Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

no przepraszam bardzo jak to głownie dziewczynek?

a te dzieci to były niepokalane poczęcia?

Równouprawnienie ma to do siebie, ze wydobywa też negatywne zachowania u dziewczynek, do których dawniej nie byliśmy jako spoleczenstwo pzryzwyczajeni.

Chłopcy od zawsze tacy byli, więc się juz przyzwyczailiśmy do tego.

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Przepraszam bardzo, ale dlaczego nie ma jeszcze tego CUDA w galerii.?!;):D

a bo nikt sie nie upominal ;)

stoi jeszcze w domu bo jak kupilam to strasznie wialo, teraz do rodzicow zajechalam i wroce dopiero w piatek to moze w piatek znajdzie swoje miejsce, zrobie fotke zanim ja opitole :)

dzień dobry....

przeczytałam ten artykuł i z niego sie dowiedziałam co tio słoneczko... i powiem wam, ze kurde ja już nie ide z postępem, jestem mocnok zacofana i takie nastolatki mogły by mnie po prostu przerazić :o

.... gdzie są rodzice tej młodzieży....?

dzień dobry....

przeczytałam ten artykuł i z niego sie dowiedziałam co tio słoneczko... i powiem wam, ze kurde ja już nie ide z postępem, jestem mocnok zacofana i takie nastolatki mogły by mnie po prostu przerazić :o

.... gdzie są rodzice tej młodzieży....?

podejrzewam, że rodzice tej młodzieży byli równie zszokowani jak my tutaj... najczęściej nie zdają sobie sprawy, czym wypełniaja czas wolny ich latorośle... coraz częściej takie numery wywija młodzież z tzw dobrych domów, żadna patologia...

Niestety Irma ma rację. Ja jak wzywam rodzica, bo uczeń coś zmalował, to zazwyczaj na dzień dobry słyszę, ze on to dobry chłopiec jest, ze naczynia myje, że pomaga i że to niemożliwe, żeby to on był prowodyrem :)

Ja wiem, ze to moze byc szok dla rodzica, ale heeeelllloooooł otrząsnij się człwoeiku i zrób coś. W końcu to jest Twoje dziecko.

Niestety Irma ma rację. Ja jak wzywam rodzica, bo uczeń coś zmalował, to zazwyczaj na dzień dobry słyszę, ze on to dobry chłopiec jest, ze naczynia myje, że pomaga i że to niemożliwe, żeby to on był prowodyrem :)

Ja wiem, ze to moze byc szok dla rodzica, ale heeeelllloooooł otrząsnij się człwoeiku i zrób coś. W końcu to jest Twoje dziecko.

jak po jakiejś tragedii dziennikarze zagająją sąsiadów o sprawcę, to najczęściej słychać, że to był przecież taki cichy, dobry człowiek i zawsze "dzień dobry" pierwszy mówił:rolleyes:

Ja myślę, ze jestem normalna.... No może troszkę za szybka....

Nigdy nie poszłam do szkoły i nie powiedziałam, że moje dziecko jest święte... Zawsze jak coś nabroił to wysłucham i powiedziałam, że mają wyciągnąć konsekwencje. Chociaż niejednokrotnie mną szarpało jak nauczyciele krzywdzili syna, albo wzywali nas do szkoły, bo coś tam sie gdzieś stało, syna nie było w tym miejscu, a nas wezwano... - tak na wszelki wypadek... Wtedy mąż nie wytrzymał....

Wielokrotnie syn miał nam za złe, że go nie broniliśmy..., nie robiliśmy maślanych oczu - cooooo moje dziecko....

Natomiast słoneczko co to jest... to tylko do tej pory ze słoneczkiem kojarzyłam...

A reforma gimnazjów to wielka porażka skazana na demoralizacje młodzieży... Może o to władzom chodziło... jak jest chaos i źle się dzieje w domu, to lepiej tłumem manipulować....

A mnie roślinki wczoraj nie pokazałaś...........