Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

po zimie dzien w dzien gapilam sie na moje catalpy, czy nie zmarzły,

teraz kiedy liscie juz mają pewnie je jakies robactwo dopadnie :(, taka wilgoś sprzyja grzybom

oprócz dwóch śliw mam takie mniejsze drzewka szcepione, wstyd ale nie wiem co to jest, kwiatuszki mialy identyczne jak śliwy, ale liscie nie takie czerwone

mszyca sie teraz do nich dobrała :evil:

a ma ktoś z Was może posadzony żarnowiec?

po zimie dzien w dzien gapilam sie na moje catalpy, czy nie zmarzły,

teraz kiedy liscie juz mają pewnie je jakies robactwo dopadnie :(, taka wilgoś sprzyja grzybom

oprócz dwóch śliw mam takie mniejsze drzewka szcepione, wstyd ale nie wiem co to jest, kwiatuszki mialy identyczne jak śliwy, ale liscie nie takie czerwone

mszyca sie teraz do nich dobrała :evil:

a ma ktoś z Was może posadzony żarnowiec?

Żarnowiec rośnie u mojej babci a ja go nie sadziłam u siebie tylko dlatego, że w lesie za płotem mam go tam pełno ;)

Widzę, że nie tylko ja zaklinałam katalpy zeby liscie puściły:D Moja dość późno to zrobiła. Teraz widzę, że skoro i Ty tak miałaś to znaczy, ze tak poprostu jest. Będę spokojniejsza w przyszłym roku. A mszyca pojawiła się u mnie, potem sama znikła i znów przylazła... :o

wooow martuś piekne okazy masz u siebie :) super!

moje roślinki marnieją :( jakieś robactwo je oblazło i musieliśmy pryskać - taka juz chyba będzie konieczność.. magnolia stanęła w miejscu - moja mama jeszcze swojej nie wsadziła i ma w doniczce - śliczne, duże liście się rozwinęły,. a u mnie małe kikutki.. może się zaaklimatyzuje i jakoś ruszy.. szkoda mi jej..