kaśka maciej 01.06.2010 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Kurdee, ja mam śliwę, szczepioną na pniu, ale kwiatków to ona nie miała niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.06.2010 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 moze za mloda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.06.2010 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 No raczej. Wsadziłam ją jesieną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 01.06.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 A moja śliwa kwitła nawet zaraz po wsadzeniu. W tym roku również, tyle, że ona nie szczepiona...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 01.06.2010 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Kluczmonia - mnie się szpara podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 01.06.2010 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 O Irma dzieki za odzew. Podobno specjalnie ją zrobił, a ja mam mieszane uczucia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 01.06.2010 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 O Irma dzieki za odzew. Podobno specjalnie ją zrobił, a ja mam mieszane uczucia. Hej Monia! Mi też wydaje się, że jest ok. A masz jakieś ujęcie z oddali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 01.06.2010 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 specjalnie dla ani. Martusi wybacz że zaśmiecam. Aniu nic więcej nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 01.06.2010 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Dzięki Monia! Super!!! Że tak nieśmiało zapytam: kiedy mogłabym Cię odwiedzić....?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.06.2010 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 oo to moze razem nam sie uda wybrac bo ja jakos sie nie moge zebrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 01.06.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 no miło to w końcu słyszeć.zapraszam. cały weekend będe w domku. w piątek ide do pracy ale popołudnie na budowie. czwartek, sobota, niedziela cała do dyspozycji. najwyżej pomożecie sprzątać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.06.2010 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Co za cholerna pogoda ile moze padac??????? Ja dzis mimo, ze do pracy jade autem to droga z parkingu do biura spowodowala, ze mam mokrusienkie spodnie i buty przemoczone do skarpetek, jest mi zomno mokro i mam juz dosc tej kretynskiej pogody :mad: Tej trawe nie zrobimy chyba nigdy, najpierw zima trzymala teraz deszcze leje a dzieci biedne w domu musza gnic, trampolina czeka ale nawet nie dawalismy dzieciom bo jak im wytlumaczyc, ze nie mozna jej rozlozyc bo nie ma trawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 02.06.2010 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 O rozumiem Cie doskonale. Drogi fatalne, pełno wody stoi a jeden z drugim wariatem będa mi długimi migać że mam zjechać. wczoraj rozkopali mi działkę a dzisiaj leje. super. i od razu pomyślałam o powodzianach- ta woda nie ma jak zejść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.06.2010 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 No mowia, ze poziom wod sie znow podnosi u nas znowu jezioro, woda nam szambo zalewa , co za durnowaty rok najpierw zima pol roku teraz jesien pol roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 02.06.2010 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Za to za rok będzie susza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.06.2010 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Ty wiesz jak pocieszyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 02.06.2010 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Cześć Marta! Współczuję poranka... U nas w nocy również okropnie lało - w nocy to jakby ktoś wiadrami polewał okna dachowe, takie było oberwanie.... Oczywiście szambo znowu zalane i wieczorem będzie pompowanie...! Teraz się przejaśnia i nawet słonko próbuje się przebić... Ciekawe na jak długo...?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.06.2010 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 no ponoc ma sie ocieplic na weekend i troche deszcze maja zelzec, moja Iwa ciagle w doniczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 02.06.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Pociesz się - moje cebulki powoli puszczają w garażu... Leżąc na betonie... Masakra jakaś z tą pogodą, wrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.06.2010 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 bidne tez sie nie moga doczekac zamelinowania w ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts