Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Marys daj znac co z ta trampolina, czy mamy licytowac, przelewac ???

Marta jutro będę wszystko wiedzieć, bo dzisiaj M musiał być w Warszawie.

Jak coś to będę się z Wami kontaktować.;)

Buźka

P.S.

My też kupujemy to w ramach prezentu na Dzień Dziecka - dokładają się wszystkie babcie i dziadkowie! :D

Będzie jeden a porządny prezent dla dziewczynek! :yes:

Dziewczyny, a czy mogłabym i ja jeszcze do was dołączyć z tą trampoliną. To jest, Marysiu, czy twój tato dałby radę zabrać jeszcze jedną? Jeżeli byłaby taka możliwość to proszę Cię Marta, weź dla mnie tę 250cm. Ja na forum wejdę dopiero koło 17.00 więc może być już po frytkach. Jeżeli tylko Maryś wyrazi zgodę, zalicytuj proszę. A ty Marysiu podaj mi nr konta na priva, dobrze?

Dzięki, jakby co :)

cze :)

Byłam, popodziwiałam i zgodnie z obietnicą biorę co ładne :)

Dziołszka - niniejszym zostałaś bez chałupy :lol: :D

A wogóle to ja jeszcze przylezę tu pomolestować Cię o nazwy tych pięknych szarych kafli :) W w łazience i na podłodze i o szyby na ścianie w kuchni zapytać chciałam i o drzwi na górze - kolor idealny :)

I o popierdółki łazienkowe i firanki salonowe i kafle kominkowe i rzeczy Ikeowe :D O!

No i z radością odkrywam, że ty też GLIZDA jesteś, w ziemi grzebać lubisz i szkółki z własnego portfela dofinansowujesz :D

Coś mi się zdaje, że sobie musimy pogadać w sobotę, nie? :hug:

Fajnie, ze cos ci sie spodobalo :)

To co mam odpowiadac teraz czy liste sobie zrobisz i w sobote ja wypelnie??? :)

Glizda to dopiero ze mnie wylazi , wczesniej bym sie nie podejrzewala :D

Na pewno nam sie uda , choc tlumy beda spore :) Przynjamniej wiem jak wygladasz to cie jakos namierze :D

Martuś, jak masz czas to teraz, poza tym dla potomności zostanie :) A listy do soboty to raczej nie zrobię, systematyczność i uporządkowanie to są kosmicznie obce mi terminy :cry:

Kiedys nawet, celem poprawy swojej osobowości, przez dwa lata kalendarzyk kieszonkowy prowadziłam zapisując tam ważne zakupy, rocznice, okres, spotkania służbowe i towarzyskie, niebezpieczny seks ...;) Oba kalendarzyki wypełnione sa tak do marca... przy czym główne zapiski to: "s. z D. 2x" czy "nie zapomn. ZNOWU oddać sandały do sz." Na marginesie powiem Ci, że kalendarzyki zostawiłam sobie do dzis na pamiatkę moich prób walki z własnym ja. Tylko do dzis sie zastanawiam czy ja te sandały naprawiłam czy wyrzuciłam i kto to na Boga był D. :o ;)

Mówię Ci, ja się nie nadaję do robienia żadnych list i takich tam...

Co do GLIZDY - u mnie tak samo. Widać wcześniej zarobaczona ;) byłam, ale wylazło dopiero po dzieciach ;)

Jakie tłumy? Kto jeszcze będzie?

A spoko, namierzaj mnie, zresztą trudno chyba nie będzie, bo ja do cichych i nieśmiałych niestety nie należę :oops: Ale mogłabyś z uprzejmości wsadzić se gdzieś kwiotek albo co :) Co bym wiedziała że to Ty. Chyba ze hasło ustalimy... ;)

Damy rade , ja cie rozpoznam :)

kafle szare na dole to zirconio cemento, w dolnej lazience to casalgrande padana metalwood , gorna to imola sakura

szyba w kuchni zwykla hartowana a pod nia tapeta z LM

drzwi to klon wybarwiany na orzech, podobnie jak schody i parapety

popierdolki lazienkowe-to napisze jak zdefiniujesz slowo popierdolki :)

Firanki salonowe sa z tchibo wiec chyba nie sa dostepne

Kafle kominkowe sa z kafel-art z Krakowa

a z ikei to musisz sprecyzowac bo jak widzisz wiekszosc mebli mam z ikea :)

Z tym kalendarzykiem to mialam podobnie ale ja probowalam zapisywac ile wydalam, mi to chyba na tydzien starczylo zapalu :)

dzięki za wyczerpującą odpowiedź :)

a popierdółki - to sama w galerii tak podpisałaś :) Chodzi o te jakby kute metalowe koszyczki czarne w łazience, górnej chyba...

Co do szyb - jakie tam śrubki są? A tapatę poznałam ;) mam taką tu i ówdzie ;)

Co do ikei - chodzi mi o wnętrza szafek i garderobe, ale to zapytam w sobote, co? :)

A ten klon to sami barwiliście na orzech czy to gotowe? I z jakiej firmy?

Te kute sa z Jyska :)

srubki dawal szklarz one sa po 3 zl, mozna tez kupic takie ladniejsze ale za 20-50zl http://glass24.pl/c-100_251/sruby-do-ekarnow.html

drzwi sa od stolarza wybarwial nam najpierw na probkach coby osiagnac kolor okien

Co do ikei to ok o ile bede pamietac :)

Hej Marto,

Bylam znowu u Ciebie obslinic Casalagrande:cool:

swoich nie moge zobaczyc to chociaz Twoimi oko naciesze;)

Pieknie u Ciebie: co miesiac cos nowego dochodzi!

Zielono masz w ogrodzie:D a ja zapomnialam zrobic zdjecia tem krzaczkowi ktory nie daje sobie rady w walce o slonce ze starymi forsycjami:eek: