rasia 31.05.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Hejka! Czy u Was też tak leje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 31.05.2010 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Potrzebujesz pomocy...?! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 31.05.2010 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Potrzebujesz pomocy...?! ;) Ja nie, ale moje maleństwa, które dopiero co wczoraj rano porozsadzałam... spłynęły z błotem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 31.05.2010 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 No u mnie roslinki sie trzymaja ale wszytskie ziarenka i cebule to zgnily na bank, ziolka tez Marys no przydalaby sie pomoc na razie wsadzilam ja do wody coby nei zdechla calkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 31.05.2010 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Hejka! Czy u Was też tak leje? Wczoraj przeszły trzy burze, a dzisiaj jak na razie pada przelotnie, więc nie jest najgorzej... Szkoda roślinek Rasiu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 31.05.2010 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Doberek Dziewczynki:) No niestety pogoda w Wawce nas nie rozpieszcza. Dobrze przynajmniej, że jest w miarę ciepło. Mam nadzieję, że do weekendu się wypada i już potem będzie ciepło, bo ma 4 dni wolne:D Miłego dzionka i słoneczka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 31.05.2010 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 No u mnie roslinki sie trzymaja ale wszytskie ziarenka i cebule to zgnily na bank, ziolka tez Marys no przydalaby sie pomoc na razie wsadzilam ja do wody coby nei zdechla calkiem No co do tych cebulek, to też się zastanawiam czy sadzić moje funkie, irysy i tawuły, bo ziemia jest tak mokra, że szok.... A jak dalej tak będzie lało, to na pewno wszystko pognije... Chyba że posadzę na razie w doniczkach, a potem przesadzę do ziemi..!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 31.05.2010 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 moje funkie maja juz wielkie liscie, tawulki tez juz zaczynaja kwitnac, jakies irysy wypuscily paczki choc nie wiem czy to sie nazywa irys okaze sie jak zakwitnie zakwitl mi tez clematis jeden a drugi dzielnie walczy o przezycie ale mialam liatre i pare innych cebulek i obawiam sie, ze tylko uzyznily mi ziemie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 31.05.2010 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 No to i tak pięknie Ci wszystko rośnie! Myślałam, że sobie dzisiaj trochę poplewię, ale przy takiej pogodzie, to mogę zapomnieć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 31.05.2010 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 ja w sobote plewilam, a ty ubierz sztormiak i do ogrodka, lepiej wychodza chwasty jak mokro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 31.05.2010 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 dzień dobry od rano lało jak z cebra i znowu mi się stawik na działce napełnił wodą teraz się rozpogodziło i słoneczko nawet zaświeciło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 31.05.2010 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 a ja sie rozwinelam zakupowo dzis kupilam jodle kaukazka, 2 thuje danica, 2 conici, klon palmowy i mam zamowiony modrzew na pniu placzacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 31.05.2010 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 ładne zakupy - te coniki to świerki? podobają mi się...moze kupię...tylko gdzie posadzę...cholera, jak u mnie wszędzie polcień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 31.05.2010 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 tak swierki ale chyba moga byc w polcieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 31.05.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 a ja z mama zaczelysmy obsypywac kora nasz lasek, ale tak pada ze skonczyc nie mozemy, a mamy tego z 500m2 do obsypania:bash:maskra... dobry wieczor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 31.05.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 bylam w galerii - a co to taras sie robi?roslinki masz super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 31.05.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 ja w sobote plewilam, a ty ubierz sztormiak i do ogrodka, lepiej wychodza chwasty jak mokro Aż taką desperatką nie jestem... - poczekam na lepsiejszą pogodę..! a ja sie rozwinelam zakupowo dzis kupilam jodle kaukazka, 2 thuje danica, 2 conici, klon palmowy i mam zamowiony modrzew na pniu placzacy A co do zakupów, to cały powyższy zestaw mam już u siebie! Szalejesz Kochana! Super! A jaki klon palmowy wybrałaś..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 31.05.2010 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 a jakie sa? taki ladny czerwony krzaczek a nie na pniu ale maja tez fajne buki z czerwonymi listkami i modrzewie i trzmieline na pniu i brzozy taras sie ma robic ale jeszcze sie nie robi przez te cholerne zaby z nieba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 31.05.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 zaśmiece ci wątek bo w końcu zrobiłam zdjęcie. moge? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 31.05.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 super zakupy ogrodowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts