mario31 02.06.2010 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Dokładnie... Mam nadzieję, że do piątku wytrzymają, bo mam zamiar je wsadzić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.06.2010 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.06.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Dzien dobry, slonca szukam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.06.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 dzień dobry Małgoś sorki ale my musimy Ci wystarczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 02.06.2010 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 u mnie nieśmiało przebija sie przez chmurki. spadam na budowe. widzimy sie wieczorkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 02.06.2010 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 po zimie dzien w dzien gapilam sie na moje catalpy, czy nie zmarzły, teraz kiedy liscie juz mają pewnie je jakies robactwo dopadnie , taka wilgoś sprzyja grzybom oprócz dwóch śliw mam takie mniejsze drzewka szcepione, wstyd ale nie wiem co to jest, kwiatuszki mialy identyczne jak śliwy, ale liscie nie takie czerwone mszyca sie teraz do nich dobrała a ma ktoś z Was może posadzony żarnowiec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 02.06.2010 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Ty wiesz jak pocieszyc robię się z tego słynna a wszystko dlatego, ze jestem światowej sławy pesymistą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.06.2010 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 po zimie dzien w dzien gapilam sie na moje catalpy, czy nie zmarzły, teraz kiedy liscie juz mają pewnie je jakies robactwo dopadnie , taka wilgoś sprzyja grzybom oprócz dwóch śliw mam takie mniejsze drzewka szcepione, wstyd ale nie wiem co to jest, kwiatuszki mialy identyczne jak śliwy, ale liscie nie takie czerwone mszyca sie teraz do nich dobrała a ma ktoś z Was może posadzony żarnowiec? Żarnowiec rośnie u mojej babci a ja go nie sadziłam u siebie tylko dlatego, że w lesie za płotem mam go tam pełno Widzę, że nie tylko ja zaklinałam katalpy zeby liscie puściły:D Moja dość późno to zrobiła. Teraz widzę, że skoro i Ty tak miałaś to znaczy, ze tak poprostu jest. Będę spokojniejsza w przyszłym roku. A mszyca pojawiła się u mnie, potem sama znikła i znów przylazła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.06.2010 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 dobry wieczórponoć po połowie sierpnia ma być ciepło;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.06.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 wiecie ze moja catalpa dopier przedwczoraj pokazala listki-bylam na 100 procent pewna ze zmarzla Wusia nie zartuj sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.06.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Ania nie żartuję taką pogodę wyczytałam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.06.2010 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 No tos mnie dobila Wuska ty gwozdziku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 03.06.2010 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 wooow martuś piekne okazy masz u siebie super! moje roślinki marnieją jakieś robactwo je oblazło i musieliśmy pryskać - taka juz chyba będzie konieczność.. magnolia stanęła w miejscu - moja mama jeszcze swojej nie wsadziła i ma w doniczce - śliczne, duże liście się rozwinęły,. a u mnie małe kikutki.. może się zaaklimatyzuje i jakoś ruszy.. szkoda mi jej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.06.2010 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 u mnie tez mszyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 03.06.2010 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Dzień dobry Martusia! Dzięki za spotkanko! Szkoda tylko, że tak późno przyjechałaś, bo nie zdążyłyśmy w ogóle pogadać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.06.2010 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 No Marys to ty tak szybko wyjechalas Moze nadrobimy w piatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.06.2010 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 dobry wieczórno ale Wam fajnie ze się spotkałyście ja tam na Maryś cierpliwie czekam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.06.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 To ja jeszcze oficjalnie sie zapisze u Ciebie, ze super bylo Cie widziec oraz cala Twoja rodzinke. Fajne masz dzieciaki bardzo, oraz meza tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.06.2010 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Dzieki Malogosiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 03.06.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Dzięki! [ATTACH=CONFIG]12571[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts