bo jak widzisz wiekszosc mebli mam z ikea Z tym kalendarzykiem to mialam podobnie ale ja probowalam zapisywac ile wydalam, mi to chyba na tydzien starczylo zapalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 11.05.2010 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 dzięki za wyczerpującą odpowiedź a popierdółki - to sama w galerii tak podpisałaś Chodzi o te jakby kute metalowe koszyczki czarne w łazience, górnej chyba... Co do szyb - jakie tam śrubki są? A tapatę poznałam mam taką tu i ówdzie Co do ikei - chodzi mi o wnętrza szafek i garderobe, ale to zapytam w sobote, co? A ten klon to sami barwiliście na orzech czy to gotowe? I z jakiej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.05.2010 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Te kute sa z Jyska srubki dawal szklarz one sa po 3 zl, mozna tez kupic takie ladniejsze ale za 20-50zl http://glass24.pl/c-100_251/sruby-do-ekarnow.html drzwi sa od stolarza wybarwial nam najpierw na probkach coby osiagnac kolor okien Co do ikei to ok o ile bede pamietac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 11.05.2010 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 11.05.2010 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Hej Marto, Bylam znowu u Ciebie obslinic Casalagrande:cool: swoich nie moge zobaczyc to chociaz Twoimi oko naciesze;) Pieknie u Ciebie: co miesiac cos nowego dochodzi! Zielono masz w ogrodzie:D a ja zapomnialam zrobic zdjecia tem krzaczkowi ktory nie daje sobie rady w walce o slonce ze starymi forsycjami:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.05.2010 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 No u nas ciagle wykonczeniowka to sie cos ciagle zmienia, ale ze zapalu brakuje to jakos coraz wolniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.05.2010 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 No Marys i po trampolinach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.05.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 dobry wieczóra co z nimi:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 11.05.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 No Marys i po trampolinach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 11.05.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 uuu.. a co sie z trampolinami stało? widziałam, że aukcja się skończyła, ale przecież zawsze można bezpośrednio się zgłosić..też myślałam o trampolinie, ale chyba jednak w pierwszej kolejności zakupię piaskownicę, zjeżdżalnie i huśtawkę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.05.2010 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 no napisalam juz do goscia, okaze sie czy da sie kupic juz po aukcji nelli twoja jeszcze jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 11.05.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Wiem, wiem, to ja poczekam, co facet wam odpowie. No i nie wiem jeszcze, czy maryś się zgodzi na 4 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts